![]() |
Alıntı:
bende zaten bunları söylüyorum. yapılan yanlıların Halkı PKK nın kucağına ittiğini islamı yaşamın olmadığın o insanların müslüman olsa dahi biliçsiz olduğunu söyledim. evet yine söylüyorum bunlar bizim gerçeklerimiz. bide öyle bir yazmışsın sanki PKK samimi bir müslümandır demişim. bu konudaki görüşlerimizde biliyorsunuz neden böyle yazdığınızda anlamadım da neyse. kürt laiklerle türk laikler ele ele verdiler milletimizi bu hale getirdiler. arazi yakmaya gelince ben ne yazdıklarını bilmiyorum ama büyük ihtimalle devleti çıkardığını söylemişlerdir eğer Kürdistan topraklarında ise. şunu söyliyim ve haklılarda bizim arazilerimizin yakılmadığı tek sene hatırlamıyorum her sene yakılırdı. ve biçilmeye hazır içinde bçer döverlerin çalıştığı mahsüller kül olup giderdi hesap soranda olmazdı. söndürme için yardıma gelende olmazdı. kendi çabalarımızla insan gücüyle söndürmeye çalışırdık yadfa traktörler. yakından 200 - 300 metre ileride tarlayı süredi ateş orada hafif dinerdi biz ancak orda durdura bilseydik durudu yoksa 200 - 300 metre daha ileri ye giderdi. bu her sene gören biri sıradan bir yangını da onlara mal etmesi çok doğaldır ve haklısır. teknolojinin gözünü bende seveyim ama fenerbahçe sağolsun. :) |
bunu köylüler yapmış veya yapmaya zorlanmış sonuç yapılmış
peki bundan daha beterini yapan koca generaller olunca neden ses çıkmıyorda köylüler olunca kıyamet kopuyor o generaller paşa paşa yatarken köylülere neden vahşet uygulansın isteniyor |
All times are GMT +3. The time now is 03:25. |