Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Hayata Dair Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=322)
-   -   Sanal alemde aşk olur mu ? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=3356)

_tuba_89 08-17-2007 00:31

Sanal alemde aşk olur mu ?

ya int den aşık olup int de evlenmiyo ya canımm tanışıyolar görüşüyolardır herhaldee ama mesela tanışmalarına internet vesile olmustur yani var böyle şeylerr değil mi sanki sanal aşka zaten kim evet der ki ;) ammmaaan cok karısık neyseeee :D

EpiVaTeS 08-17-2007 00:35

evet evleniyorlarda pek uzun ömürlü olmuyor kendi komşumdan biliyorum iki ay bilemedin üç aysonra birbirlerine bye çekiyorlar
sağlıklı bir durum değil umduğun gibi çıkmıyor haa saadetli olan olmuyor mu oluyor fakat onda binde bir...

AKmetalci 08-17-2007 00:38

dusundumde.aldatmak ısteyen kendı sehrındeykende aldatır.24 saatın onla degil.gecırdıgın zaman harıcınde.eve gıdıyorum dıyıp baskasına gıdebilir?annemle oturmaya gıttık dedıgınde sevgılısıyle eglenıyor olabılır. ya valla ne bılım karmasık işler ya.aşk maşk beni bozar zaten.aşk maşk bana göre degil.benle olan sanaldada olsa reeldede olsa mars tada olsa mutlu olmaz.hıc gerek yok sanala reele.

EpiVaTeS 08-17-2007 00:39

sen darbe felanmı yedin aşktan kardeş... imalı imalı yazyorsun :D ;)

AKmetalci 08-17-2007 00:42

Alıntı:

EpiVaTeS Nickli Üyeden Alıntı
sen darbe felanmı yedin aşktan kardeş... imalı imalı yazyorsun :D ;)

yok darbe olayı degil. sadece ne bıleyım. yok abi boşver.ben anlatsamda karma karısık olur topıcte 10 sayfa doner konu.acmayayım hıc. fazla derinlere dalarım ben genelde.herkesde kaldırmaz. sadece benle bırının mutlu olmayacagını dusunuyorum ben.oyle yani

EpiVaTeS 08-17-2007 00:43

peki açmayalım o zaman yaranı deşmek istememiştim....

Whitecloud 08-17-2007 12:35

kesinlikle olmaz ya o ne

Feyza 08-17-2007 12:53

Alıntı:

sobio Nickli Üyeden Alıntı
kimse olmaz demesin olmaz diyenlerinde hepsi olur aha buraya yazıyorum

haşa büyük konuşmuyorum ama allah kuluna akıl vermiş demi
allah korusun insanın gözüne bakarak yalan sölüyolar sanalda oooooo
Alıntı:

EpiVaTeS Nickli Üyeden Alıntı
evet evleniyorlarda pek uzun ömürlü olmuyor kendi komşumdan biliyorum iki ay bilemedin üç aysonra birbirlerine bye çekiyorlar
sağlıklı bir durum değil umduğun gibi çıkmıyor haa saadetli olan olmuyor mu oluyor fakat onda binde bir...

bu konuda aynen katılıyorum aynı örnek bizim burdada var

kobbal 08-17-2007 13:31

neden olmasın

Ak_Kelebek 08-17-2007 13:43

neden olmasın ki yahu gönül işi bunlar söz geçiremezsin ki...evlilikte olabilir ama gözü kapalı gitmeyeceksin heralde bi araştırırp sorulur ondan sonra ne olacaksa olur...bence mutlu olmak 2 insanın elinde olan bişeydir....

All times are GMT +3. The time now is 10:20.