Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Adalet ve Kalkınma Partisi (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=126)
-   -   Eger AK Parti Kapatilirsa naparsiniz? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=24268)

isimsiz 04-27-2008 16:06

Eger AK Parti Kapatilirsa naparsiniz?

Alıntı:

akmehmet Nickli Üyeden Alıntı
kapatmada sorumluolan kişilerin haddini bildiririm dayakla deyil.

nasıl merak ettim de???

EsmaTRKN 04-27-2008 22:52

Alıntı:

mgv Nickli Üyeden Alıntı
BENCE HİÇBİRŞEY OLMAZ BULUNDUKLARI 6 SENEDE AKP NİN YERİNE BOŞ SANDALYELER OLSAYDI BU ÜLKEYE DAHA AZ ZARAR VERİRDİ.SİZCEDE ÖYLE DEĞİLMİ?EKONOMİSİNİ IMF YE,DIŞ POLİTİKASINI ABD YE, İÇ POLİTİKASINIDA AB YE BAĞLAYAN BU ZİHNİYETTEN FAZLA BİRŞEY BEKLEMEK DOĞRUOMAZ

sizce nankörlük değil mi bu yaptıgınız!!! Allah aşkına yeter! artık şu acımasız eleştirilerinizden vazgeçin, Şimdiye kadar hep sustum, benim milyonlarca saadetli arkadaşım var. Birgün bile birisini incitmemeye çalıştım hepsi benim, bizim kardeşlerimizdir çünki... ama bakıyorum da onların öyle bi çabası yok.. Sadece atıyorsunuz hocam, sadece atıyorsunuz... gözünüzü açın ve türkiyenin durumuna bir bakın... Herşey öyle ha deyince olmuyor!!! Adamlar gecelerini gündüzlerine katıyorlar, birşey yapmaya çalışıyorlar ama siz en olmadık noktalarda, en olmadık şeylere takılıyorsunuz. Lütfen hocam nankörlük etmeyelim!!!

BaDe_EsNa 05-02-2008 17:37

Akp'nin Türkiye için bu millet için yaptıkları ortada hesap günü hesabını kolay verir siz hiç dertlenmeyin :)

BaDe_EsNa 05-02-2008 17:38

Akp'nin Türkiye için bu millet için yaptıkları ortada hesap günü hesabını kolay verir siz hiç dertlenmeyin

fütüvvet 05-02-2008 17:57

ben olsam reklamını yapmazdım dar kafalıların

ethemkara1 05-02-2008 18:00

velevki akp kapandı evet millet sarsılacak ama meydan bay-kala kalmayacak onun özlemi dinmeyecek kıymetlimiz başbakanımız boşamı teşkilat diyor en kısa sürede ışık parlamaya devam edecektir

Feyza 05-02-2008 18:00

Alıntı:

ethemkara1 Nickli Üyeden Alıntı
velevki akp kapandı evet millet sarsılacak ama meydan bay-kala kalmayacak onun özlemi dinmeyecek kıymetlimiz başbakanımız boşamı teşkilat diyor en kısa sürede ışık parlamaya devam edecektir

:)

demirhanem 05-26-2008 20:49

çok sevinirim hiç de üzülmem...çünkü kimin ne olduğu ortaya çıkıyor medyasından patronlara...tüm kesimlerden kokular duyulur....kimin ne olduğu açısından...
kapatılırsa çok sevinirim çünkü halkın buna karşı tepkisi çok AĞIR olur...halk 4.muhtırasını verir...

beko_heko 06-01-2008 15:19

Alıntı:

Yunus_Emre Nickli Üyeden Alıntı
Eger AK Parti Kapatilirsa tepkiniz durusunuz,ruh ve fiziksel haliniz ne olur?Neler hissedersiniz?

DURMAK YOK YOLA DEVAMMMMMMMMMMM... :-*

çilik 06-01-2008 17:53

bayram yapacaklara kına götürürüm verirkende derim ki fazla sevinme bugün akparti yarın halk parti ;D ;D

All times are GMT +3. The time now is 17:08.