Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Gençlik Fikir Akımı (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=224)
-   -   BELEDİYE SEÇİMLERİ YAKLAŞIYOR PARTİMİZE NE GİBİ HİZMETLER YAPABİLİRİZ. (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=20760)

alpsinemakp 11-23-2008 21:00

hatay reyhanlıdan alparslan biz gençlik kolları olarak ilçemizin 2.kez belediye bşk.lığına talibiz.inşallah alacağız

Osmancik 11-24-2008 02:08

Yok arkadaslar bizlerin ugrasmasina gerek yok basbakanimiz Aydin dogan ve fehmi korudan sonra birkac göstermelik kavga ve efelenir oylar artar

ahmetermiş 11-24-2008 02:13

Alıntı:

Osmancik Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 460694)
Yok arkadaslar bizlerin ugrasmasina gerek yok basbakanimiz Aydin dogan ve fehmi korudan sonra birkac göstermelik kavga ve efelenir oylar artar

her yazında başbakanı aşağılamaya çalışıyorsun..bunu yapma..!

sen benım sevdiğime liderime ve ak partiformunda hakaret edemezsin..
bu gun sen benım değerlerime saldırırsın yarında ben senın dğerlerini aşağılarım.ve bu halkı enayi konumuna sokamazsın..halk seçmiştir..HAK öyle uygun görmüştür.

Beritan 11-25-2008 01:42

valla elimizden geleni yapıcaz:)

irşad 11-25-2008 21:42

ne olursa olsun adeletli olunmalı nerede hz . ömer ler

tuna2 02-11-2009 17:12

Alıntı:

Demokrat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 283834)
Altin fiyatlari artmadan ceyrek altinlar depolanip secimlerde dagitilmali..
Ak parti teskilatlarina kömür depolamasi yapilmali yoksa bir önceki basarayi yakalayamayabiliriz..
Bu siralar malum pirinc kitligi var kesinlikle pirinc ital edilip, bir oya 5 kilo pirinc kampanyasi yapilmalidir..
Aslinda biz milli görüscüyüz, istanbulun basina Fatih Erbakani getirecegiz diyerek Milli Görüs oylari alinmalidir..

Simdilik aklima gelenler bunlar ama dahada güzel calismalar cikabiliriz 8)

kardeş biz millete hizmet vermek için çalışma yapmamız lazımken sen milleti mağduriyetinden yararlanalım diyorsun senin ak partili olduğundan süpe ederim yok kardeşim yok bu düşünce bu fikir ak partili olan birinin zihniyeti olamaz.

ulas eryurek 02-11-2009 19:33

işimiz hizmet gücümüz millet parolası ile çıktığımız seçim yarışında inş tüm il ve ilçeleri kazanacağız durmak yok yola devam inş

aliozgursari26 02-11-2009 19:55

Ben Eskişehir'de ikamet ediyorum, malum en kritik şehirlerden biri de Eskişehir.Ben kendi çabamla AK PARTİNİN Eskişehir'deki icraatlarını yazdım ve dağıtıyorum ve çevremdeki herkesi doğru bir şekilde Ak partiye yönlendiriyorum...

aliozgursari26 02-11-2009 19:57

Bir de kömür dağıtımını vb. yardımları seçim yatırımı gibi gösteren arkadaşımızın yazdıklarını tasvip etmiyorum.

Morte 02-11-2009 20:01

Alıntı:

aliozgursari26 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 509513)
Ben Eskişehir'de ikamet ediyorum, malum en kritik şehirlerden biri de Eskişehir.Ben kendi çabamla AK PARTİNİN Eskişehir'deki icraatlarını yazdım ve dağıtıyorum ve çevremdeki herkesi doğru bir şekilde Ak partiye yönlendiriyorum...

Alt belediyelerde yaptığımız çalışmalar insanlara parmak ısırttı zaten :cool: Milletin bunu görmesi lazım ama Eskişehir insanı kolay kolay akıllanmıyor be kardeş... Herhangi bir konuda yardım istersen yardım etmeye de hazırım ama :güzel:

All times are GMT +3. The time now is 18:36.