Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Köşe Yazıları (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=124)
-   -   Ekrem Dumanlı da Aydın Doğan'a sahip çıktı! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=161098)

_Ednâ_ 03-12-2012 17:38

Alıntı:

HaArP Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 997329)
Duygu kardeşim inş... kızmaz ve alınmazsın lakin sizin açıklamalarınız, savunma psikolojisi ve sertleşen ima... daha talihsiz zannediyorum hakkınızı helal ediniz...

:) yazılarımı yazarken kesinlikle kızgınlık sertleşen imalarla yazdığımı düşünmüyorum
üslubum kırıcıysa sertse kırdığım kişiden özür dilerim...
bence siz benim yazılarımı öyle algılıyorsunuz...
savunma psikolojisine gelincede zaten camiayı camiadan biri savunursa adına hep 'savunma psikolojisi' koyarlar...
yalnız camiada hocasını yazarını savunuyor,savunma psikolojisi diye işin içinden sıyrılanlara nedense 'muhalif olma psikolojisi' denmiyor!

HaArP 03-12-2012 17:43

Alıntı:

_duygu_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 997330)
:) yazılarımı yazarken kesinlikle kızgınlık sertleşen imalarla yazdığımı düşünmüyorum
üslubum kırıcıysa sertse kırdığım kişiden özür dilerim...
bence siz benim yazılarımı öyle algılıyorsunuz...
savunma psikolojisine gelincede zaten camiayı camiadan biri savunursa adına hep 'savunma psikolojisi' koyarlar...
yalnız camiada hocasını yazarını savunuyor,savunma psikolojisi diye işin içinden sıyrılanlara nedense 'muhalif olma psikolojisi' denmiyor!

Est. öncelikle Meselelerin derinliği mevcut... Bu itibar ile detaya girmek istemiyorum... Lakin Fikirler özgürce ifade edilmelidir... Bazen kaygılar ve endişeler'in ürettiğini belirtmek ''Talihsizlik'' olarak söylenebilir... Bu ifade ile Kanıt, Belgelendirme gibi aksiyonlar bir şey ifade etmez ! Çünkü bunlar altedilecek düzeyle ölçülür ! Ve Maalesef alt edilir...! Buna İmkan müsait değildir...!

Lakin Ekrem Dumanlı'nın yazdığı yazı şahsının yaptığı yanlış değildir...! Eksikliğe binaen kaygı düzeyinde bir ''Talihsizlik''tir...!

Alındığı bağlamda doğrudur ! Lakin yansıması Talihsiz olabilir !!! Bu bir endişedir ! Bu endişe naçizane kanaatime göre çok önemlidir !

_Ednâ_ 03-12-2012 17:50

bu dediklerinizin üzerine daha birsürü soru sorabilirdim, bilgilenmek ve savunduğunuzu idrak edebilmek adına...
yalnız sorduklarım açıklamalarımdaki üslup farklı algılandığı için uzatma gereği duymuyorum...

HaArP 03-12-2012 17:53

Alıntı:

_duygu_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 997332)
bu dediklerinizin üzerine daha birsürü soru sorabilirdim, bilgilenmek ve savunduğunuzu idrak edebilmek adına...
yalnız sorduklarım açıklamalarımdaki üslup farklı algılandığı için uzatma gereği duymuyorum...

Böylesi daha hayırlı inş... Bağlamından çıkarmamak daha iyi görünüyor şu aşamada naçizane...

_Ednâ_ 03-12-2012 17:55

Alıntı:

HaArP Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 997333)
Böylesi daha hayırlı inş... Bağlamından çıkarmamak daha iyi görünüyor şu aşamada naçizane...

sizin için başkalarının idrak edebilmesi mühim olmadığı için dediğiniz gibi daha hayırlı inşallah...

Özgür Çağrı 03-12-2012 19:02

yarası olan nasılda belli ediyor kendini. aydın doğan üzerinden kendilerini aklamaya çalışıyorlar bence :)

Terennüm 03-12-2012 19:05

:)
Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 997339)
yarası olan nasılda belli ediyor kendini. aydın doğan üzerinden kendilerini aklamaya çalışıyorlar bence :)

:):):)

Terennüm 03-12-2012 19:42

Alıntı:

NûN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 997341)
Aydın Doğan'ın avukatlığı mı? Yazık!

ben her zaman diyorum bu cemaatin ve liderinin bu dünyada yatacak yeri yok diye:)

Özgür Çağrı 03-12-2012 19:52

Alıntı:

Terennüm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 997347)
ben her zaman diyorum bu cemaatin ve liderinin bu dünyada yatacak yeri yok diye:)

dünyada yatacak yeri var ama türkiyede yok galiba ondan gelmiyor :)

Terennüm 03-12-2012 19:57

o yüzden marsa yol almışlar:)

http://www.kure.tv/webtv/944-turkce-...6-Bolum/92426/

All times are GMT +3. The time now is 15:40.