Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Kahraman Polis Altı PKK'lıyı Böyle Püskürttü (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=155202)

Mavera 09-17-2011 18:26

ama bak özür dilemedin, cevir kazi, yansin yaptin.. simdi verdigin link senin cemaatle aklakali mi degil mi onu söyle?
ama ayni ben erdoganin bugün, yarin aciklama yapacagini ve yanlis anlasilacagini söyledim ve yazimin mürekkebi kurumadan aciklama oldu yani önsezilerim iyiymis :)..
erdogan o söylemininde icini doldurmaya devam edecek sen müsterih ol..
bu arada diger mazlumlarlada ayni derecede ilgilenmeni isterim yani 99 a 1 hic de adil olmuyor sonucta müslüman, müslümanin derdiyle dertlenmeli degil mi ;)
neyse vangocum, özür dile olay bitsin, uzatmanin anlami yok :)

Ammar 09-17-2011 18:27

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 952876)
ahh be mollacım...
biraz siyaseti öğrenin hele...
devire ayak uydurun, sonra nelerin değişeceğini göreceksin...
farkındaysan ne polise haklı diyorum ne size...
lakin bir düşün diyorum....
lakin lafımı yine cımbızlayacaksın....

3son 3 günlük gibi mi saşyaset mesela ? yıllaca karşı çıktığımızı tavsiye etme gibi

yada yıllaca karçı çıktığımızı savunma gibi siyaset buysan lazım değil. siyasetimiz bize yetiyor.

şuan önerdiğin siyaseti çok iyi anlıyorum suyuna gitmek sürekli sandalın yanında olacak kim ne derse hemen yelkenler suya :)

EpiVaTeS 09-17-2011 18:29

Alıntı:

Ammar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 952882)
3son 3 günlük gibi mi saşyaset mesela ? yıllaca karşı çıktığımızı tavsiye etme gibi

yada yıllaca karçı çıktığımızı savunma gibi siyaset buysan lazım değil. siyasetimiz bize yetiyor.

şuan önerdiğin siyaseti çok iyi anlıyorum suyuna gitmek sürekli sandalın yanında olacak kim ne derse hemen yelkenler suya :)

peki molla...
senin yaptığın siyaset değil de ne...:)

dostum polisin bir durumuna hiç alakası yokken gidip bir link attın...

sonra ben naptım diyip duruyorsun...;;)

Ammar 09-17-2011 18:33

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 952878)
ama bak özür dilemedin, cevir kazi, yansin yaptin.. simdi verdigin link senin cemaatle aklakali mi degil mi onu söyle?
ama ayni ben erdoganin bugün, yarin aciklama yapacagini ve yanlis anlasilacagini söyledim ve yazimin mürekkebi kurumadan aciklama oldu yani önsezilerim iyiymis :)..
erdogan o söylemininde icini doldurmaya devam edecek sen müsterih ol..
bu arada diger mazlumlarlada ayni derecede ilgilenmeni isterim yani 99 a 1 hic de adil olmuyor sonucta müslüman, müslümanin derdiyle dertlenmeli degil mi ;)
neyse vangocum, özür dile olay bitsin, uzatmanin anlami yok :)

senden mi özür dilicem olayın cemaatle alakası yok kendine pay çıkarma. konu zorbalık konu keyfiyet.

senin özür dilemen gerekmiyor mu konuyu okumadna heldem zorba ve keyfşiteçileri bi saattır sayıyorsun.

ayrıca neo laiklikte erdoğan haklıdır demedin mi ?

müslümanın derdi iel dertlen me konusunda sanırım sizin biraz çalışmanız lazım. kutsanmışlığınıza dokunduğu için müslüman kardeşleridne yapılan zülümü resmen ve alenen alkışlıyorsunuz.

Ammar 09-17-2011 18:34

Alıntı:

EpiVaTeS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 952883)
peki molla...
senin yaptığın siyaset değil de ne...:)

dostum polisin bir durumuna hiç alakası yokken gidip bir link attın...

sonra ben naptım diyip duruyorsun...;;)

az önce siyaset öğren diyordun ?

siz kahraman gösterdiniz bende daha kahramanını gösterdim biri 10 dksını ayırmış biri saatlerini. ;ı:

EpiVaTeS 09-17-2011 18:35

Alıntı:

Ammar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 952886)
az önce siyaset öğren diyordun ?

siz kahraman gösterdiniz bende daha kahramanını gösterdim biri 10 dksını ayırmış biri saatlerini. ;ı:

eşşek gibi bağıracam siyaset öğren dediğim bir mesajımı göster...?
göstermezsen iftiracı olarak gösterecem seni...;;)

Yıldırım 09-17-2011 18:35

Alıntı:

Ammar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 952777)

Molla diyoruz ama sen bu ülkedeki polisin başarısından bile memnun olamayacak birisin ...
Bizler polisin başarısını konuşurken getirip bunu koyuyorsun...
Sen kimsin kimlerdensin necisin?

Yarında şehitlerimiz olunca getirip kimle kıyaslayacaksın çok merak ediyorum.

Mavera 09-17-2011 18:40

Alıntı:

Ammar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 952885)
senden mi özür dilicem olayın cemaatle alakası yok kendine pay çıkarma. konu zorbalık konu keyfiyet.

senin özür dilemen gerekmiyor mu konuyu okumadna heldem zorba ve keyfşiteçileri bi saattır sayıyorsun.

ayrıca neo laiklikte erdoğan haklıdır demedin mi ?

müslümanın derdi iel dertlen me konusunda sanırım sizin biraz çalışmanız lazım. kutsanmışlığınıza dokunduğu için müslüman kardeşleridne yapılan zülümü resmen ve alenen alkışlıyorsunuz.

ama bak simdi yine her zaman yaptigin gibi populizm yapiyorsun.. sen demedin mi bu konuda cemaatle alakali bir paylasimim varsa özür dileyecegim diye gönderdigin link küresel isinmaylami alakaliydi :)..
ben erdogan hakkinda hakli yada haksiz demedim kendimce neden öyle dedigine dair yorumlar yaptim ve söylediklerinin icerigini acacagini söyledim ki acmayada basladim ama sen beni yorma o konu hakkina ne demisim, be dememisim aktariver ;)..
bu arada sana daha öncede dedim benim senin gibi kutsadigim bir cemaatim yok benim herseyden önce gelecek bir cemaatim yok, benim her konuyu provoke edip tartismayi o alana getirtebilcegim cemaatim yok ama benim senin cemaatinlede sorunum yok bu konuda da senin cemaatine dair birsey demedim sadece konuyu provoke etmene diger arkadaslar gibi tepki gösterdik sende uzattikca, uzattin konuyu laiklige getirdin, olmadi cemaate getirdin, olmadin kisisel satasmaya getirdin oda olmadi zeytinyagi gibi üste cikmaya calistin..
vangocum bir özür dileseydin o kadar uzamazdin ama farketmez ben anladim seni anladim :)

Mavera 09-17-2011 18:41

Alıntı:

EpiVaTeS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 952887)

abi ne ugrasiyorsun arkadasin amaci üzüm yemek degilki, bagciyi dövmek..

Ammar 09-17-2011 18:44

Alıntı:

EpiVaTeS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 952887)

kusura bakma yaw bi yanlışlık olmuş panik yapmayalım hemen.

la polis ordusu hepiniz biden gelince hakısınden alıntı yaptığım bedne şaşırdım biraz molla verip gelcem bi yere ayrılmayın :D :w:

All times are GMT +3. The time now is 11:53.