![]() |
Alıntı:
|
isterse böyle olsun furkancım :)
No problem :) |
Midem bulandı vallahi ne pis mide varmış bunlarda nasıl sidiriyorlar o yediklerini hele o tost makinesindeki yumurtayı gördüm artık yiyemem 1 ay süre boyunca :S
|
Alıntı:
Kızlarda pis gerçekten ama erkeklerin birazda berecememekten alışkın olmamaktan kaynaklanan bi pislikleri var.. Ben sanırım 'biraz' fazla titizim. Yatağım deterjan yumuşatıcı kokmayınca uyuyamıyorum neredeyse.. Beğenmiyorum kimseyi o yüzden.. |
Alıntı:
yani dua et namazlarda lütfen istanbul olmasın ya varya ben orda resmen sefil biloyu oynarım reyiz 1 hafta kaldım insanlıktan çıktım ya :) |
Alıntı:
1 hafta boyunca hiç okula gitmediğimiz olurdu çöpüde çıkarmazdik mutfakta üst üste poşetler birikirdi :) Sen o arkadaşlarınla 1 hafta kal aralıksız bir kal bak neler görürsün :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Mis gibi olur valla :) Amerikan filmlerinde görmedinmı hiç ızgarada pişiriyorlar yumurtayı :) |
Kuşu yumurtladı ya her yumurtayı yavrusu gibi görüyodur şimdi Mehmet.
Ondandır kesin midesinin bulanması :D |
La amerikanlar domuz eti de yiyor bunlar da yesin o zaman ;D
Eve kız götürsünler ya da temizlemeleri niyetine :S Valla fotolar öldürdü beni bana pis derlerdi söz de valla kral gibiyim üstelik tek başıma temizim. Iyk bu ne la insan mı yaşar buralar da :S |
All times are GMT +3. The time now is 11:48. |