![]() |
1. AkPartiForum Hükümet Programı ve Güven Oylaması
Alıntı:
|
SATILIK PROJE !!! enerji,saglık,tarım,ithalat,ihracat,egitim,savunma vs alanlarda birçok projeye sahibim.makul begeniler karsılıgında acık artırmayla satabilirim... :D gerçi arkadaslarımın ihtiyacı yoktur ama benden söylemesi... ;) |
BİRİSİ YARDIMCIM OLSUN :D VAKİT BULAMIYORUM İŞLERDEN Bİ YARDIMCI LAZIM :P :D :D :D
|
Bu kadro ülkeyi uçurur..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
insallah ab ye benim disisleri bakanligim döneminde girilecektir...gecen barosso beni aradi, rest cektim ona bna bak barosso dedim, sansiniz zorlamayin kurariz Türk birligini, basinada geciririz devlet bahceliyi sonra siz gününüzü görürsünüz dedi..
bana ne dese begenirsiniz Türk birligi kurmaniz önemli degilde, bahceli nereden cikti 8) |
Alıntı:
Böyle dışişleri bakanımız olduktan sonra 8) Ekonomik istikrar, borcumuzun milli gelir içindeki payında olan azalma da unutulmamalı ama :-X İnşallah bizim bakanlık dönemimizde hiç bir gerileme yaşanmaz.. Malum kriz safsatalarıyla halka bunu empoze etmeye çalışanlar var... |
1. Savsatalarla uğraşmam özelleştirmelere karşıyım.(Ancak toprak özelleşir istihdam yaratır ama yok hazır kurumu sat işçi çıkarıp kar etsin işsizliğe çözüm olmasın bu tür özelleştirme adında ki yabancılara karşıyım.
2. AB ve ABD programlarına karşıyım.Belki iyi niyetli çabalar aleyhimizde kullanılmaktadır milli temellerimizden ve üniter yapımızdan taviz vermemeliyiz. 3.Dış politikada bir blöf yapılmaz iki hayal kurulmaz bizde ikiside var sonuç da başarı yok. 4.Ekonomi millileşmelidir.Ki global krizler bizi vurmasın. Bunlar dışında partinize pek eleştirim yok. |
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 13:29. |