Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Tartışıyorum (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=121)
-   -   Kürdistan Diye biryer Yok Mudur ? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=159235)

Yıldırım 01-24-2012 01:19

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 982913)
sabah sildiğin stk konusuda keyfi değildi öylemi yada geçen adamın paylaştığı köşe yazısına o köşe yazısında bulunan alakaya maydanoz paylaştığı yazıyla ilgisi olmayan kısmı eklemende keyfi değildi. İnsanların düşüncelerini bu tip yasakçı zorba uygulamalarla ipotek koyamazsınız sesini kısamazsınız. ammar bugün mağdur olmuştur ve ben ammarın yanındayım ve sizide uyarıyorum böyle yapmayın hiç bir şey kazanamazsınız sadece insanların günahına girersiniz.

Sabah ki konuyu Ahmet abi değerlendirdi tekrar geri açtık.Git bak yerinde duruyor.
Köşe yazısı konusundada açıklama yapmıştım hatırlıyorsan.Buradaki üyeler bizim paylaştığımız köşe yazılarına değer verip okuyor ve bizim bu yazıları eksik paylaşma gibi bir lüksümüz olamaz demiştim değilmi?
Ammar mağdur olmuştur diyorsun ama bir konusu geri getirildi diğer konudada zaten konu açamassın diye bir yasakta koymadık.

Bu kadarda mazlum edebiyatı olmaz kardeşim.

Mavera 01-24-2012 01:22

bu arada o ahmet ben degilim yanlis anlasilma olmasin :D

Supraliminal 01-24-2012 01:24

Ahmet abi yoksaaaa ?
:D:D:D

Mavera 01-24-2012 01:25

onurcum o aklindaki her neyse beni karistirma :D

Supraliminal 01-24-2012 01:26

Aman Allah'ım
Hatta o may gad
:D

Yıldırım 01-24-2012 01:27

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 982932)
bu arada o ahmet ben degilim yanlis anlasilma olmasin :D

Alıntı:

[O]bjektif Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 982934)
Ahmet abi yoksaaaa ?
:D:D:D

aaaaaaaaaaa ağzımdan kaçtı:w::w::w::w:

Supraliminal 01-24-2012 01:29

İnanamıyorum şuan ve şoktayım dürtün beni.
Hiiii hiç beklemezdim hiç.
Çöktüm kaldım .

Özgür Çağrı 01-24-2012 01:29

Alıntı:

bur-AK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 982927)
Sabah ki konuyu Ahmet abi değerlendirdi tekrar geri açtık.Git bak yerinde duruyor.
Köşe yazısı konusundada açıklama yapmıştım hatırlıyorsan.Buradaki üyeler bizim paylaştığımız köşe yazılarına değer verip okuyor ve bizim bu yazıları eksik paylaşma gibi bir lüksümüz olamaz demiştim değilmi?
Ammar mağdur olmuştur diyorsun ama bir konusu geri getirildi diğer konudada zaten konu açamassın diye bir yasakta koymadık.

Bu kadarda mazlum edebiyatı olmaz kardeşim.

Ahmet abi ne zaman konuyu açtı ben size müdahale edince ve görevi alınca. suç delillerinin üstünü örtmeye çalışıyor herhalde :) Çeteleşmemi diyorlar bu tür vakalara ;D

Garibüzzaman 01-24-2012 01:30

Alıntı:

Azap Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 982907)
Türkiye'den kastettiğim şey sistem veya devlet değildi..
Türkiye isminden rahatsız oluyorum..
Bir ırk ismini taşıdığı için..
Ulus-devletlere karşıyım..
Medine Arap Devleti vardı da bizim mi haberimiz yok..

Devletin adı osmanlı iken yine ulus devlettik demi ? O zaman da ırk ismi taşıyorduk. O yüzden 1800 lerden bu yana hep isyan halindeydiniz.

Supraliminal 01-24-2012 01:31

Şuan kanıtı izliyorum ve bu konu birçok kanıta dayalı gibi görünüyor.
Tam diziliksiziniz yahu. :D

All times are GMT +3. The time now is 22:22.