Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Tartışıyorum (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=121)
-   -   Ötv Zamları Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=156429)

dilekarili 10-18-2011 01:44

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 963505)
kenan evrene yargı yolunu açtık...
davalar açıldı...
bilmem biliyormusunuz ama bu adam geçen seneye kadar anayasayla korunuyordu...

ikincisi darbe planlarına baktığınız zaman bizim ilk geldiğimiz döneme ait olmadığını 2-3 yıl geçince planların yapılmaya başlandığını görürsünüz...
kaldı ki elinde yeterli güç olmadan derin devletin üstüne gidemiyorsun...
siz farazi konuşuyorsunuz ben size her seferinde somut deliller ve örnekler sunuyorum fark ederseniz...
buyrun bir örnek daha susurlukun üstü nasıl kapandı ? niye kapandı ?
çünkü gerekli olgunluğa ulaşmış bir kuvvet yoktu devletin başında...
bu ülkede herşey olur darbe olmaz diyen birisiyle tartıştığım için kendimden utanmalımıyım bilmiyorum ama 3 darbe ve 2 muhtıra gördük...
muhtıralardan biri sonuç verdi ve hükümet düştü...
herhalde 27 nisan muhtırasınıda hatırlarsınız 4 sene önce oldu ve ilk defa bir hükümet darbe söylemine karşı dik durdu...

orduyu başbakan mı yönetiyormuş ?
ikincisi demin darbe olmaz diyordunuz şimdi böyle ne anlattığı belli olmayan bir cümle...
size şunu söylemeliyim ki özellikle paragraf sonlarınız hiç bir şey ifade etmiyor laf olsun diye yazıyorsunuz...
vede tüm paragraflarınız hiç bir gerçeğe,örneğe dayalı değil...
ve cümlelerime cevap yok hiç birinde...

ben olmuştan bahsediyorum dik durdu falaln ben bilmem birileri darbe yapmak isteyebilir ama yapamazlar olmaz halk buna izin vermez siyasi görüşü fark etmez o cümlemdede darbe olmaz ama dünya ters döndü bi deli çıktı yaptı asker ülkeyi yönetemez orduyu başbakan yönetmiyomu işine gelmeyince ordu başbakana bağlı demiyormu diyor oda orduyu yönetemiyor işte onu demek istedim

Hüdaverdi 10-18-2011 01:46

Mavera hacı sen misin ? Yine kakalıyorsan bizi ayıp etmiş olursun bak ;D

dilekarili 10-18-2011 01:47

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 963507)
la bu fake ya ;D
akif bile bu kadar saçmalamazdı bak iddia ediyorum ;D

size gerçekler saçma geliyor zaten dedim yaa sizin kadar paranoyak görmedim yok israil geliyo ırağa giriyoruz irana gidiyoruz falaln filan sürekli bunlarla milleti uyutuyolar o ülkelerle el altından milyarlarca dolarlık iş yapıyolar görünürde it dalaşı danışıklı dövüş

İntifada 10-18-2011 01:48

Alıntı:

dilekarili Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 963508)
ben olmuştan bahsediyorum dik durdu falaln ben bilmem birileri darbe yapmak isteyebilir ama yapamazlar olmaz halk buna izin vermez siyasi görüşü fark etmez o cümlemdede darbe olmaz ama dünya ters döndü bi deli çıktı yaptı asker ülkeyi yönetemez orduyu başbakan yönetmiyomu işine gelmeyince ordu başbakana bağlı demiyormu diyor oda orduyu yönetemiyor işte onu demek istedim

yok maveraya 1 litre vodka içtirsen böyle cümleler kuramaz...
kafaya bak ;D

İntifada 10-18-2011 01:49

Alıntı:

dilekarili Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 963510)
size gerçekler saçma geliyor zaten dedim yaa sizin kadar paranoyak görmedim yok israil geliyo ırağa giriyoruz irana gidiyoruz falaln filan sürekli bunlarla milleti uyutuyolar o ülkelerle el altından milyarlarca dolarlık iş yapıyolar görünürde it dalaşı danışıklı dövüş

israilin ırakta ne işi var la ;D;D
ulaa akifi özletir yeminle

manifesto 10-18-2011 01:49

Arkadaş ZAMMA olumlu bakacak bir vatandaş modeli düşünemiyorum :)

dilekarili 10-18-2011 01:51

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 963512)

israilin ırakta ne işi var la ;D;D
ulaa akifi özletir yeminle

yaa arkadaş daha 2 ay öncesinde gazete manşetlerinde israille savaş manşetleri yokmuydu herşeyi dibinden anlıyacaksınız demi

İntifada 10-18-2011 01:52

Alıntı:

dilekarili Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 963514)
yaa arkadaş daha 2 ay öncesinde gazete manşetlerinde israille savaş manşetleri yokmuydu herşeyi dibinden anlıyacaksınız demi

;D;D;D
niye acaba...
ilişkiler 2.katibe kadar indiğinden olabilir mi...
ben hayır diyorum alalım arkadaşı dışarı ;D

dilekarili 10-18-2011 01:55

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 963511)

yok maveraya 1 litre vodka içtirsen böyle cümleler kuramaz...
kafaya bak ;D

:D ya allah aşkına size ne verdiler fem dersanesinin toplantılarında votka sizdeki kafayı yapmıyor ülkeyi büyük tehlikede görüyosunuz ama bu tehlikede gördüğünüz sokaktaki ahmet mehmet değil koltuklarınız torpilleriniz avantalarınız sadece bunları tehlike olarak görüyosunuz

Hüdaverdi 10-18-2011 01:55

Alıntı:

dilekarili Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 963514)

2 ay değil, 2 gün öncesinin magazin dergilerine baksan 'bu yıl bu moda' derler ama hiç kimse giymez,kışın ortasında buz gibi havada mini eteğin neresi moda değil mi ? Gazete manşeteri ile devleti bir tutmak,gargamelin şirineye aşık olması gibi bir şey bu ;D

Önce kendini tanıt bilelim,adın nerelisin yaş kaç ?

All times are GMT +3. The time now is 03:07.