![]() |
Alıntı:
Nasıl bir dolap bu :) Aynı cümleyi ben söyleyince küfürbaz gülen söyleyince kızgınlık :) Küfrü kimin ettiği önemlimi? Nasıl kimseyi aşağılamıyormuş? Rüyasındamı görmüş namazda sağa sola bakanları? Kimi ne ilgilendirir kim ne yapıyorsa kendine. Rabbiyle arasında olan bir durum için bir müslümanı öyle itham etmeye kimin hakkı var? |
Cevap vermediniz merak içindeyim. Kimin küfürbaz olduğunu ettiği küfürleri sayarak ortaya çıkaralım. Kim daha çok küfür etmişse ettiği küfürleri kendi şahsiyetine kabul etsin varmısınız?
|
Alıntı:
Seni ilgilendirmiyorsa dinlemezsin. Gidersin başka hacı hocayı dinlersin bu kadar basit. |
Alıntı:
Küfürbaz diyemiyormusunuz. Sorun yok ben anladım :evet: |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ya da kendine küfür edene eyvallah dedi.;ı: |
Alıntı:
Siz diğer soruya cevap verin şu kim daha küfürbaz olayına ;;) |
Alıntı:
Ben ona cevabımı daha önce verdim. Kim yalan iftira atıyorsa .... dedim. Sen nereden alnlıyorsan anla artık. Yalancıya iftiracıya hak ettiğini vereceksin. Ben bunu bilirim. Alınıyorsan senin sorunun. |
Cevap vermediniz merak içindeyim. Kimin küfürbaz olduğunu ettiği küfürleri sayarak ortaya çıkaralım. Kim daha çok küfür etmişse ettiği küfürleri kendi şahsiyetine kabul etsin varmısınız?
Diyorum ya evet deyin ya hayır deyin bizde bilelim kimmiş küfürbaz :) |
HAdi onada kabul tarafsız biri otursun küfür manası taşıyan kelimeleri saysın kim daha çok etmişse ettiği küfürler kendi şahsiyetine olsun. Böyle olmazmı ? :w:
|
All times are GMT +3. The time now is 13:41. |