![]() |
Alıntı:
Paylaşım için şükranlar.. Eminim o adama yardım etmeyenlerin tek bir tanesi dahi o adamın Bedri Baykam olduğunu bilmiyor..Yani bilinçli olarak yardımsızlıkta yok..Ve en çok acıtan taraf orası.. Yani yarın öbürsügün anam bacım veya ben bıçaklansam kimse banada yardıma koşmayacak..Yazık... |
Alıntı:
sen değilmiydin lan erbakan hocanın vefatının ardından taziye konusuna abuk subuk karikatürler koyan... zil takıp oynayan... sen kimsin insanlıktan bahsediyorsun... |
Alıntı:
bende tanımadıklarını düşünüyorum ayrıca insanların deli sandığını düşünüyorum yoksa millet yardım ederdi bence. çünkü a normal yardım istediğini düşünüyorum belki yere otursa veya uzansa öyle yardım istese millet koşardı yardım bağırıp sapa sağlam bi insan gibi ordna oraya koşuyor. yardıma gelen adamı itip kakıyor. anlamadım ben bu işi. |
Alıntı:
Ve adam bıçak yemiş bence muhakkak bakan kan görebilirdi.. |
kedi kıçını görmüş yara zannetmiş....
|
Alıntı:
|
|
La tv ye çıktı ağlıyor :w:
Bu ameliyatı yapan doktorları kınıyorum başarılı oldukları için. |
Lan niye ölmedi bu ?
Yine saçma sapan konuşuyor. Hükümetmiş sorumlusu. Sanki hükümet geleceği görüyorda engellicek ;D Malla la. Bir de bakın ne diyor 'şans','tesadüfler' engellemiş ölmesini :w: Şans ve tesadüf. Vay be. Satılan bir şey mi bu ? Ona göre piyango falan oynucam da. Bir de metin yazmış,duygu sömürüsü de yapıyor :w: En başta biraz ''ahh uhh'' dedi ve ekledi ''dikişlerimden dolayı konuşamıyorum zorlanıyorum'' Ama sonrası ? Otomatik tüfek gibi lakır lakır konuşuyor la. Bu olay hakkında rezil şeyler okumuş. Okumuşmudur acaba bizim forumu ;D Çok merak ediyorum yoksa çok pis üzülücem. |
Şu şova bakarmısın bir dövmediği kalmış milleti..
İnsan gibi yardım iste ona buna ne diye saldırıyon bu tavırla bana da denk gelse almazdım arabaya sonra üzerime saldırır belli olmaz :) Bunların öd zarı yırtıldımı yanın dan uzaklaşacaksın :) |
All times are GMT +3. The time now is 09:20. |