Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   AK Parti Resimleri - AK Parti Fotoğrafları (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=133)
-   -   Gömlek farkı bu olsa gerek.. Mitinglerden kareler (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=26801)

EpiVaTeS 05-14-2008 22:43

Gömlek farkı bu olsa gerek.. Mitinglerden kareler

Alıntı:

DEMOKRATUR Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

tayyipleyiz Nickli Üyeden Alıntı
Ben niye anlayamadım bu yorumu ... :-\

Anlama kapasiten eksik olabilirmi

zannedersem sende kapasite yok olsa
anlardın ama galiba sende anlama ve anlatma kapasitesi de yok
buhrandasın gel açalım seni biraz engin fikirlerimiz var belki sana uyar...

DEMOKRATUR 05-14-2008 22:43

Alıntı:

Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Nedense senin yazilarin bana hep kedi, ciger olayini hatirlatiyor..secim öncesi yüzde 15 oyumuz var diyen sizler secim sonrasi nedense caldiginiz minareye kilif uydurmaya calisiyorsunuz..
Yarin secim olsa yine birsey degismeyecek oylariniz her gecen secim düsüyor, bekle gör yerel secimlerde ne olacak suna emin olabilirsin ak parti kapansa bile saadet partisinin esamesi okunmaz cünkü siyasi anlamda saadet partisi miladini doldurmustur, gerektigi zaman gerekli acilimlari yapamadigi icin her gecen gün erimis, simdi ise tamamen bir aile partisi olmustur..
Bu arada secim zamani kanaltürküm mitinglerinizi canli vermeside pek isinize yaramadi bu arada kanaltürkte gitti artik mitinglerinizi hangi kanal verecek 8)

Aynen katiliyorum bunda yine bir bahane hazir Kapatilma davasi,Milleti yine kandirarak Masum rolu oynayacaksiniz ,amma nereye kadar oynayacaksiniz horoz dövüsünüzü ve ne zamana kadar kandiracaksiniz bu Milleti

EpiVaTeS 05-14-2008 22:44

demek ki millet aptal değil kime oy vereceğini biliyor

Yâren 05-14-2008 22:45

Alıntı:

Alıntı:

Alemdar arkadasin yorumlarini sildim :) bu arkadasimizin kacinci nicki merak ediyorum, bu kadar yüzsüz olunmaz ki be kardesim bacadan kovuyoruz, kapidan giriyorlar demek ki gizli ak partili bunlar :)..
Konu hakkinda yoruma gelince saadet mitingleri o kadarda cansiz degildi ama suda bir gercekki mitinge katilanlarin cogu saadete oy vermedi verseydi herhalde yüzde 10 u bulurdu ;)

Iste bu yorumuna diyecek yok,evet haklisin Saadet Mitingleri burada gösterilmek istenmekten daha Canli gecti,Erbakan Hoca nin katildigi Mitingler Tiklim Tiklim gecti,Resimi buraya ekleyen ve Miting Resimdeki gibi bos gecti Mesaji verilmesini kiniyorum,herhalinde belli ki resim öncesi veya sonrasinini yansitmaktadir resmi ekleyxen sahis isterse resimdeki mitingin nereye ait oldugunuda yazzin yazabiliyorsa tabii,bir de hemen bu yalan habere inanip yorum yazanlara ne demeli ;)

Miting Erbakanın katılmadığı, Kırıkkale mitinginden bir kare..

Buda haberin girişi
"Kutan, Kırıkkale'de umduğunu bulamadı

Saadet Partisi lideri Recai Kutan 22 Temmuz'da yapılacak genel seçimlerin ''Türk toplumu ve Türkiye için var olma ya da yok olma seçimi'' olduğunu söyledi. Miting alanında az sayıda insan vardı."

Bu habere taraflı! gözle bakarsak tabiki "yalan" olduğunu bir çırpıda söyleyiveririz..

Demekki neymiş... At gözlüklerini çıkarmamız gerekiyormuş..

En baştada söyledim konu fazla uzadı..

Herşey meydanda! arkadaşım

Demokrat 05-14-2008 22:46

Alıntı:

Alıntı:

Nedense senin yazilarin bana hep kedi, ciger olayini hatirlatiyor..secim öncesi yüzde 15 oyumuz var diyen sizler secim sonrasi nedense caldiginiz minareye kilif uydurmaya calisiyorsunuz..
Yarin secim olsa yine birsey degismeyecek oylariniz her gecen secim düsüyor, bekle gör yerel secimlerde ne olacak suna emin olabilirsin ak parti kapansa bile saadet partisinin esamesi okunmaz cünkü siyasi anlamda saadet partisi miladini doldurmustur, gerektigi zaman gerekli acilimlari yapamadigi icin her gecen gün erimis, simdi ise tamamen bir aile partisi olmustur..
Bu arada secim zamani kanaltürküm mitinglerinizi canli vermeside pek isinize yaramadi bu arada kanaltürkte gitti artik mitinglerinizi hangi kanal verecek 8)

Aynen katiliyorum bunda yine bir bahane hazir Kapatilma davasi,Milleti yine kandirarak Masum rolu oynayacaksiniz ,amma nereye kadar oynayacaksiniz horoz dövüsünüzü ve ne zamana kadar kandiracaksiniz bu Milleti

Simdi bir karar ver iki cuval kömüre, iki ceyrek altina mi kandiriyoruz yoksa din elden gidiyor diye mi :).. desene sen bir dahaki secimlere bile bahane bulmussun ama böyle olmaz ki herseye bir bahanen var yoksa siz hic iktidar olamayacak misiniz 8) madem halk magduru seviyor erbakan hoca 28 subatta magdur edilmedi mi, neden bu halk yigidi düstügü yerden kaldirmadi ;)

DEMOKRATUR 05-14-2008 22:47

Alıntı:

Alemdar Nickli Üyeden Alıntı

Aptal diyen yok sadece Aptal yerine koyup masum rolu oynayarak oylarini alan Akp var

EpiVaTeS 05-14-2008 22:48

ahmedim boşuna anlatıyorsun kulakları var ama duymazz onun için gırtlağını yorma
kardeş sende ya adam gibi dur yada defol git...

EpiVaTeS 05-14-2008 22:50

Alıntı:

Alıntı:

Aptal diyen yok sadece Aptal yerine koyup masum rolu oynayarak oylarini alan Akp var

sana laf anlatmak deveyi hendekten atlatmaktan zor
onun için doğru bildiğini yap gelip burda kafa karıştırma biz salak değiliz...

Demokrat 05-14-2008 22:50

Alıntı:

Alıntı:

istersen yine ortami germe, mesajlarin silinecek sende al renklere bürüneceksin ;).. Halk hakedene degerini verir, verdide nasil ki zamaninda refah partisine yüzde 21 oy veren halk simdi ak partiye yüzde 47 verdi o zaman verince iyi simdi verince aptal yerine konuldu mu oluyor..
Sizler kendinize demokrat, cikarci, menfaatci kisilersiniz size verince halk iyi, size vermeyince halka demedigini birakma az önce uzanamadiginiz cigere mundar diyorsunuz diye ima etmistim ya bu seferde nankörlük yaparak iyi bir kedilik yaptigini söylüyorum 8)

EpiVaTeS 05-14-2008 22:54

bak söz verdim üstüme gelip duruyorsunuz ama gört bunları kadimbaşkan bak adam zorla asabi yapacak akşam akşam beni yahu....

All times are GMT +3. The time now is 23:16.