Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Forum Köşe Yazarlığı (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=264)
-   -   Laiklik için 15 Altın Kural (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=23206)

Benide_Kapatın 03-22-2008 03:10

Laiklik için 15 Altın Kural

Atatürk Yobaz Fetullahçı Laiklik Düşmanı Kubilay Gerici kelimeleri soslu olacak sanırım tartışma konusu. :D :D

ilhanselcuk 03-22-2008 03:11

Alıntı:

AKtunaHAN Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

ilhanselcuk Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

benide_kapatın Nickli Üyeden Alıntı
İlhan Selçuk abi sana konuşma yasağı var sanırım :-\

Yargıya intikal etmenden dolayı mesajların siliniyo :D

Tartışmak isteyen arkadaşlar olabilir. Ama yönetimin aldığı karar ile bu tip üyeler derhal uzaklaştırılacak artık. Benim de ancak düzeltme yetkim olduğu için daha fazlasını yapamıyorum. Düzelt butonundan mesajı silip yerine "silindi" yazabiliyorum sadece.

Tarışamazsınız..Cesaretiniz varsa eğer tartışma üslubunu ihlal etmeden bir gün ve yer belirleyelim,orada tartışalım..

Ne dersiniz?

Al sana yer, al sana gün! Hadi tartışalım. Ne diyorsun sen şimdi, söyle bakalım.

Bak şimdi..Teneke meneke..Daha ilk baştan olmuyor ki canım..

En bilgili 3 tanenizi ayırın,yarın akşam uygun bir saatte gelelim..Herkesin görebileceği,mesajların silinmediği bir konuda tartışalım..

Mu-Alim 03-22-2008 03:12

Öyle ayrım yapmanın lüzumu yok! Gelelim derken, grup halinde mi geleceksiniz? Hangi sıfatla bir de? Bize hiç fark etmez. Siz buradayken mutlaka sizleri alt edecek birileri olacaktır forumda. O yüzden öyle bilgili filan seçmemize gerek yok bizim.

CeVHeR 03-22-2008 03:13

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

benide_kapatın Nickli Üyeden Alıntı
İlhan Selçuk abi sana konuşma yasağı var sanırım :-\

Yargıya intikal etmenden dolayı mesajların siliniyo :D

Tartışmak isteyen arkadaşlar olabilir. Ama yönetimin aldığı karar ile bu tip üyeler derhal uzaklaştırılacak artık. Benim de ancak düzeltme yetkim olduğu için daha fazlasını yapamıyorum. Düzelt butonundan mesajı silip yerine "silindi" yazabiliyorum sadece.

Tarışamazsınız..Cesaretiniz varsa eğer tartışma üslubunu ihlal etmeden bir gün ve yer belirleyelim,orada tartışalım..

Ne dersiniz?

Al sana yer, al sana gün! Hadi tartışalım. Ne diyorsun sen şimdi, söyle bakalım.

Bak şimdi..Teneke meneke..Daha ilk baştan olmuyor ki canım..

En bilgili 3 tanenizi ayırın,yarın akşam uygun bir saatte gelelim..Herkesin görebileceği,mesajların silinmediği bir konuda tartışalım..

Sizinle tartışmak için bilgili birilerine gerek yok ki...
Benim lise 1 e giden kardeşim, sizi rahatlıkla alt edebilir...

KAmusal mışş 03-22-2008 03:14

arkadaş bilgi yarışmasına filan katılacağını sandı herhalde
niye şimdi tartışmıyosun da yanına birilerini istiyosun ki

Benide_Kapatın 03-22-2008 03:14

Doğu Perinçek ve Kemal Alemdaroğluda yanında olacak mı İlhan abi?

Dooğu perinçeke bi çift lafım varda :D :D :D

ilhanselcuk 03-22-2008 03:15

Alıntı:

Öyle ayrım yapmanın lüzumu yok! Gelelim derken, grup halinde mi geleceksiniz? Hangi sıfatla bir de? Bize hiç fark etmez. Siz buradayken mutlaka sizleri alt edecek birileri olacaktır forumda. O yüzden öyle bilgili filan seçmemize gerek yok bizim.

Tamam o zaman..Bir gece ansızın gelebiliriz :D

Yahu sizin fikriniz ne ki bizi alt edeceksiniz..Yazıktır..

Neyse,bir gün karşılaşırız nasılsa aktunahan..Seni sevdim..Yüz yüze görüşmek isterim :D

Mu-Alim 03-22-2008 03:16

Alıntı:

Alıntı:

Tamam o zaman..Bir gece ansızın gelebiliriz :D

Yahu sizin fikriniz ne ki bizi alt edeceksiniz..Yazıktır..

Neyse,bir gün karşılaşırız nasılsa aktunahan..Seni sevdim..Yüz yüze görüşmek isterim :D

Yakınlardaysan hemen görüşelim! Bak biz öğrenci evinde kalıyoruz ( o kafandakilerden değil ), ne zaman istersen buyur gel, çayımız hep vardır. ;)

Hayırdır, gidiyor musun?

CeVHeR 03-22-2008 03:17

Alın size gerçek İlhan Selçuk cevap versin...

Savcı yürürlükteki yasalara göre davranmakla yükümlüdür... Bir savcı, suç işlediği varsayılan kişinin ya da kurumun zengin mi yoksul mu, güçlü mü güçsüz mü, şişman mı zayıf mı, muhalefette mi iktidarda mı olduğuna bakarak karar veremez... Başsavcı, dava açması gerekiyorsa, dava açacaktır..."

Bizim daha üstüne laf söylememize gerek yok...
Savcı, dava açması gerekiyor ise açacak...

Benide_Kapatın 03-22-2008 03:18

"Şu metrisin önü bir uzun alan" şarkısı gelsin ilhan abiye :-X :-X :-X

All times are GMT +3. The time now is 05:14.