![]() |
Sigara İçiyormusunuz?
Alıntı:
VesseLam |
Sigara İçiyormusunuz?
Alıntı:
üstat'la ancak ben yada sigara içenler birbirini anlar ((abimin ağzına sağlık o yorum yaptıktan sonra bizlere fazla laf düşmez zaten)) |
Sigara İçiyormusunuz?
sigara içmenin mekruh olduğu söyleniyor....sadece paylaşmak istedim(sorumlu hissetme meselesi...buğz edemedim.. ;)...)
|
Sigara İçiyormusunuz?
uzun yıllardan beri içiyorum nasıl bırakırım o benim can yoldaşım.ah bide annem üzülmese daha iyi olucak.sigara muhakkak zararlıdır,dedem kaç yaşında başladı bilmem 70 yaşına kadar içti sapasağlamdı.yogurt ve ayran hastasıydı zehri öldürdügünü söylerdi.buda bir püf nokta olsun ;)
|
Sigara İçiyormusunuz?
aslaha kullanmıyorum küçükken abilerden görüp bir aslışkanlığım olmuştu sonra anladım ki sigara çok kötü birşey dir dedim ve sigarayı bıraktım... ;D
|
Sigara İçiyormusunuz?
Geçen Hastaneye gitmiştim ondan beri rahat sigara içemiyorum. Her fırt çekişimde ürperiyorum. Bir uzman şöyle demişti. "İnsanlar farkında değil,hastanelerde biz görüyoruz sigara içenlerin halini" bu söz ve tv deki sağlık programları beni iyişe düşündürmeye başladı. Mayıs'da Sağlık Bakanlığı kampanya düzenliyor, para ödüllü, teşvik veya vesile olur,katılıp bırakmaya kesin kararlıyım.
|
Sigara İçiyormusunuz?
Bırakacağım Allahın izniyle
|
Sigara İçiyormusunuz?
Alıntı:
abi.... bende yorum yaptım... sigara içmeyen biri olarak... ama içtim... bir sene boyunca içtim... hatta bir buçuk... genellemenin dışında kalıyorum ben... biliyorum nasıl birşey olduğunu... |
Sigara İçiyormusunuz?
sigara konusu çok hassas bir konu
arkadaşlar ben de 26 kasıma kadar içiyordum çok da bırakmayı denedim olmuyordu sonunda gün gün saysamda galiba başardım 46 gün oldu içmiyorum hala canım bazen istesede içmiyorum herkese tavsiye ederim. tabi bırakmayı içmeyi değil:-) SİGARAYI BIRAKIIIINNN |
Sigara İçiyormusunuz?
içmiyorum içenleride anlamiyorum nıye ıcerlerse ??? yenı uygulama sayesınde ınşallah herkes bırakacak ;)
|
All times are GMT +3. The time now is 00:43. |