![]() |
yavuzcum önce ibrahim abinin beynindeki hoca nin anlamina bakalim.. önüne gelen sakalliyi hoca yaptigimiz icin sayin islamoglu birakta o kategoriye girmesin ;)
|
Alıntı:
ayrıca büyük islam alimleri bir şey bilmiyor ben biliyorum demeye getiren biri... |
Alıntı:
mustafa islamoğlu gözümde hoca değildir... yav sizin sevdiiğinizi ben sevmek zorundamıyım... sevmiyorum olm... benim gözümde de hoca değildir... |
Alıntı:
|
valla şimdi çıksam mavera bence bu forumda üye değildir desem aynı kapıya çıkar...
adam bu forumda muhattabım olduğuna göre yazabildiğine göre okuyabildiğine göre üyedir... mustafa islamoğlunun bulunduğu makam ve muhattapları belirliyor ne olduğunu... sana 2 arapça kelime versem yarım saat translate yaparsın adamın tefsirli meali var tefsiri var adamı tefsiri... |
en basit meselede amentü'yü inkar ediyor...
ötesimi var la... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
kaç sohbetini izledin kaç kitabını okudun kaç makalesini okudun bunu söylüyorsun ? şiaya düşman olmayın demek fazla şiacılık... alimleri uçan kaçan az zorlasa peygamber gibi olacak insanlar olarak görmediği için mi alimler birşey bilmiyor ben biliyorum demeye getiriyor... |
Alıntı:
aklın var görmek istediğini görebilirsin... amentüyü bozan adam isterse alim olsun benim için içi boş biridir... |
All times are GMT +3. The time now is 11:29. |