Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=123)
-   -   Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan Sonra Parti Kimi Başbakan Adayı Göstermeli? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=148857)

Ebuzer 06-15-2011 13:03

Vatandaş Ahmet Davutoğlu'nu iyi tanırsa durum şimdikinden farksız olabilir...

metindy16 06-15-2011 16:13

Aslında gerçekten zor bir seçim, her biri birbirinden değerli insanlar, tabi başbakanımızın yerini doldurmasada "Davutoğlu" diyorum. Tabi başbakanımız en doğru kararı verecektir.

fenerliyim_ 06-29-2011 16:45

Tabii Davutoğlu :hem cok zeki hemde daha ılımlı biri yoneticilik bakimindanda daha tecrübeli

karsu 07-01-2011 05:10

Ahmet davutoğlu olabilir ancak milletimiz sayın davutoğlunu pek fazla tanımazlar hatta meclis dışından dış işlerine geldiği zamanda ne oluyor falan dediler ancak sayın davutoğlu bu partinin temelinde hizmeti olmuş kişidir. Bence davutoğlu olursa türkiye sayın başbakandan sonra altın çağını yaşamaya devam eder. Sayın Abdullah gül de olsun isterim o şıklarda bir ara 3 aylık başbakanlığı bile çok hoş yapmıştı kendileri belki ya davutoğlu yada abdullah gül benim gönlümde bu ikisi yatar...

Cihannur 09-13-2011 22:26

Alıntı:

bryan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 900957)
Taayipten sonra akp biter. anavatan partisi gibi dyp gibi erir gider..

Alıntı:

bryan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 900972)
kesinlikle eminim.

AK Parti; zihniyet, fikriyat ve dünya görüşü olarak en iyi ve en doğru siyasi partidir. AK Parti yapmış olduğu hizmetlerle 1908 yılından 2011 yılına kadar iktidara gelmiş olan tüm siyasi partiler arasında Türkiye'ye ve Türk Milleti'ne hizmette açık ara 1. sırada yer alarak, ülkemize ve milletimize tarihte en çok hizmet etmiş olan en başarılı siyasi parti olmuştur. AK Parti, kuruluşunun 10. yılı olan bu sene 2011 yılında kurumsallaşmasını tamamlamıştır. AK Parti, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti'nin genel başkanlığı görevini bırakmasından sonra da yoluna devam edecek ve ülkemize ve milletimize pek çok hizmetler yapmayı sürdürecektir inşaallah.

AdaletinKılıcı 09-14-2011 01:36

Alıntı:

bryan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 900957)
Taayipten sonra akp biter. anavatan partisi gibi dyp gibi erir gider..

Hangi milliyetçi devletinin başbakanına sadece ismi ile hitap eder? Sanal Milliyetçi.

AdaletinKılıcı 09-14-2011 01:43

Suat Kılıç...

Ahmet Davutoğlu çok kıymetli ama Türk siyasetinin haşin yapısında problem yaşayabilir.

Abdullah Gül de öyle farklı bir insan lakin Cumhurbaşkanlığı bitince siyaseti bitirmek gerekir.

İntifada 09-14-2011 01:48

suat kılıç gibi bir insana başbakanlık teslim edilirmi bilmiyorum...
suat kılıç gibi derken yanlış anlaşılmasın şu an partide en sevdiğim adamlardan birisi...
maşallahı var zehir gibi...
ama niyeyse turan çömezi hatırlıyorum hep suat kılıç başbakan olsun denilince...
sütten ağzımız çok kötü yandı o adamdan...
o da aynı suat kılıç gibiydi heyecan uyandırıyordu insanda başbakanın yakınındaydı muhalefeti korkuturdu...
ama adam ne çıktı gördük...
başbakanımız yerini mücadelesinde omuz omuza yürümüş birisine koltuğu bırakacaktır diye düşünüyorum...

Cihannur 09-14-2011 13:22

Alıntı:

AdaletinKılıcı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 950758)
Suat Kılıç...

Ahmet Davutoğlu çok kıymetli ama Türk siyasetinin haşin yapısında problem yaşayabilir.

Abdullah Gül de öyle farklı bir insan lakin Cumhurbaşkanlığı bitince siyaseti bitirmek gerekir.

Suat Kılıç henüz daha genç. Suat Kılıç, 2014 yılında 42 yaşında olacak. Allah ömür verirse önünde daha çok yıllar olur ve Ahmet Davutoğlu'ndan sonra o da uzun yıllar başbakanlık yapabilir.

xhidayet 09-15-2011 16:11

Ahmet Davutoğlu çok kıymetli...;)

All times are GMT +3. The time now is 00:11.