Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Tartışıyorum (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=121)
-   -   TSK'yı kim yıpratıyor? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=33898)

elif zeynep 07-14-2008 08:18

TSK'yı kim yıpratıyor?

TSK'yı yıpratan başta , onu her amacına ortak eden CHP zihniyeti, bu zihniyetin TSK'da barındırdığı komutanlar, bu zihniyetin arka tarafını sıvazlayıcısı olan Medya maymunları ve bu zihniyete hizmet eden malum sivil torlum örgütleridir... Zaten yıpratmışlar yıprattıkları kadar, temizlemeye çalışıyoruz, işimiz zor görünüyor ya neyse...

hakansükür 07-14-2008 12:53

TSK'yı kim yıpratıyor?

Alıntı:

İmangücü Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

hakansükür Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Böyle bağnaz kafalarla tartışacak kadar küçük düşmek istemiyorum.Sen daha benimsediğin ideolojinin öncüsünü tanımamışsın.Zaten tanısan nurculukla ne işin var.

Ben nurcu değilim.Ancak Saidi nursi hz severim sayarım görüşünü benimserim.Benim mensup olduğım grup çok farklı.Saidi nursi hz çekemeyenler benim bağlı olduğum kişileri hiç çekemzler.Bırakın çekemsinler.BURADA Doktor şu 2 dindüşmanına dokunmayın dedi.DELİ NE YAPSA YERİDİR dedi benden söylemesi
ELİMİZDEN Allah (cc) ISLAH ETSİN (amin) demekten başka birşey gelmiyor

Heh Said-i Nursi'yi severmiş.Önce bir öğren bakalım kimmiş o, neler demiş Kuran-ı Kerim'deki ayetleri, kelime oyunu yoluyla kullanarak insanları nasıl etkilediğini.Sanki biz boşuna konuşuyoruz burda.Sanki birşey bildiğimiz yok sırf sana gıcıklığıma tartışıyorum.

SAİD-İ NURSİ KİMDİR BİLİYOR MUSUN?

BAŞKASININ GÜNAHINA AĞLAYAN ADAM

bunun kitabınıda var oku istersen.Ancak yalan yanlış sağdan soldan bilgilerle gelme karşıma.İspat ette bizde bilelim.

tayyipleyiz 07-15-2008 05:02

TSK'yı kim yıpratıyor?

Alıntı:

Alıntı:

hakansükür Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Böyle bağnaz kafalarla tartışacak kadar küçük düşmek istemiyorum.Sen daha benimsediğin ideolojinin öncüsünü tanımamışsın.Zaten tanısan nurculukla ne işin var.

Ben nurcu değilim.Ancak Saidi nursi hz severim sayarım görüşünü benimserim.Benim mensup olduğım grup çok farklı.Saidi nursi hz çekemeyenler benim bağlı olduğum kişileri hiç çekemzler.Bırakın çekemsinler.BURADA Doktor şu 2 dindüşmanına dokunmayın dedi.DELİ NE YAPSA YERİDİR dedi benden söylemesi
ELİMİZDEN Allah (cc) ISLAH ETSİN (amin) demekten başka birşey gelmiyor

Heh Said-i Nursi'yi severmiş.Önce bir öğren bakalım kimmiş o, neler demiş Kuran-ı Kerim'deki ayetleri, kelime oyunu yoluyla kullanarak insanları nasıl etkilediğini.Sanki biz boşuna konuşuyoruz burda.Sanki birşey bildiğimiz yok sırf sana gıcıklığıma tartışıyorum.

Kimmiş anlat bakalım, nedenim olsun ... ;)

tayyipleyiz 07-18-2008 16:24

TSK'yı kim yıpratıyor?

Alıntı:

yigithan_akman Nickli Üyeden Alıntı
heh soruya da bak...TSK'yı kim yıpratıyor?? Hükümet, dinci kesim, gerici beyinler, siz gibi düşünenler...

Yani diyorsun senin gibi beyninin üstünde oturanlar. ;)

tayyipleyiz 07-18-2008 16:30

TSK'yı kim yıpratıyor?

Alıntı:

yigithan_akman Nickli Üyeden Alıntı
Benim kadar beyniniz olsun da Allah'a şükredin... Sizin beyinlerden anca bu cevaplar çıkar zaten

Beynimi sorgulaman için beyninin olduğunu kanıtlaman lazım. Allah ın beyni olduğunu sanan bir beyinsizden bunu beklemek lüks olur değil mi?

faruk_80 07-22-2008 18:56

TSK'yı kim yıpratıyor?

güzel bir başlık.

düşmanlarımız bu güne kadar hep toplumumuzun bir kesimene karşı tsk yı kullanmaya çalıştılar. oysa şimdi orta doğu politikarında tsk nın bazı sert çıkışlarına karşılık vermek için toplumumuzun bir kesmini destekleme cabasında buluşuyorlar. bu hiç bir zaman ülkemizde değişmeyen bir oyundur. yine kardeşi kardeşe kırdırma oyununu sergilemek için sahne yapıyorlar. ergenokonu yaratanlar şimdide onlarla işleri bittiğinden yada sözlerini dinletemedikleri için ergenokonun fişini çekiyorlar...

_Yeniden_ 07-22-2008 21:27

TSK'yı kim yıpratıyor?

TSK'yı kimlerin yıprattığı açık değil mi?
Topluma mal olmuş (!) paşacıklar mesela!!
Her fırsatta orduya mesaj gönderen chp, sivil toplum kuruluşlarından bir kısmı ve sözde gazete yazarı aydınlarımız mesela!!

Mehmetçik...Evet Mehmetçik savaşsın, o şehid olsun...Onun anası bacısı ağlasın...
Ama paşacıklar bu iki yüzlüler...

Bu topluma mal olduğu düşünülen ülkeyi kaosa sürüklemeyi amaç edinmiş paşacıklar?

All times are GMT +3. The time now is 04:03.