![]() |
First Lady'nin türbanına taktı
umuyorum ki güzel şeyler söyledin :-*
|
evet haklısın ..
|
o konuştuğu programın hangi kanalda hangi guruba ait olduğunuda biliyoruz arkadaşlar... Aysun Kayacı'da neden benim oyum dağdakiyle aynı tutuluyor dedi... Bu ülkede eşitlik var. sen nasıl bölersin yok 1. sınıf insan yok 2. sınıf insan yok 3. sınıf insan... Allah sana akıl fikir versin Kayacı, inşallah süründürür seni...
Her neyse konuya dönelim Doğan gurubuna ait bir kanal böyle şeylerin olmasını artık normal karşılıyoruz. |
Alıntı:
Erbakanı örnek vermemin sebebi eğer 90 yıldır Cumhuriyetle yönetilen ve bu anlayışla kavrulmuş bir halka birden şeriat hükümlerini örnek gösterirsen yada ülkenin başındakiler olarak bu anlayışta bir yönetici olursan o zaman gerçek bir birlik braberlik yaratamayabilir ve asıl bölücülüğü yapmış olabilirsin... Yani yönetim şekli Cumhuriyet olan bir ülkede şeriat kanunlarından bahsedemeyiz... Anlarsın umarın bu kısmı..! Ayetleri yanlış yorumlamıyoruz hepimiz senin gibi düşünüyoruz en doğru kapanma şekli konusunda senle ayrı noktamız yok fakat demek istediğim ayetlerle yönetilmeye bir ülkede nasıl ayetlerin geçerli olabilecei bir yönetim düşünüyorsun? Ayrıca Cumhurbaşkanının herhangi birinden farkı olmadığı konusu komikti gerçekten...İngiltere Kraliçesi madem öyle Gül tarafından değil sen ben tarafından kaşılansaydı..Cumhurbaşkanı Cumhuriyeti simgeler ;) Ayetleri yanlış yorumlayan yok..Sadece herşeyin bir yeri ve zamanı var... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Önyargilarimiz oldugu sürece yikilacak cok tabu var! |
Alıntı:
Cumhurbaşkanına gelince ben sıfatını değil kendisinin sıradan bir insan olduğunu belirtmistim.Bazıları küçük tanrı yapıyor da kendisini.. Neyse seninle fikir alisverisi güzeldi kardesim :) |
Alıntı:
|
Allah kimseyi burnunun dikine yürütmesin :-*
|
All times are GMT +3. The time now is 00:20. |