Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Tsk:" Malatya dan kalkan bir savaş uçağı ile irtibat kesildi..! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=163033)

depare 06-24-2012 16:05

Suriye ile bir savaş yaşanması halinde bölge karışır 3. dünya savaşı başlar kıyamet savaşı Armegedonu başlatmak isteyenler 2012 sonunu bekliyor olabilir..

Nato falan hikaye tek başımıza kalır başımızın çaresine bakarız bir gerçek varsa oda orta doğun'un yakın zamanda çok daha fazla kaynayacağıdır..

Soğukkanlı olarak sadece zamanı uzatabiliriz hiç bir oyuna gelmesekte bir gün çıkacak savaşa dahil olmamız kaçınılmaz gibi duruyor..

Yıldırım 06-24-2012 20:16

Alıntı:

ali1986 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1012485)
abd ye gidipte suriyeyi konuştu bilmem ne haberleri her yurt dışına gittikten sonra boy boy haberler çıkmıyor yok uluslar arası bilmem ne elini çabuk tutsun durum kötü kürsülerden suriyeye ayar vermeye çalışmallar obama izin vermeden olurmu rusya sonuna kadar destekler suriyeyi yoksa şimdiye kadar on kere girmişti abd suriyeye ırak libya mısır bunlar çok kolay olduda suriyede neden zorlanıyorlar suriye libyadan mısırdan kaç kat güçlüdürki sonuç abd nin ortadoğu maşası biziz bir sürü üssü var tükiyede abd nin bizi kullanmıyormu şimdi 2 predatörü vermedi bizi ateşe atıyor sizde bi öle dönüyosunuz bi böle

Yok şöyle olmuşta yok böyle olmuşta...bugün Suriye'ye girilmeyen her gün Libya ve benzeri mudahalelerin yapılmasının ne kadar haklı olunduğunu gösteriyor uluslararası kamuoyunda...Hiç bu gözle bakmışmıydın.Bugün insanlar Libya'ya yapılan müdahaleyi eleştirsede dönüp birde Suriye'ye bakıyor acaba onlarda kendi insanlarını bu kadar katleder miydi diye.Keşke senin dediğin gibi olsa...oraya gitmişte öyle olmuşta o ondan güçlüymüşte o güçsüzmüşte....bak iç siyasette iyi ekmek yersin bu laflarla ama bunlar uluslararası ilişkilerde sökmez.Yaptığın muhabbet kahvehane muhabbetini geçmez.

EpiVaTeS 06-24-2012 20:37

kahvehanede gıçının üstüne oturup ahkam kesmeyi devlet yönetmek zanneden insanlara üç koyun versen koyunları bile kaybeder...
ben size diyorum boşa zaman kaybediyorsunuz...
tutmayın küçük enişteyi salıverin gitsin...

ali1986 06-25-2012 00:37

anlaşıldı siz beni anlayamassınız ben sizi anlayamam sizin derdiniz hükümet güçlü olsun işte abd başkanının karşısında bacak bacak üstüne atsın birileri birilerine oğlum bak git desin sizin yaptığınız siyaset bu müslümanız dersiniz islamın kitabını heryerde savunuruz dersiniz oğlum bak git icraat yok davosa gelmem dersiniz mavi marmara bi özür bile diletemediniz şimdide suriye al işte kıçım kadar ülkenin maskarası oldun çıktın hadi özür dilet bakalım anlaşamayız efendim biz size lafta uluslararası siyasetinizle mutluluklar

ali1986 06-25-2012 00:44

Alıntı:

EpiVaTeS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1012529)
kahvehanede gıçının üstüne oturup ahkam kesmeyi devlet yönetmek zanneden insanlara üç koyun versen koyunları bile kaybeder...
ben size diyorum boşa zaman kaybediyorsunuz...
tutmayın küçük enişteyi salıverin gitsin...

sen hiç koyun gördünmü gerçek koyun ama :)

EpiVaTeS 06-25-2012 01:16

Alıntı:

ali1986 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1012538)
sen hiç koyun gördünmü gerçek koyun ama :)

acıyorum sana o kadar safsın ki yaptığının muhalefet ve herşeyi bildiğini zannediyorsun...
yazık sana...

gel göstereyim koyunları sana...
kırpmayıda öğreteyim belki öğrenirsin...

ali1986 06-25-2012 01:19

Alıntı:

EpiVaTeS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1012542)
acıyorum sana o kadar safsın ki yaptığının muhalefet ve herşeyi bildiğini zannediyorsun...
yazık sana...

gel göstereyim koyunları sana...
kırpmayıda öğreteyim belki öğrenirsin...

:) kırpmada usta olduğunuzu zaten türkiye biliyor bi ara gelirim öğretirsin :)

Hür Beyan 06-25-2012 03:02

Alıntı:

BENHUR Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1012488)
Youtube'de ki video çakma bir video.
Ne uçak var ne başka şey.Suriye istihbaratının çakma oyunlarından biri daha.
Uçak muhtemelen RUS füzesi ile vuruldu ve uçaksavarlar ile düşürüldü denilerek geçiştiriliyor.
Erdoğan Çöl bedevisinden çadırda hakaret işiten acemi çaylak değil.
Savaş falan da çıkmaz beklemeyin.
Suriye can derdine düşecek
Bizle uğraşmaya vakti kalmaz
Bu krizler de aşılır
Bu tür gelişmeleri bekliyordum daha da devam edecektir.
Türkiye'nin ŞAM politikası bellidir ve yerindedir,katliamlardan sonra Esed'e kul köle olanlar utansın.
Esed gidecek ama Esed gidecek diyerek de Türkiye kendisini maceraya atmaz.
Tek taraflı adımlar atmaz boşuna uğraşıyorlar.
NATO yada BM ile nasıl olsa ESED'in tepesine çökerler çok sürmez.
İki RUS füzesi ile kendini kurtarabileceğini sanıyorsa yanılıyor.
Dikkatli olmak gerek sakin yani usta dalgalı denizde belli olur.

tanrı amerikayı natoyu ve benhuru korusun
amen

xfce 07-09-2012 14:44

uçagı vuran fuze rus fuzesiymiş buda demekki suriyeye girmek oyle libyaya girmeye benzemiyor.

HaArP 07-09-2012 14:50

Alıntı:

xfce Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1013078)
uçagı vuran fuze rus fuzesiymiş buda demekki suriyeye girmek oyle libyaya girmeye benzemiyor.

Lazkiye zaten Rus üssüdür ! Lakin Katliam devam ederse görürsün ! Daha geçen gün bölgedeki Türkmenler Türkiye istesin yerle bir ederiz demişti ! Bu arada Rus üssünde görev yapan rus ajanlarının sularda ölü geçirilmesi libyadan farklı olduğu lakin çok zor olmadığını gösterir !

All times are GMT +3. The time now is 01:06.