![]() |
Cemil ÇİÇEK Boş KONUŞUYOR
kirik soruma cevap alamadim, adalet bakanlariyla sorunun nedir ;)
|
O adamlar o görevlerde tecrübe kazanıyorlar.Ayrıca sen çok biliyorsunda o görevlere o adamları veren Başbakan bilmiyor mu bu adamların neyi yapıp neyi yapamayacağını?
Yani kişisel olarak tanıyomusun sen bu adamları? Askerlik arakdaşın mı? Adam hukukçu diye spordan anlayamaz mı? Bak ben elektronik okuyorum ama şu anda tarih bilgim en az tarih bölümü öğrencisi kadardır... Olayları yanlış değerlendiriyorsun ve kendini bayağı üstün görüyorsun.. Ben ilk defa bakanlık yapan biriyle bakanlık yapmasından dolayı dalga geçildiğini görüyorum.. İlginç (: |
Alıntı:
|
kirik madem cok bilgilisin br zahmet beni bilgilendir ;) eski basbakanlardan demirel,ecevit, erbakan, yilmaz, ciller, özal bunlardan hangisi siyasal mezunu ;)
|
Alıntı:
|
Allah'ını seversen ne hata yapmışlar bakanlık dönemlerinde bi anlat gözünü seveyim Kırık?
Bak takip ediyosun bu kadar bi dinleyelim eleştirdiğin noktaları? |
Alıntı:
|
Adalet Bakanlığında çalışmayan adamı 5 yıl tutarlar mı?
Erkan Mumcu'nun nasıl alındığından haberin yok mu? Yani bu kadar mı kolay bir bakanın 5 yıl boyunca hiçbirşey yapmadığını söylemek.Sen herşeyini takip ediyor musun bu adamların? |
Alıntı:
o kisilerin hukuk cikisli olmalari illaki o alanda calismalari anlamina gelmez kaldiki görev aldiklari mevkilerde hukukla alakali ;).. o insanlarin söylemlerini cimbizla alip burada carmiga germenin alemi yoktur,zaten belli kesimler yerden yere vuruyor bizde onlar zaten bos adamlar diyerek güvensizlik telkin edersek o malum kesimlerin ekmegine yag süreriz.. elestirmek baska birseydir, bos insanlar demek baska birseydir onlarin bos olup, olmadigina karar verecek kadar dolumuyuz onu tartisalim ;) |
Kardes yargıda bakanda alınan kararda cıkarılan yasada elestirilir..Dunku hukumetin tavrından dolayı ben elestirilecek tek sey buldum o da senin actıgın baslıktı ..Dusunduklerine katılmayabilirim ama onu soylemen ıcın canımı verırım ;)(voltaire)
|
All times are GMT +3. The time now is 07:28. |