![]() |
Akpartiforum sayesinde Akparti hakkinda dusuncelerinizde bir degisim varmi?
Alıntı:
Mesela ben sadece tv'lerden ak partiyi takip ederdim,foruma üye olunca ak partinin çalışmalarını,ne yapıp yapmadıklarını,ortaya atılan bazı iddiaların doğru olup olmadığını, vs. vs. vs. bir çok şeyi ak partililerden öğrendim ve şüphelerim gitti.Kısacası forum sayesinde düşüncelerim değişti.Forum diyip geçmemek lazım,hristiyan forumuna girip hirstiyan olmayı seçende var,islam forumuna girip müslüman olmayı seçende.Sonuçta okuyorsun,okumaktan geçer herşey :-* Partiye pek güvenim yoktu şimdi güven geldi forum sayesinde,düşncelerim değişti,hayırsız mı oldum ? Milli görüş forumuna girip düşünceleri değişen hayırlı mı oluyor ??? |
Alıntı:
|
Belirtseydin keşke :-*
Eyvallah. |
akparti kitlesinin tahmin ettiğimden farklı olduğunu anladım üzüldüm :'( |
Alıntı:
teşkilatlara gidersen buradan çok farklı olduğunu görürsün canım... burada çok aşırı düşünceler var..ben de çoğu zaman senin gibi düşünüyorum ama forum ne yazık ki gerçeği yansıtmıyor :) |
Hiç bir şey değişmedi aynı tas aynı hamam.
|
Şimdi partiler icraatlarıyla insanların kafasında veya kalbinde yer oluşturur,bizler akpartinin renklerine , Başbakanımızın gözlerine,bakanların saçlarına vurulduğumuz için oy vermedik veya akpartiyi seçmedik öyle değil mi ? Buradan çıkışla forumda insanlar sadece bilgilenir ( iyi yada kötü ) Bilgilenme sonucu fikirlerimiz muhakkak ki değişir , bizler burada ne kadar değişmedi de desek doğru olmaz sanırım.
Kendim için ;yönümde değişiklik olmadı ama şiddetimde artış oldu diyebilirim. |
Alıntı:
inşallah öyledir buradaki kesim beni biraz hayal kırıklığına uğrattı tamamı olmasa da küçük bir kesimle her çoğu konuda ters düşüyorum :o |
ben de ;D yanlız değilsin :D
|
8) :-* |
All times are GMT +3. The time now is 22:33. |