Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Zaman Müslüman Kardeşler Karşıtı `One Minute Küstahı` Yahudi`nin Tercümanı Mı! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=144714)

İntifada 02-22-2011 01:29

Alıntı:

BENHUR Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 861263)
Hasan El Benna Seyyit Kutup İbni Teymiyye Mevdudi Karadavi..
Bunlar hakkında kim ne demiş furkan şimdi sana tek tek taşıyamam
Ama şu bir karış sakal bırakıp ehli sünnet deyip mangalda kül bırakmayan, kasetleri çıkanlar ne demişler bir bakıver.
Belki ZAMAN gazetesinde bulamadığını orada bulabilersen ay balam..

müslümanı uyandıran herkes bazı gruplara göre ehli sünnet dışı zaten...

EpiVaTeS 02-22-2011 01:54

Libya'daki yönetime neden muhalif bu nur cemaati...???
Kaddafi hiç israil dostu biri değil...
Gitmesini istemeleri çok abes...

HaArP 02-22-2011 02:02

Alıntı:

EpiVaTeS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 861338)
Libya'daki yönetime neden muhalif bu nur cemaati...???
Kaddafi hiç israil dostu biri değil...
Gitmesini istemeleri çok abes...

Nur Cemaati mi ?

Kardavi'den 'Kaddafi'yi öldürün' fetvası
Mısırlı ünlü İslam Alimi Yusuf El Kardavi, Libya ordusuna, "Yapabilirseniz elinizden gelirse Kaddafi'nin kafasına sıkın bu konuda fetva veriyorum" diye seslendi.

Dünya Bülteni / Haber Merkezi
Mısırlı ünlü İslam Alimi Yusuf El Kardavi, Libya ordusundaki generallere halklarına yönelik saldırıda bulunmamaları çağrısında bulundu. Kardavi, "Yapabilirseniz elinizden gelirse Kaddafi'nin kafasına sıkın bu konuda fetva veriyorum." dedi.
Tunus ile başlayıp Mısırla devam eden halk ayaklanmaları Libya'da tüm şiddetiyle sürüyor. Libya Lideri Muammer Kaddafi'nin emri doğrultusunda savaş uçakları ile göstericilere yönelik saldırılar dünya genelinde büyük tepki çekiyor. Ajanslar yapılan saldırılarda çok sayıda göstericinin yaşamını kaybettiğini duyururken, Libya halkı kendilerine yapılan saldırıların durdurulması amacıyla uluslar arası kamuoyunun bir an önce harekete geçmesini istiyor.
Öte yandan akşam saatlerinde El Cezire Televizyonu'un programına katılan Mısırlı ünlü İslam alimi Yusuf Kardavi çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Kaddafi'ye yönelik sert açıklamalarda bulunan Kardavi, "Dışarıdan yabancı güçler getirerek halkına saldırtanda zerre kadar insanlık ve şeref kalmamıştır" değerlendirmesinde bulundu.
Kaddafi'nin savaş uçakları ile göstericilere yönelik saldırılar düzenletmesi konusunda ise Kardavi, Libya ordusundaki komutanlara halka yönelik hiç bir saldırı yapılmaması çağrısında bulundu. Şu anda halka yönelik savaş uçakları ile yapılan saldırıları İsrail'in bile gerçekleştirmediğini savunan Kardavi, "Buradan Libya ordusundaki yöneticilere sesleniyorum. Halka yönelik hiç bir saldırı emrine uymayın. Bu Allah'ın de emrettiği bir şey değildir. Eğer elinizden geliyorsa Kaddafi'nin kafasına sıkın. Yapabiliyorsanız bunu yapın bu konuda fetva veriyorum" diye konuştu.

http://dunyabulteni.net/?aType=haber&ArticleID=148356

EpiVaTeS 02-22-2011 02:06

Alıntı:

HaArP Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 861341)
Nur Cemaati mi ?

Kardavi'den 'Kaddafi'yi öldürün' fetvası
Mısırlı ünlü İslam Alimi Yusuf El Kardavi, Libya ordusuna, "Yapabilirseniz elinizden gelirse Kaddafi'nin kafasına sıkın bu konuda fetva veriyorum" diye seslendi.

