Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Siyaset (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=260)
-   -   Sırrı Sakık 'Benim varlığım neden Türk varlığına armağan olsun. Ben Türk değilim ki' (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=141400)

El Emin 11-26-2010 23:03

Alıntı:

Eşref Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 835823)
Haydaa! Anlamak, anlamak, anlamak...

Anlamak konusunda pekala kıt olduğumu kabul ediyorum ve bundan ötürü sizden bir ricada bulunuyorum.

"Ben Kürt değilim ama varlığımı gerekirse bir Kürt kardeşim için armağan ederim. Asla "niye varlığım Kürtlere armağan olsun. Ben Kürt değilim ki" demem. Ben, "Ne mutlu benim Kürt kardeşime" de derim. Asla "ben Kürt müyüm ki bunu diyeyim" demem. Bunu dersem kendimi insanlıktan çıkmış olarak görürüm. Bunu tüm kalbimle, tüm samimiyetimle söylüyorum."

Bizim sözlerimize binaen bu sözler hangi anlama geliyor.

Şahsen ben bunu Siz ne mutlu türküm demekten rahatsız oluyorsunuz.Siz kardeşlik duygularınızı yitirmişsiniz.Ben ne mutlu kürdüm diyene derim derim ve armağan ederim varlığımı hatta etmezsem kendimi insanlıktan çıkmış olarak görürüm diyorsunuz.

Bunu anladım en basitinden.

Özgür Çağrı 11-26-2010 23:04

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 835822)

bu nedir arkadaşlar...

Allah aşkına...
8 yaşında çocuğa bunu okutmak normal bir şeymidir?

oy o eski günler meyve suyu içerim kakolu süt içerim taze sıkılmış limonata içerim ama atatürkün yolundan yürüyeceğime ant içmem reyiz o kadar yani ;D

İntifada 11-26-2010 23:09

adama okul girişinde içirirler aga...

Mavera 11-26-2010 23:10

ya kürt diye birsey yoktur kürt dedigin türkün dag görmüsüdür :)

Hüdaverdi 11-26-2010 23:10

Ne demek oyumu istemiyor bana hitap etmeyecek ? Eşşek gibi seslencek bana görücem meclisime kimler girecek vaadleri neler hangi amaçları güdüyorlar diye.
İyi o zaman kızılderililerde toplansın ;D
Oyumu verreyim veya vermeyeyim,sıradan STK değil orası,veya okul aile birliği seçilmiyor,tbmm söz konusu.
Benim oyumu değilde,sadece kürtlerin oyunu istiyorlarsa,işte bu faşistliktir,beni ve herkesi yok saymaktır.Bu da kavga ortamı yaratır.

Meclis grubu sırayla yapılıyor bildiği kadarıyla,halk canlı canlı izlesin diye.Salı günler açıp izlerim hepsininkini,o zaman kameraları sokmasınlar içeri,hiç bir kanal ne alt yazı yazabilir ne de izlemek isteyen bir şey anlar.

Leyla zana kadınlar etkiliğinde kürtçe konuştuda ne oldu ?
Kadınlardinlemediği için kızdı bağırdı mikrofonu bırakıp giderim' dedi.
Kendilerini dinlemeyenlere mi seslencekler ? :w:

Siyaset bu,ülkeyi yönlendiren bir şey,1 tek vekilde olsa ülkenin anlayacağı dilden konuşması lazım.
Siyaset dışında istediğini konuşsun isterse küçük dilini yutsun banane ;D

Madem herşey kürtlere yönelik,canlı yayınalrda da kürtçe konuşsunlar.Biliyorlar ki anlaşamıcaz yayıncıyla ve izleyiciyle,bu yüzden türkçe konuşuyorlar değil mi ;D

Bu kadar basit yaw.
Fransa hükümetinin romanlara yaptığı kürtlere yapılsın demiyoruz ki ;D
Hem cnn türke çıkıp pkk terör örgütü değil diyen zihniyet bu bdp.
Allah bir sözlerine inanaırım o kadar,geri kalan ne derlerse desinler kanlım onlar benim ;D
Kürtler alternatif partiler seçmeli.

El Emin 11-26-2010 23:12

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 835832)
ya kürt diye birsey yoktur kürt dedigin türkün dag görmüsüdür :)

Katılıyorum ve o mantığa göre bakarsak Türkte Kürdün Şehir görmüşü oluyor galiba..:)
Niye bu ırkçılık anlamıyorum.Sonuçta aynı hesap..:)

İntifada 11-26-2010 23:13

bu ülkede ki herkesin türkçe bildiği tümevarımını nasıl oluşturdun faşo hüdaverdi reis...

Mavera 11-26-2010 23:15

Alıntı:

El Emin835839 Nickli Üyeden Alıntı
Katılıyorum ve o mantığa göre bakarsak Türkte Kürdün Şehir görmüşü oluyor galiba..:)
Niye bu ırkçılık anlamıyorum.Sonuçta aynı hesap..:)

evet evet sen kürtte olsan benim kardesim sayilirsin! TÜRK-kürt kardestir ayrim yapan kallestir :)

Mavera 11-26-2010 23:16

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 835840)
bu ülkede ki herkesin türkçe bildiği tümevarımını nasıl oluşturdun faşo hüdaverdi reis...

sen hüdonun o uzun yazilari okuyormusun yok okuyorsan benim icin özet gecsene vallahi üsengeclikten okuyamiyorum :)

Hüdaverdi 11-26-2010 23:16

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 835840)

Çok basit la ;D
apoya başkaldırmış diyarbakır belediye başkanı türkçe küfür ediyorsa 'hass' diye herkes türkçe biliyor demektir ;D

All times are GMT +3. The time now is 07:32.