![]() |
İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Partili o-la-cak...
Alıntı:
|
her yazın akıl mantık dışı hakaretlerle dolu..insan böylemi olur sence..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
BENCE BUNA CEVAP VERMEYİN..BELLİKİ BİR AMACI VAR..
BİZLER ATATÜRK CUMHURİYETİNE BAĞLIYIZ.. AMA SİZLER İSMET İNÖNÜ VE İTTİHAT ARTIKLARININ HEDEFLERİNE KOŞUYORSUNUZ.. BİR ADINIZDA ERGENEKON..DÜNYA BİLİYOR ARTIK BUNU |
akp izmiri alırsa heryeri özelleştircek
işte biz bu yüzden izmiri alamıyoruz |
Alıntı:
İzmir-alınırsa-her yer- özelliştilecek..(!) Siz kimdiniz ki, bu izmiri alamayanlar olarak ??? |
inşallah arkdaslar izmirinde sılkelenmesı lazım yıllardır bunların hali ortada içimden bi ses dıyorki yakındır ak beledıyecilik..başbakanımızın daha çok ziyaret etmesi lazım..mesela yani beledıyeleri..izmirin uzak ılçelerını..bucayı,bozyakayı,gaziemiri,karsıyaakyı ....
|
Arkadaşlar tekrarlıyorum İzmirde yaşıyorum tam 18 senedir. Buranın nabzı nı biliyorum.
İzmirde çok ilginç bir tablo çıkacak benim söylemeye dilim varmıyor.Ancak şunu söyliyim İzmiri %99 alamayacağız. 22 Temmuzda bize verenlerden elimle sayacak kadar kişi kaldı etrafımda insanlar birden vazgeçti.Saadet Partisine kaydı oylarımızın yarısı burda. İzmir Tahminimi yineliyorum. 80 ili alsak dahi bu seçimde İzmiri alamaycağız. %40-45 chp(bu oran artabilir) %25-30 AKP İzmirde hiç çalışmayan Aziz Kocaoğlu nedense fazla seviliyor. |
All times are GMT +3. The time now is 12:05. |