![]() |
diyene bak :)
beraberlikten sonra üçlü çektiren benmiyim :) kendi evinde demez mi bide :) samiyende nasıl bir durum var ? orasıda sizin sahanız üstünlüğünüz varmı bize karşı :) |
Alıntı:
hem 3 lü çeviren kimmiş. diyelımkı 3 lü çevirmiş sana fb oyuncuların yaptıgı haltı dökmeyım sen bılırsın zaten. |
türkçene hayranım onu geçtim...
neymiş o :) bir döksene :) galatasarayla berabere kalıp üçlümü çektirmişiz :) |
Alıntı:
Alıntı:
Kazım kazımın fb deyken ortama ayak uyrudup xxx partilere katılması. düzenlemesi. |
Alıntı:
konuyla alakası ne paşa bunun :) ;D;D;D;D bir şey diyeceğim sen üçlü çektirmek ne demek onu biliyormusun :) |
Alıntı:
|
hey gidi hey...
birde bu adamla futbol konuşuyoruz... |
Alıntı:
hala esrar diyor :) üçlü nedir bilmiyor sonra futbol konusunda ahkam kesiyor :) bende diyorum kazımın parti olayıyla ne alakası var :) ne diye onu yazmış diye :) ;D;D;D |
Alıntı:
Yahu fb lilern haylen gs ye laf atacak halimi var yazdıgın her yoruma gülüyorum diyelımkı gs lı futbolcular 3 lü filan sarmıs kım bılır ne için sarmış. Hem saranlar kim gerçek gs limi Hakan şükürmü? hagimi ? bülent korkmazmı ? Hasan şaşmı ? 2 Kuruş alıp yarın gidecek adamlar. Yada amatorler. Sen kalk yong boysa elen pendıge yenıl. 3. lig takımına yenıl sonra gel deki bi gs yenemıyor. berbere kalıncada 3 lü sarıyor. Gs size 5 sene önce bi tokat yapıstırdı kupayı bırakmadı. Omudur giden zorunuza yoksa 28 senedir kupa alamamı ? http://www.akpartiforum.com/images/icons/icon10.gif Hem ne demişler Küçük takımlar büyükleri yenınce. Büyük takımlarsa kupaları alınca övünürler. Biz size yensek bile ayrı havaya girmeyiz. Ama siz gs yi yenince görgüsüzler gibi seviniyorsunuz.Yaw biz uefaya o kadar sevinmedik. Haydi Şimdi biraz başarı araştırda gel. Ha balkan kupasını başarı diye kalkıp koyma önümüze http://www.akpartiforum.com/images/icons/icon10.gif |
Alıntı:
bak hala ne diyor :) ;D;D;D yazık ;D |
All times are GMT +3. The time now is 09:15. |