Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Gençler, Partililer Tanışalım ! (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Geçde olsa geldik. (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=148072)

İntifada 04-27-2011 00:36

iktisat okumayında naparsanız yapın gençler...

El Emin 04-27-2011 00:37

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 888143)
ah genclik ah nelere kadirsin.. biz yaslanmisiz baksana kimse bize ne adres veriyor nede tehdit ediyor :)

Birde abi hiç bu tarz şeylere tahammülüm yoktur.Olmazda..
Oda gelmeyecek biliyorum...
Gelse biliyor temiz dayağını yiyip gidecek..Ne diye gelsin?

Yok hepside erkek taklidi yapıyor ya..Bir bağırıyorsun hepsi sesten tozoluyor...
Bir tokatı geçiriyorsun yere yapışmış vaziyette küçük emrah moduna giriyorlar..
Sorsan hepside sözde erkek...

Özgür Çağrı 04-27-2011 00:37

Yok benim gideceğim yer belli az çok ya marmara iletişim ya istanbul iletişim 2. uğur dündar vakası :hihi2:

Mavera 04-27-2011 00:38

ben anlamaz kardesim hayatimda hic kavga etmedim beni ailem kibar bir cocuk olarak yetistirdi :)
ama ben türkiyeyi seviyorum heyacaniyla, kavgasiyla, insanlariyla, canliligiyla yasanilasi bir ülke ;)

Mavera 04-27-2011 00:39

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 888149)
Yok benim gideceğim yer belli az çok ya marmara iletişim ya istanbul iletişim 2. uğur dündar vakası :hihi2:

iletisim noktasinda yardimci olabilirim bende iletisim daha dogrusu gazetecilik okudum ve hala daha yüksek lisansa kayitliyim ama zamanim olmadigi icin okula ugrayamiyorum :)

El Emin 04-27-2011 00:41

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 888150)
ben anlamaz kardesim hayatimda hic kavga etmedim beni ailem kibar bir cocuk olarak yetistirdi :)
ama ben türkiyeyi seviyorum heyacaniyla, kavgasiyla, insanlariyla, canliligiyla yasanilasi bir ülke ;)

Valla bende yerine göre kavgacıyımdır..Epey kavga vakamda vardır.
Aslında epey tahammüllüyüm ama diyarbakırda işler çok farklı.
Kaşınan gelip omuz çakar laf atar vs.
Sınıfta hocanın önünde sille tokat öğrenci dövmeye kadar dolu menkıbelerim vardır.:)

Bende her geçen gün ülkemden soğuyorum.
Özellikle d.bakırdan..Çıkıp kurtulma derdindeyim..

Hakan Özkan 04-27-2011 13:44

Alıntı:

Ukbâ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 887909)
:):)

Biz o makama ulaşamadık o kadar sohbet halkasına dail olsak bile , Haldun bey uzun yıllardır cağrılarımıza geçen hafta cevap vererek sohbete dahil olmuştur. Kendisi yapısal olarak iyi niyetli halis bir insan, bulunduğumuz yerde Atatürk hayranlığı ile bilinir , teşkilatta aktif görevli ve belediye encümenine aday şahsiyettir.

Kendisini Hakan abim ile ikna ederek ''Hür Adama '' götürmüştük iç dünyasında bir haykırış vardı '' Türkiye laiktir laik kalacak '' diye :) filmin sonunda çok duygulandığını hatta göz yaşlarına hakim olamadığını görmüştüm .

Umarım yoğun şekilde yorumları ile katkıda bulunur. Hoş geldiniz tekrardan güzel insan.

Dün yine bulunamadık orda. Çiğ köfteler bolmuş haberini aldık. Haldun beyin bu has dairede ne işi var arkadaş , kıdem almadan oraya kadar yükselmiş. ;ı:

İntifada 04-27-2011 19:16

Alıntı:

Ukbâ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 887909)
:):)

Biz o makama ulaşamadık o kadar sohbet halkasına dail olsak bile , Haldun bey uzun yıllardır cağrılarımıza geçen hafta cevap vererek sohbete dahil olmuştur. Kendisi yapısal olarak iyi niyetli halis bir insan, bulunduğumuz yerde Atatürk hayranlığı ile bilinir , teşkilatta aktif görevli ve belediye encümenine aday şahsiyettir.

Kendisini Hakan abim ile ikna ederek ''Hür Adama '' götürmüştük iç dünyasında bir haykırış vardı '' Türkiye laiktir laik kalacak '' diye :) filmin sonunda çok duygulandığını hatta göz yaşlarına hakim olamadığını görmüştüm .

Umarım yoğun şekilde yorumları ile katkıda bulunur. Hoş geldiniz tekrardan güzel insan.

Abimiz akepelimi ?

İntifada 04-27-2011 19:17

Alıntı:

Hakan Özkan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 888310)
Dün yine bulunamadık orda. Çiğ köfteler bolmuş haberini aldık. Haldun beyin bu has dairede ne işi var arkadaş , kıdem almadan oraya kadar yükselmiş. ;ı:

hep sayın karacanın işleri hakan ağabey ;D
bi size gereken mevkiler verilmiyor bilmiyorum nedir bu ayak kaydırma çabası...
Ama siz müsterih olunuz yalçın karaca beyi yeneceğiz bu korku imparatorluğuna elbet son vereceğiz...

El Emin 04-27-2011 19:22

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 888434)
hep sayın karacanın işleri hakan ağabey ;D
bi size gereken mevkiler verilmiyor bilmiyorum nedir bu ayak kaydırma çabası...
Ama siz müsterih olunuz yalçın karaca beyi yeneceğiz bu korku imparatorluğuna elbet son vereceğiz...

Karaca'nın Ordusu...:):hihi2::hihi2::hihi2:

All times are GMT +3. The time now is 16:13.