Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Protesto (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=122)
-   -   DTP’liler Kuran-ı Kerimleri parçaladı..! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=23726)

fatos_erd 06-20-2008 13:24

DTP’liler Kuran-ı Kerimleri parçaladı..!

Ben kürt değilim ama çok sevdiğim arkadaşlarım var kürt olan.. Akrabalarım, komşularım var.. Bu dağa çıkanlar ya da biz kürtleri savunuyoruz diyenlerin hiçbirinin kürt olduğuna inanmıyorum..Bunlar başka bişey insan değil bunlar.. Bunlar kukla.. Hiç bişeyin farkında olmayan cahil kuklalar..Sorsan neden dağdasın neden eylem yapıyosun diye cevap veremezler.. Yazık yazık.. Eğitim şart diyoruz ama bunlara oda yaramaz..İnanmıyosan geç bitarafa otur..Ne kalkıpda bizim dinimize o pis ellerini uzatıyosun.. >:(

Onlybullet34 06-20-2008 13:45

Türk Millet'i Malazgirt'te,Trablusgarp'ta,Ergenekon'da,Çanakkale 'de ve diğer önemli savaşlarda iman'ın verdiği inanç sayesinde savaşları kazandı.İnancını kaybetmiş topluluk kaybolmaya mahkumdur.Bu hainler insanların inançlarıyla da oynamaya başladılar.Demokrasi ile özgürlüğü paravan yapanlar şimdi kutsal dinimizi istismar etmektedir.Rabbim onların cezalarını verecektir.Allah Milletimizi ve İslam'i korusun.Amin.

romakudüs 06-22-2008 17:51

bu yaptıkları yenilir yutulur bişey değil pkk dan nefret ediyorum onlara ebu cehilin makamı yakışır

Supraliminal 07-02-2008 15:51

Bu olayı yapan insanların cezasını biz veremeyiz .
Allah cc Onların Cezasını Verecektir.

*ak_acar* 07-02-2008 15:54

bana göre zaten başından beri ((eğer akparti olmasa ülkenin hali hristiyanlığa yürürdü ama allahtan akp var onu kapanmasına izin verilmeyecek)) ::) ??? :-X :-*

EpiVaTeS 07-04-2008 13:54

Alıntı:

Tay-Yup Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Abrek Nickli Üyeden Alıntı
bunları yapanın hebsinin Allah belasını versin

amerikan askerleri Atış tahtası olarak kullandığında biz sokaklara döküldük siz yoktunuz piyasada nedense ?Kedi gibi pıstınız bir köşeye.Para alıp oturdunuzmu yoksa un buğdaymı verdiler.

hayret ben çeçenistanda savaşıp sırtımdan vurulduğumdada sen yoktun ne garip
aptal aptal yorumlar yazmayın bu kadar da muhalefet olmayın terbiyesizleşmeyin

Demokrat 07-04-2008 13:55

gereksiz kisilerin yorumlari silinmistir, kimse ortami germeye calismasin, biz buralardayiz 8)

tuğba61 07-04-2008 13:56

Pis herifler ! Allah belanızı versin.

hti 07-04-2008 17:35

bunu yapan insan olamaz allh hepsini nasıl biliorsa öyle yapsın

sermin.coskun 07-05-2008 14:44

[i]Bunlara insan demeye bin şahit gerek. Ama üzülmeyin bu Dünya' da olmadı ahirette yaptıklarının karşılıklarını alacaklar. >:( >:(

(kırmızı rengini kullanmamaya dikkat edelim lütfen)

All times are GMT +3. The time now is 14:34.