Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Yakın Tarih (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=411)
-   -   Deniz Gezmiş Gerçeği (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=148675)

@yşenur 08-06-2011 17:25

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 928208)
Valla bence amerikan köpekliği yapmaktan ileri gelen bir durum

tamam insan farklı düşünebilir

ama bu kadar ileriye gitmek kabul edilemez bana göre ...

o dönem yaşasaydım kesin benide komünist ilan ederdi bu din mafyaları .

Amerikan köpekleri dediklerin bu ülke için 1980 yılında işkencelere maruz kalmış yürekli gerçek ülkücüler onlara derlerdi bu amerikan köpeği laflarını sıradan bir dinciye değil yani sana komünist demezlerdi o konuda sıkıntınız olmasın ama şunu bilinki Ak parti ırak katliamında bile ABD nin yanında olmuştur burda ne işin var neden Ak partilisin ?

Yıldırım 08-06-2011 17:26

Alıntı:

@yşenur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 928201)
Ya adam imama küfür etsin sende gel saygı duy ! idam edilmeyi hak eden en büyük isimdir !!

Ben Deniz Gezmiş'in idamı doğrumudur değilmidir bilmem...
Benim saygıdan kastım hakaret etmemek.Sonuçta onun şuan binlerce hayranı var.Bizim yapmamız gereken ona hakaret ederek hayranlarının daha sıkı sarılmasını sağlamak değil.
Şu anda kurduğun cümleden imama küfür edenler asılmalı mantığı ortaya çıkıyor.Burada sadece Deniz Gezmiş'i hedef tahtasına oturtmuyorsun...Deniz Gezmiş'çileride muahafazakar insanlara karşı kışkırtıyorsun.Amacının bu olmadığını biliyorum ama şu her şeyde dini diyaneti sokmayalım araya...elimizde daha somut gerekçeler varken bu tarz çağrışımlardan uzak duralım.

@yşenur 08-06-2011 17:28

Alıntı:

bur-AK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 928217)
Ben Deniz Gezmiş'in idamı doğrumudur değilmidir bilmem...
Benim saygıdan kastım hakaret etmemek.Sonuçta onun şuan binlerce hayranı var.Bizim yapmamız gereken ona hakaret ederek hayranlarının daha sıkı sarılmasını sağlamak değil.
Şu anda kurduğun cümleden imama küfür edenler asılmalı mantığı ortaya çıkıyor.Burada sadece Deniz Gezmiş'i hedef tahtasına oturtmuyorsun...Deniz Gezmiş'çileride muahafazakar insanlara karşı kışkırtıyorsun.Amacının bu olmadığını biliyorum ama şu her şeyde dini diyaneti sokmayalım araya...elimizde daha somut gerekçeler varken bu tarz çağrışımlardan uzak duralım.

Bu din meselesi değil ideoloji farkı yani o kadar deniz gezmişi seviyosanız gidin onların yanında yer alın !! onların sizin hiç bişeyinize saygılı olduğu yok çünkü !

Özgür Çağrı 08-06-2011 17:28

Alıntı:

@yşenur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 928216)

Amerikan köpekleri dediklerin bu ülke için 1980 yılında işkencelere maruz kalmış yürekli gerçek ülkücüler onlara derlerdi bu amerikan köpeği laflarını sıradan bir dinciye değil yani sana komünist demezlerdi o konuda sıkıntınız olmasın ama şunu bilinki Ak parti ırak katliamında bile ABD nin yanında olmuştur burda ne işin var neden Ak partilisin ?

yürekli genç neymiş ya bildiğin devlet tetikçisi yani
bütün sülalem bunlardan bilmesem bana yutturacan ;D

tezkereyi geçirtmedik meclisten daha ne yapalım ...

@yşenur 08-06-2011 17:31

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 928221)
yürekli genç neymiş ya bildiğin devlet tetikçisi yani
bütün sülalem bunlardan bilmesem bana yutturacan ;D

tezkereyi geçirtmedik meclisten daha ne yapalım ...

Ak parti ırak katliamında bile ABD nin yanında olmuştur burda ne işin var neden Ak partilisin ? ŞUNA CEVAP VER BAKALIM

Hüdavendigâr 08-06-2011 17:31

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 928177)
Ama ortada sôyle bir durum var ki apo ile anlaşamazdı...
Çünkü bakın apo yakalanır yakalanmaz yok benim annemde türk ışte barışa katkı sağlamak istiyorum yok beni asmayın diye çevirdi durdu...kendi davasını hemen sattı...
Lakin deniz gezmiş idam sehpasında dahi geri adım atmadı ve bildiğini haykırdı...

şunu açık bir şekilde ifade etmek gerekir ki davasını son nefesine kadar savunmuş olması onun davasını ve yaptıklarını meşru kılmaz.komunizm ve sovyet emperyalizmi ile beslenen bir dava uğruna ölen ile yakalanınca davasını satan aynıdır benim gözümde..

bayrakbekcisi_ 08-06-2011 17:31

köpekler ne zaman kahraman oldu

Mavera 08-06-2011 17:32

Alıntı:

@yşenur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 928225)
Ak parti ırak katliamında bile ABD nin yanında olmuştur burda ne işin var neden Ak partilisin ? ŞUNA CEVAP VER BAKALIM

sorgulama üslubunuz bence cok agir!.. bizlerin ak partili olmasi, ak partinin her yaptigi anlamina gelmez birde bu forumda sadece ak partililer degil, her görüsten insan gelebilir ;)

Mavera 08-06-2011 17:33

Alıntı:

Hüdavendigâr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 928226)
şunu açık bir şekilde ifade etmek gerekir ki davasını son nefesine kadar savunmuş olması onun davasını ve yaptıklarını meşru kılmaz.komunizm ve sovyet emperyalizmi ile beslenen bir dava uğruna ölen ile yakalanınca davasını satan aynıdır benim gözümde..

onu kahraman ilan etmiyoruz ama diyoruz ki ondaki dava samimiyeti malesef bizde yok!..
iki tank yürüyünce nereye kacacagimizi sasirdik!

Yıldırım 08-06-2011 17:33

Alıntı:

@yşenur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 928220)
Bu din meselesi değil ideoloji farkı yani o kadar deniz gezmişi seviyosanız gidin onların yanında yer alın !! onların sizin hiç bişeyinize saygılı olduğu yok çünkü !

Bütün bu yazdıklarımıdan Deniz Gezmiş'i sevdiğimimi çıkardınız.
Ben tarafsız bir şekilde yorum yapmaya çalışıyorum.
Sizinle fikirlerimiz ters düşünce Deniz Gezmiş sevdalısımı oluyorum?
Sizin için hep ak ve kara mı vardır?

All times are GMT +3. The time now is 05:06.