Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Bediüzzaman, Erbakan ve Gülen adına üniversite kurulmalı (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=150324)

cartman 06-25-2011 04:01

Alıntı:

El Emin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 907351)

Aslında dediklerine katılıyorum abi..daha kucaklayıcı isimler az soruna sebep olur..
Fatih sultan mehmet,mevlana gibi hemen hemen herkesin sevip saygı duyduğu insanların isimlerini alması daha hayırlı olur..

mevlana da tartısılır onu gordum bugun dusuncek olursan kardes katlını veren bırını de sevmeyen olabilir :)

El Emin 06-25-2011 04:03

Alıntı:

cartman Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 907353)
mevlana da tartısılır onu gordum bugun dusuncek olursan kardes katlını veren bırını de sevmeyen olabilir :)

Her şahıs tartışılır abim öylede bakarsan..
Kanuniyi sapık olarak gören hatta tüm osmanlı padişahlarını kadın ve zevk düşkünü sarayda karı oynatan olarak gören milyonlarca kişide var :)
Her şahıs tartışılır aslında ama bunların tartışılması çok ama çok nadir gerçekleşen olaylardır..

EZEL 06-25-2011 04:04

Alıntı:

El Emin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 907346)
:) Senin zaten tek yapabildiğin budur olayı yaşa vurmak :)
Yaşla adam olunsaydı oho bu gün toplumda bu kadar şerefsiz olmazdı :)

Ha çok güzel der atalarımız;
Akıl yaşta değil baştadır..
Gördümki fizyolojik olarak ne kadar büyüsede daha bir yaşında kalan insanlar var ;)

Diyorum ya sen mahalle modundan çıkamamışsın hala fikir tartışması yerine sidik yarıştırdığını zannediyorsun..
Yaş büyümüş ama ruhun hala mahalle köşesinde çocuklarla sidik yarıştıyor :)
Sana iyi eğlenceler dostum...

Son sözlerim bu dediklerinde de kesinlikle haklısın..

Çünkü tutupta cahili karşına alıp iki çift kelam edersen duyacakları zaten kabul etmişsin demektir...K.bakma dost....Vesselam !

Üslubunuz aynanızdır El Emin bunu unutmayın siz ne olursa olsun kendinizden yaşça büyük biri ile konuşurken sidik yarıştırmak sözcüğünü kullanmayınız .

El Emin 06-25-2011 04:05

Alıntı:

EZEL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 907355)
Ne o kendin çal kendin oyna modunamı geçtin .

Yoo,
Çalıda gül bitmez ,cahile söz yetmez sözündeki hakikatı hatırlayıp ,seni mahalledeki sidik oyuncusu arkadaşlarına baş başa bırakıyorum ;)

_Ednâ_ 06-25-2011 04:06

Alıntı:

El Emin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 907354)

Her şahıs tartışılır abim öylede bakarsan..
Kanuniyi sapık olarak gören hatta tüm osmanlı padişahlarını kadın ve zevk düşkünü sarayda karı oynatan olarak gören milyonlarca kişide var :)
Her şahıs tartışılır aslında ama bunların tartışılması çok ama çok nadir gerçekleşen olaylardır..

o nadir şahsiyetleri de tebrik etmek lazım :)
nasıl kalkışabiliyorlar böyle asılsız,saçma karalamalara... Rabbim ıslah etsin...

cartman 06-25-2011 04:07

unıversitelerin ismi aynı kalsın fikir degistirdim..he belkı ozel yaptırcak olan varsa istedigi gibi yaptırır zaten ona da karısamam..

El Emin 06-25-2011 04:08

Alıntı:

_duygu_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 907357)
o nadir şahsiyetleri de tebrik etmek lazım :)
nasıl kalkışabiliyorlar böyle asılsız,saçma karalamalara... Rabbim ıslah etsin...

Çok güzel bir söz vardır,
İnsanlar başaklar gibidirler,doldukça eğilirler..Galiba montaignenin sözüydü..
Malum toplumda gerçekten hadsafhada bir cehalet var..
Ve yine malumunuzdur ki cahilin gözü kara dili pektir hiç bir şey tanımaz..

El Emin 06-25-2011 04:08

Alıntı:

cartman Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 907358)
unıversitelerin ismi aynı kalsın fikir degistirdim..he belkı ozel yaptırcak olan varsa istedigi gibi yaptırır zaten ona da karısamam..

Adam pes etti beyler dağılabiliriz...:hihi2:

cartman 06-25-2011 04:10

Alıntı:

El Emin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 907360)
Adam pes etti beyler dağılabiliriz...:hihi2:

ege yıldız teknik yeditepe ondokuz mayıs güzel ısımler dusundumde :w:

El Emin 06-25-2011 04:11

Alıntı:

EZEL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 907355)
Üslubunuz aynanızdır El Emin bunu unutmayın siz ne olursa olsun kendinizden yaşça büyük biri ile konuşurken sidik yarıştırmak sözcüğünü kullanmayınız .

:) ne o cevabım ağır gelince edit mi yaptın :)

Canını yakarım dedin ama canı yanıp işi edebe bağlama çabalarını boşver bence hiç samimi değil...
Edeple gelen lütufla gider dostum...:)

All times are GMT +3. The time now is 10:48.