Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   AK Parti Hakkında - AK Parti Bilgileri (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=132)
-   -   Ak Partiye Neden Oy veriyorsunuz ? Bir cümleyle yazın ! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=34360)

politikaci 07-22-2008 14:26

Ak Partiye Neden Oy veriyorsunuz ? 1 cümleyle yazın !

Alıntı:

Genç Kemalist Nickli Üyeden Alıntı
Zaten gücünüz sadece paraya yetiyo diğerlerine yetse şu ana bu durumda ezik kalmazdınız.Ünüvarsiteye tebiki de türbanla giremezsin bu bi kural böyle de olucak sen pilajda bikinili kadın istemiyosan bende üniversite de türbanlı kadın istemiyorum kadınlarınız kapandıkça beyinleri de küçülüyo dikkat edin de size bulaşmasın

beyinleride küçülüyormuş eziğe bak .. kuralmış yeriz biz o kuralı ozaman .. halk o yasak kalkmasını istiyorsa kalkar bir avuç atatürkçü işe yaramaz .. ne atatürk kurtarır sizi nede baykal

_Almina_ 07-22-2008 14:26

Alıntı:

Zaten gücünüz sadece paraya yetiyo diğerlerine yetse şu ana bu durumda ezik kalmazdınız.Ünüvarsiteye tebiki de türbanla giremezsin bu bi kural böyle de olucak sen pilajda bikinili kadın istemiyosan bende üniversite de türbanlı kadın istemiyorum kadınlarınız kapandıkça beyinleri de küçülüyo dikkat edin de size bulaşmasın

işde bu sözlerinle kendi beyninin nekadar küçük olduğunu gösterdin tıpkı diğer apo dostu sözde Atatürkçü KÜÇÜKLER gibi 8) 8)

Hıfz-ı lisan 07-22-2008 14:27

Senin beynin çok büyümüş..Kapalı bayanlardan uzak durunca mı oldu o öyle..Hastalık olabilir o mazaallah.. :) mazaallah dedim sorun olmaz değil mi :-X

Demokrat 07-22-2008 14:27

sen güneste fazla durmussun beynin erimis baksana :).. cirpinislarin bosuna türkiyede halk iktidar sizler ise yenilmeye, ezilmeye mahkumsunuz..
bütün kaleleriniz düstü, pisliklerini ortaya cikti o yüzden böyle salya, sümük saldiyirosunuz bir ignelik caniniz var kuduz ignesi vuruldugu an sizden bir halt olmaz :)
simdi "yalaninida al git" :)[/b]

politikaci 07-22-2008 14:29

atatürkmüş hala atatürk diyor adama bak ya.. yazık Atatürkünde kemikleri sızlıyordur şimdi beni tutan insan böylemidir diye.. Uyan oğlum uyan atatürk bitti öldü gitti.. kuralmış pehh cumhuriyette halk kendini yönetir ezik .. sana siyaset dersi vermicem şimdi

Müntesip 07-22-2008 14:56

Alıntı:

İnsanlığının vasıflarını kaybetmişsin sen ! Yarın birisi gelip bu ülkede üniversitelere başı açıklar giremez diye kural koyarsa tepkin ne olur ? Bu kadar aciz bir zihne sahipsin Yazık !

"Biz insanı en güzel biçimde yarattık.

Sonra da çevirdik aşağıların aşağısına attık.

Fakat iman edip sâlih amel işleyenler için eksilmeyen devamlı bir ecir vardır.

Artık bundan sonra, ceza günü konusunda seni kim yalanlayabilir? "

Gönülden 07-22-2008 15:12

Alıntı:

Sizin gibi zihniyetlerdir işte Atatürkle Lenini aynı karede görmekten haz duyan sözde Atatürkçülük yapıp bu yaftanın arkasına sığınarak beyin bulandıranlar...ama başka kapıya..
Türbanlı istemiyormuşşş...sen kim olduğunu nerden geldiğini unutan batı özentisi arkasından koşan fikirsiz, gayesiz boş bir beyinden ibaret geleceği elinden alınmış dış güçlerin istediği bir neslin ürünü olmuşsun...yazdıklarının doğruluk payını düşünüp araştırmak bile korkutur sizin gibileri...aydınlığı bir başörtüsüne bağlayıp beynin, aklın varlığını inkar olsa olsa kominizim rejmine uyar...yani sana burda ekmek yok....

isimsiz 07-22-2008 15:18

o zaman siz saçınızı sıfıra vurdurun kel dolaşın beyninizim büyümesine engel olmasın saçlarınızı sonra küçük beyinli kalırsınız. :)

ForzAkp 07-31-2008 11:03

2. Bir seçenek olmadığı için. İşte farkı bu zaten.

Almira 07-31-2008 16:24

Ak parti dışında başka alternatif parti olmadığı için tutuyorum ve de erdoğanın barışçıl ve herkesi kucaklayan anlayıştan ötürü yani hayranıyım erdoğana..O bir lider...Türkiye onunla yarınlara koşacak..

All times are GMT +3. The time now is 18:39.