Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=123)
-   -   1. AkPartiForum Hükümet Programı ve Güven Oylaması (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=26277)

Ayşe_Berra 04-22-2008 18:38

1. AkPartiForum Hükümet Programı ve Güven Oylaması

Alıntı:

ismihan Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

ozgun_genc Nickli Üyeden Alıntı
Herşey karşılıklı Sayın Milli Eğitim Bakanım; Bakanlık olarak her ne kadar üstümüze vazife olmasa da sosyal sorumluluk gereği hazırladığımız 'Dergah ve tekkelerin serbest bırakılması ve gençlerin bu mekanlara yönlendirilmesi' çalışmamıza destek bekleriz. Bu iş için Maliye ve Milli Eğitim'in ciddi katkıları gerekiyor.

Bakanlığımızın yukarıda zikrettiğimiz çalışmasını KABİNE mizin onayına sunuyorum. Başbakanımızın söyleyeceği son sözün müsbet olacağını düşünüyorum.

Etme eyleme sayın bakanım, daha hükümetimiz tam manası ile kurulmadan, güven oyu sonuçlanmadan irticai faliyetlere girişmiş gördüm sizi, hiç yakıştıramadım. :D Lütfen sayın başsavcı görmesin. Aramızda da Ergenekon yandaşları ya da muhbirleri olabilir! ;) ;) :D :D :D

Adımlar dikkatli ve emin atılmalı. Bakalım artık zamanla doğru olan, milletimiz için yararlı olan ne ise o yapılacaktır! ;) 8)

Sayın Milli Eğitim Bakanıma katılıyorum.ZAten ben hayır diyenlerden şüpheleniyorum. Aralarında Ergenekoncular, olabilir. Hayır kapanırsak buna sebebiyetten göreve başlamadan siyasi yasaklı oluruz mazallah...

Müntesip 04-22-2008 19:59

SATILIK PROJE !!!

enerji,saglık,tarım,ithalat,ihracat,egitim,savunma vs alanlarda birçok projeye sahibim.makul begeniler karsılıgında acık artırmayla satabilirim... :D gerçi arkadaslarımın ihtiyacı yoktur ama benden söylemesi... ;)

politikaci 04-22-2008 20:05

BİRİSİ YARDIMCIM OLSUN :D VAKİT BULAMIYORUM İŞLERDEN Bİ YARDIMCI LAZIM :P :D :D :D

RDönmezs 04-22-2008 20:12

Bu kadro ülkeyi uçurur..

_Yeniden_ 04-22-2008 20:15

Alıntı:

ENGİNEER Nickli Üyeden Alıntı
]Maliye bakanı olarak ilk sözüm şudur :

BABALAR GİBİ SATARIZ...!

(:

İlk işim forumu özelleştirmek olabilirdi ama o tam olarak Ekonomi Bakanı'nın işiydi sanıyorum...Neyse...

Biz paralel çalışıyoruz sanırım Emre...Satar satar yeriz ohh :-X

politikaci 04-22-2008 20:16

Alıntı:

_Yeniden_ Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

ENGİNEER Nickli Üyeden Alıntı
]Maliye bakanı olarak ilk sözüm şudur :

BABALAR GİBİ SATARIZ...!

(:

İlk işim forumu özelleştirmek olabilirdi ama o tam olarak Ekonomi Bakanı'nın işiydi sanıyorum...Neyse...

Biz paralel çalışıyoruz sanırım Emre...Satar satar yeriz ohh :-X

AAAAAA bakana bk 'engineer' :D :D :D :D

mavera 04-22-2008 20:20

insallah ab ye benim disisleri bakanligim döneminde girilecektir...gecen barosso beni aradi, rest cektim ona bna bak barosso dedim, sansiniz zorlamayin kurariz Türk birligini, basinada geciririz devlet bahceliyi sonra siz gününüzü görürsünüz dedi..
bana ne dese begenirsiniz Türk birligi kurmaniz önemli degilde, bahceli nereden cikti 8)

_Yeniden_ 04-22-2008 20:24

Alıntı:

mavera Nickli Üyeden Alıntı
insallah ab ye benim disisleri bakanligim döneminde girilecektir...gecen barosso beni aradi, rest cektim ona bna bak barosso dedim, sansiniz zorlamayin kurariz Türk birligini, basinada geciririz devlet bahceliyi sonra siz gününüzü görürsünüz dedi..
bana ne dese begenirsiniz Türk birligi kurmaniz önemli degilde, bahceli nereden cikti 8)

;D

Böyle dışişleri bakanımız olduktan sonra 8)

Ekonomik istikrar, borcumuzun milli gelir içindeki payında olan azalma da unutulmamalı ama :-X
İnşallah bizim bakanlık dönemimizde hiç bir gerileme yaşanmaz..
Malum kriz safsatalarıyla halka bunu empoze etmeye çalışanlar var...

Kemalist59 04-22-2008 20:25

1. Savsatalarla uğraşmam özelleştirmelere karşıyım.(Ancak toprak özelleşir istihdam yaratır ama yok hazır kurumu sat işçi çıkarıp kar etsin işsizliğe çözüm olmasın bu tür özelleştirme adında ki yabancılara karşıyım.
2. AB ve ABD programlarına karşıyım.Belki iyi niyetli çabalar aleyhimizde kullanılmaktadır milli temellerimizden ve üniter yapımızdan taviz vermemeliyiz.
3.Dış politikada bir blöf yapılmaz iki hayal kurulmaz bizde ikiside var sonuç da başarı yok.
4.Ekonomi millileşmelidir.Ki global krizler bizi vurmasın.

Bunlar dışında partinize pek eleştirim yok.

mavera 04-22-2008 20:27

Alıntı:

Kemalist59 Nickli Üyeden Alıntı
1. Savsatalarla uğraşmam özelleştirmelere karşıyım.(Ancak toprak özelleşir istihdam yaratır ama yok hazır kurumu sat işçi çıkarıp kar etsin işsizliğe çözüm olmasın bu tür özelleştirme adında ki yabancılara karşıyım.
2. AB ve ABD programlarına karşıyım.Belki iyi niyetli çabalar aleyhimizde kullanılmaktadır milli temellerimizden ve üniter yapımızdan taviz vermemeliyiz.
3.Dış politikada bir blöf yapılmaz iki hayal kurulmaz bizde ikiside var sonuç da başarı yok.
4.Ekonomi millileşmelidir.Ki global krizler bizi vurmasın.

Bunlar dışında partinize pek eleştirim yok.

Ana muhalefet partisinin baskanida gelmis 8)..elestirilerini dikkate alacagiz kardes ama yapici elestiriler olsun lütfen ;)

All times are GMT +3. The time now is 13:29.