Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Milli İrade Platformu (97 STK'dan hükümete tam destek bildirisi) (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=170699)

Ekinoks 12-07-2013 00:52

Alıntı:

Akbursa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1041978)
Orada bi küfür filan yok. Hoca Efendi bazen kıtmir vb ifadeler kullanır.

Yoksa bu sohbet içerisinde başkasını aşağılıyıcı ve hakaret edici bir ifade yoktur. Bu tamamen kızgınlıktan söylenen bir olay.

Kaldı ki Fethullah Gülen de bir insandır sohbetlerinde binde bir de olsa bazı hatalar yapmış olabilir. Bunu genellemek asıl büyük bir hatadır.

Nasıl bir dolap bu :) Aynı cümleyi ben söyleyince küfürbaz gülen söyleyince kızgınlık :) Küfrü kimin ettiği önemlimi? Nasıl kimseyi aşağılamıyormuş? Rüyasındamı görmüş namazda sağa sola bakanları? Kimi ne ilgilendirir kim ne yapıyorsa kendine. Rabbiyle arasında olan bir durum için bir müslümanı öyle itham etmeye kimin hakkı var?

Ekinoks 12-07-2013 00:55

Cevap vermediniz merak içindeyim. Kimin küfürbaz olduğunu ettiği küfürleri sayarak ortaya çıkaralım. Kim daha çok küfür etmişse ettiği küfürleri kendi şahsiyetine kabul etsin varmısınız?

Akbursa 12-07-2013 00:55

Alıntı:

Ekinoks Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1041980)
Nasıl bir dolap bu :) Aynı cümleyi ben söyleyince küfürbaz gülen söyleyince kızgınlık :) Küfrü kimin ettiği önemlimi? Nasıl kimseyi aşağılamıyormuş? Rüyasındamı görmüş namazda sağa sola bakanları? Kimi ne ilgilendirir kim ne yapıyorsa kendine. Rabbiyle arasında olan bir durum için bir müslümanı öyle itham etmeye kimin hakkı var?

Bektaşi oyunlarını bırak.

Seni ilgilendirmiyorsa dinlemezsin. Gidersin başka hacı hocayı dinlersin bu kadar basit.

Ekinoks 12-07-2013 00:56

Alıntı:

Akbursa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1041982)
Bektaşi oyunlarını bırak.

Seni ilgilendirmiyorsa dinlemezsin. Gidersin başka hacı hocayı dinlersin bu kadar basit.

Küfürbaz diyemiyormusunuz. Sorun yok ben anladım :evet:

Ekinoks 12-07-2013 00:58

Alıntı:

Ekinoks Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1041981)
Cevap vermediniz merak içindeyim. Kimin küfürbaz olduğunu ettiği küfürleri sayarak ortaya çıkaralım. Kim daha çok küfür etmişse ettiği küfürleri kendi şahsiyetine kabul etsin varmısınız?

Şu sorunuda çözelm sizi başka zor duruma sokmayacağım söz ;ı:

Akbursa 12-07-2013 00:59

Alıntı:

Ekinoks Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1041984)
Küfürbaz diyemiyormusunuz. Sorun yok ben anladım :evet:

Olsa derim. Başbakan da ananı al git dedi diyebiliyor musun?
Ya da kendine küfür edene eyvallah dedi.;ı:

Ekinoks 12-07-2013 01:01

Alıntı:

Akbursa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1041986)
Olsa derim. Başbakan da ananı al git dedi diyebiliyor musun?
Ya da kendine küfür edene eyvallah dedi.;ı:

O küfretmediki! Adam anamız ağladı dedi başbakanda ananıda al git dedi hepsi bu :)

Siz diğer soruya cevap verin şu kim daha küfürbaz olayına ;;)

Akbursa 12-07-2013 01:13

Alıntı:

Ekinoks Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1041987)
O küfretmediki! Adam anamız ağladı dedi başbakanda ananıda al git dedi hepsi bu :)

Siz diğer soruya cevap verin şu kim daha küfürbaz olayına ;;)

Ha ha bende böyle bir cevap bekliyordum zaten. Niye bazıları çiftçiye küfür diye gördü o zaman.

Ben ona cevabımı daha önce verdim. Kim yalan iftira atıyorsa .... dedim. Sen nereden alnlıyorsan anla artık.

Yalancıya iftiracıya hak ettiğini vereceksin. Ben bunu bilirim. Alınıyorsan senin sorunun.

Ekinoks 12-07-2013 01:13

Diyorum ya evet deyin ya hayır deyin bizde bilelim kimmiş küfürbaz :)

Ekinoks 12-07-2013 01:17

HAdi onada kabul tarafsız biri otursun küfür manası taşıyan kelimeleri saysın kim daha çok etmişse ettiği küfürler kendi şahsiyetine olsun. Böyle olmazmı ? :w:

All times are GMT +3. The time now is 13:41.