Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Hayata Dair Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=322)
-   -   Evde beslediginiz hayvaniniz var mi, varsa hangisi? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=32836)

cartman 06-20-2008 17:35

Evde beslediginiz hayvaniniz var mi, varsa hangisi?

Alıntı:

Bir Baska Nickli Üyeden Alıntı
olsun cartman dogal hayata alismak guzeldir :-*

Ben almayım :)

Esra KAÇ 06-20-2008 17:38

Kedim var adı da uğur

Kafes 06-20-2008 17:39

Alıntı:

Esra ÖZDEMiR Nickli Üyeden Alıntı
Kedim var adı da uğur

ne guzel Baskanim :)

Ak-Cengâver 06-22-2008 00:44

Biliyormusunuz arkadaşlar, dün civcivimi bahçeye çıkartmıştım. Ayağımın dibinde dolanıyordu, bir anda cikcik sesini duydum, acı acı bağırdı, bir de baktım ki bir kedi atlamış üzerine hırpalıyor civcivimi, kediye bir tekme attım, on metre uzağa uçtu :D, bende civcivi alıp eve girdim. Az daha ölüyordu... Aslında kedileri çok severim ama o kedi tekmeyi hak etmişti ;D

isimsiz 06-22-2008 13:12

su kaplumbağası istiyorum ama annem izin vermiyor :( babamı bir ara ikna etmiştim alacaktı ama annem duruma el koyunca babamda birşey yapamadı :(

Kafes 06-22-2008 15:29

Alıntı:

Ak-Cengâver Nickli Üyeden Alıntı
Biliyormusunuz arkadaşlar, dün civcivimi bahçeye çıkartmıştım. Ayağımın dibinde dolanıyordu, bir anda cikcik sesini duydum, acı acı bağırdı, bir de baktım ki bir kedi atlamış üzerine hırpalıyor civcivimi, kediye bir tekme attım, on metre uzağa uçtu :D, bende civcivi alıp eve girdim. Az daha ölüyordu... Aslında kedileri çok severim ama o kedi tekmeyi hak etmişti ;D

bir civcivin kaderini degistirdin :'(

Alıntı:

milli_mücahide Nickli Üyeden Alıntı
su kaplumbağası istiyorum ama annem izin vermiyor :( babamı bir ara ikna etmiştim alacaktı ama annem duruma el koyunca babamda birşey yapamadı :(

ben de kucukken tavsan istiyordum annem izin vermemisti ondan sonra hayvanlara hic bir ilgim olmadi bi daha da :)

murat kurt 06-22-2008 15:34

Hilmi isminde bir su kaplumbağam var

Onlybullet34 06-22-2008 17:04

Kanaryalarım var .Balıklar var izlemesi psikolojik olarak pozitif etki yapıyor :)

Kafes 06-22-2008 17:08

Alıntı:

murat kurt Nickli Üyeden Alıntı
Hilmi isminde bir su kaplumbağam var

tam da kaplumbagaya gore bir isim bulmussun :d Hilmi yumusak basli demek dimi kaplumbaga da pek yavas hayvan ya

Alıntı:

Onlybullet34 Nickli Üyeden Alıntı
Kanaryalarım var .Balıklar var izlemesi psikolojik olarak pozitif etki yapıyor :)

ne guzel, masAllah :)

romakudüs 06-22-2008 17:53

hangi birini yazıyım bahçede köpeğim var evde iki muabbet kuşum birde arka ayakları felçli bir kedim var

All times are GMT +3. The time now is 07:17.