Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Trabzonspor (TS) (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=159)
-   -   Sonuç farklı lider aynı Helal sana Fırtına! 1-1 (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=155709)

Mavera 09-30-2011 00:26

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 957910)
İstanbul'da ki bütün YİĞİDOLAR yarın saat 14:00' da Feshaneye bekliyoruz Sivas Günlerine..

buda tevafuk :)
uğrarız belki :)

senin sivasliliginda benim trabzonlulugum gibi.. dogru dürüst gitmisligimiz yok,havasini soludugumuz yok , orada kimseyi tanidigimiz yok babadan miras..
gerci istanbulunda sivas veya trabzondan farki yok elini sallasan yüzde 20 ihtimal ya sivas ya trabzonlu :D..
artik mahalle, köy dernekleri bile kurulmus hatta sen bana göstermisdin :)
ayni sekil bizim sakaryada yarisindan fazlasi trabzon, rize, ordu, giresun göcmeni kalanida bosnak ve manav yerlisi yok gibi birsey..

Mavera 09-30-2011 00:27

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 957912)
sivas birden yükseldi hacı ne olacaktı ki...
şurada 10 yıl önce milletin haberi yoktu sivasspordan...

sedat peker sagolsun haci :D.. mecnun odyakmaz, pekerin kayinbiradedir :karizmatik:

İntifada 09-30-2011 00:28

niye la yaz okulu var diye gitmiyordum ben 17 yaşıma kadar falan her yaz 3 ay giderdim :)
ilk okula başlamadan önce 5-6 ay kalırdık sivasta...
fena bi yer değil insan olmayınca sıkıyor...
tüm köyüde tanırım bu handikap bile olabiliyor alayı istanbulda kışın köyde bi imam bi muhtar kalıyor :)
pat bi köşe başından bi akraba çıkıyor :)

İntifada 09-30-2011 00:29

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 957914)
sedat peker sagolsun haci :D.. mecnun odyakmaz, pekerin kayinbiradedir :karizmatik:

gençfenerbahçeliler neden sivasın maçlarına otobüs kaldırıyordu zannediyorsun...

Mavera 09-30-2011 00:32

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 957915)
niye la yaz okulu var diye gitmiyordum ben 17 yaşıma kadar falan her yaz 3 ay giderdim :)
ilk okula başlamadan önce 5-6 ay kalırdık sivasta...
fena bi yer değil insan olmayınca sıkıyor...
tüm köyüde tanırım bu handikap bile olabiliyor alayı istanbulda kışın köyde bi imam bi muhtar kalıyor :)
pat bi köşe başından bi akraba çıkıyor :)

gidebiliyorsan ne mutlu benim öyle gitme imkanimda olmuyor, gitsemde kimseyi tanimiyorum hatta köyümü bile..
gerci yasadigim yerde ayni trabzon.. denizi, findigi, insani derken bize orasida Trabzon olmus :D

Mavera 09-30-2011 00:33

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 957917)
gençfenerbahçeliler neden sivasın maçlarına otobüs kaldırıyordu zannediyorsun...

sana bir imada daha bulunayim sinan engin, aladdin cakici ve besiktasin 2003 deki sampiyonluk denklemini cöz ;D;D

depare 09-30-2011 04:37

Geriye kalan 4 maçtan 2 galibiyet çıkaracağımıza inanıyorum..

Bu takım çeyrek final de İspanya ya gider.. :)

All times are GMT +3. The time now is 15:58.