![]() |
Cumhuriyet Mitingleri geliyorrr....
insan asalak olmaya görsün böyle kendini rezil eder :).. Ya ciddi diyorum sizde iki kelimeyi bir araya getirmis, ilkokul mezunuda olsa bir Allahin kulu yok mu yoksa bizim siteye gelenler sizin embesil kesim mi diyecegim ama daha akillinizida rastlamadim :)
|
Alıntı:
|
bu arada yeni üye olmus bir parazit konuyu izliyor, simdi damlar :) bugün herhalde ciftlikte izin günü baksaniza elemanlar cirit atiyor 8)
|
bunlar çin malı abi yeni eldi :D
|
Global bakış nedir biliyormusun sevgili kardeşim; Ben den biz e geçebilmek, ırktan ümmete terfi etmek, vatanını hediye görebilmek, herkesi eş tutabilmek, kimseyi ötekileşetirmemek, hakettiği değeri verebilemektir. Ulustan, uluslarası bir yapıya geçebilmek bir nevi İkinci Osmanlı olabilmektir.
Vatan sevgisi içe kapalı, herkesi dışlayıcı, dünya gerçeklerinden bihaber yaşamaksa biz bu tanımı çoktan aştık. İslam sancağı gibi birleştirici bir unsur var iken; gayrısı gayrı olanların olsun. Diğerleri sadece teferruat kalır. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Kötü bir gece geçirdim,saolsun güldürüyorlar :) +1 hepsine |
Alıntı:
Ulusalcıların bir gün demokrasiye muhtaç olacağı aklıma hiç gelmemişti. Traji komik bir olay. Sosyolojik olarak incelenmeliler bu Kemalistler. |
önyargı mı şaka mı?
|
Alıntı:
yaa bunlar daha TEMMUZ yazamayan insanlar .. uğraşmaya bile değmez ;) o kadar ATATÜRK'ü benimsediniz madem ilk olarak türkçemizi öğren sonra gel ;) ;) |
All times are GMT +3. The time now is 13:39. |