Dünya Bülteni / Haber Merkezi
Mısırlı ünlü İslam Alimi Yusuf El Kardavi, Libya ordusundaki generallere halklarına yönelik saldırıda bulunmamaları çağrısında bulundu. Kardavi, "Yapabilirseniz elinizden gelirse Kaddafi'nin kafasına sıkın bu konuda fetva veriyorum." dedi.
Tunus ile başlayıp Mısırla devam eden halk ayaklanmaları Libya'da tüm şiddetiyle sürüyor. Libya Lideri Muammer Kaddafi'nin emri doğrultusunda savaş uçakları ile göstericilere yönelik saldırılar dünya genelinde büyük tepki çekiyor. Ajanslar yapılan saldırılarda çok sayıda göstericinin yaşamını kaybettiğini duyururken, Libya halkı kendilerine yapılan saldırıların durdurulması amacıyla uluslar arası kamuoyunun bir an önce harekete geçmesini istiyor.
Öte yandan akşam saatlerinde El Cezire Televizyonu'un programına katılan Mısırlı ünlü İslam alimi Yusuf Kardavi çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Kaddafi'ye yönelik sert açıklamalarda bulunan Kardavi, "Dışarıdan yabancı güçler getirerek halkına saldırtanda zerre kadar insanlık ve şeref kalmamıştır" değerlendirmesinde bulundu.
Kaddafi'nin savaş uçakları ile göstericilere yönelik saldırılar düzenletmesi konusunda ise Kardavi, Libya ordusundaki komutanlara halka yönelik hiç bir saldırı yapılmaması çağrısında bulundu. Şu anda halka yönelik savaş uçakları ile yapılan saldırıları İsrail'in bile gerçekleştirmediğini savunan Kardavi, "Buradan Libya ordusundaki yöneticilere sesleniyorum. Halka yönelik hiç bir saldırı emrine uymayın. Bu Allah'ın de emrettiği bir şey değildir. Eğer elinizden geliyorsa Kaddafi'nin kafasına sıkın. Yapabiliyorsanız bunu yapın bu konuda fetva veriyorum" diye konuştu.

http://dunyabulteni.net/?aType=haber&ArticleID=148356

Aynı Kardavi'den Mübarek'e ses yok...:)

HaArP 02-22-2011 02:08

Alıntı:

EpiVaTeS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 861343)
Aynı Kardavi'den Mübarek'e ses yok...:)

Oradaki Mesele Farklı iyi okumak gerekli :

'Yeni Dünya Düzensizliği' ve sıradaki ülkeler

http://www.akpartiforum.com/yeni-dun....html?t=144722

EpiVaTeS 02-22-2011 02:11

Alıntı:

HaArP Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 861344)
Oradaki Mesele Farklı iyi okumak gerekli :

'Yeni Dünya Düzensizliği' ve sıradaki ülkeler

http://www.akpartiforum.com/yeni-dun....html?t=144722

Niye oda aynı zulmü yaptı...:)

HaArP 02-22-2011 02:15

Alıntı:

EpiVaTeS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 861345)
Niye oda aynı zulmü yaptı...:)

Ona şüphe yok Ama Küresel Manada strateji farklı... Firavun Mübarek'in gidişide küresel ! O itibarla sadece şahısa indirgemek yanlış olurdu ! Çünkü Sudan'ın bölünmesine mi üzülelim yoksa ''çıkarı'' yüzünden böldürmemeye çalışan Firavunun gitmesine mi ? Sadece Firavun'dan baz alırsan merak etme Karadavi en başta hareket eder !

EpiVaTeS 02-22-2011 02:18

Belliki Kaddafi'de aynı oyun olabilir...

Mısırdaki muhaliflerin amerikancı olması zor...
Ama Kaddafi'ye karşı olanların altında Amerikancılık yoksa bende bir şey bilmiyorum...

Bide Kötü her şartta kötüdür...
İyi olabilme ihtimali yoktur yani...

HaArP 02-22-2011 02:23

Alıntı:

EpiVaTeS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 861349)
Belliki Kaddafi'de aynı oyun olabilir...

Mısırdaki muhaliflerin amerikancı olması zor...
Ama Kaddafi'ye karşı olanların altında Amerikancılık yoksa bende bir şey bilmiyorum...

Bide Kötü her şartta kötüdür...
İyi olabilme ihtimali yoktur yani...

Acizane olarak bu bölümde baştan aşağı frekans karmaşası mevcut sapla saman karışmış... !

Eşref 02-22-2011 14:39

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 861322)
iyi ya...
zamanda çıkan kola reklamı
bu herifin makalesinin yer almasıda beni rencide etti...
herhalde zaman bölünmeyi sorun etmiyor...

Akıncı kardeşim, sen de taktın kola reklamına. Zorla konuşturuyorsun beni. Sen o kolaya hiç para vermedin mi? O koladan hiç içmedin mi?

Diyelim içmedin. Nereden alışveriş yapıyorsun? Geçen gün alkolsüz bira konusunda Bim'den alışveriş yaptığını öğrendik. O Bim, koli koli Coca Cola satarken, Bim'e verdiğin para için Zaman Gazetesine ettiğin hakaretleri kendine de ettin mi? Cola satan marketlerden alışveriş yapanlar da yahudi yanlısıdır dedin mi? "Ben de siyonistim, Cola satan bir markete para verdim." dedin mi?

All times are GMT +3. The time now is 02:26.