Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Cumhuriyet Mitingleri geliyorrr.... (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=35769)

Demokrat 07-13-2008 16:31

Cumhuriyet Mitingleri geliyorrr....

insan asalak olmaya görsün böyle kendini rezil eder :).. Ya ciddi diyorum sizde iki kelimeyi bir araya getirmis, ilkokul mezunuda olsa bir Allahin kulu yok mu yoksa bizim siteye gelenler sizin embesil kesim mi diyecegim ama daha akillinizida rastlamadim :)

r@vd@ 07-13-2008 16:31

Alıntı:

LoNeLiNeSS Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

sertkaya Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Meftun Nickli Üyeden Alıntı
sivil diktatörlük....

sivil insiyatif demek istedin anlıyorum...

tabii insan sivile karşı olunca

askeri vesayet,otoriter yönetim,başbakan sinan aygün ister..

tabii tabii

sen uyan da bi balık ısmarla bize

lütfen haram yemeyelim :D

:D :D :D :D :D :D :D

:D :D

Demokrat 07-13-2008 16:35

bu arada yeni üye olmus bir parazit konuyu izliyor, simdi damlar :) bugün herhalde ciftlikte izin günü baksaniza elemanlar cirit atiyor 8)

sertkaya 07-13-2008 16:36

bunlar çin malı abi yeni eldi :D

tayyipleyiz 07-13-2008 16:36

Global bakış nedir biliyormusun sevgili kardeşim; Ben den biz e geçebilmek, ırktan ümmete terfi etmek, vatanını hediye görebilmek, herkesi eş tutabilmek, kimseyi ötekileşetirmemek, hakettiği değeri verebilemektir. Ulustan, uluslarası bir yapıya geçebilmek bir nevi İkinci Osmanlı olabilmektir.

Vatan sevgisi içe kapalı, herkesi dışlayıcı, dünya gerçeklerinden bihaber yaşamaksa biz bu tanımı çoktan aştık. İslam sancağı gibi birleştirici bir unsur var iken; gayrısı gayrı olanların olsun. Diğerleri sadece teferruat kalır.

Hıfz-ı lisan 07-13-2008 16:36

Alıntı:

Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
bu arada yeni üye olmus bir parazit konuyu izliyor, simdi damlar :) bugün herhalde ciftlikte izin günü baksaniza elemanlar cirit atiyor 8)

abi ilk mesajı burada olursa arkadaşları geldi demektir ::) :D :D

Hüdaverdi 07-13-2008 16:37

Alıntı:

Demokrat Nickli Üyeden Alıntı

Günümüz bereketli hocam ;D
Kötü bir gece geçirdim,saolsun güldürüyorlar :)
+1 hepsine

KAPİTALİST 07-13-2008 16:37

Alıntı:

Ulusalbakış Nickli Üyeden Alıntı
Cumhuriyet Mitingleri geliyorr.

Bölücü ve Şeratçı lara Özgürlük adı altında sonsuz özgürlük saglandıgı günlerde,Ülkesini Vatanını seven insanlara karşı demokrasi dışı uygulamalar halkta gerginlik yaratmasının ardından ADD Yönetim kurulu İstanbulda büyük bir miting kararı aldı..İstanbul Kadıköyde 19 TEMMUS da büyük yapılacagı bildirildi.Mitinge katılacak sanatçılar arasında Tolga Çandar ve Edip Akbayram ın oldugu açıklandı.

Haberinyeri

Ulusalcılar, Kemalistler, Cumhuriyetçiler istediğiniz kadar miting yapabilirsiniz. Bu sizin en doğal hakkınız. Demokrasi dışı uygulamalara karşı çıkıp, anti demokrat eylem ve söylemlerde bulnuyorsunuz. Bu büyük bir çelişki. Ne demek şeriatçılara ve bölücülere sonsuz özgürlük veriliyor? Zaten böyle bir şey demekle ne kadar özgürlük karşıtı olduğunuz ortada.

Ulusalcıların bir gün demokrasiye muhtaç olacağı aklıma hiç gelmemişti. Traji komik bir olay. Sosyolojik olarak incelenmeliler bu Kemalistler.

Meftun 07-13-2008 16:39

önyargı mı şaka mı?

kartaLiçe 07-13-2008 16:40

Alıntı:

Ulusalbakış Nickli Üyeden Alıntı
Cumhuriyet Mitingleri geliyorr.

Bölücü ve Şeratçı lara Özgürlük adı altında sonsuz özgürlük saglandıgı günlerde,Ülkesini Vatanını seven insanlara karşı demokrasi dışı uygulamalar halkta gerginlik yaratmasının ardından ADD Yönetim kurulu İstanbulda büyük bir miting kararı aldı..İstanbul Kadıköyde 19 TEMMUS da büyük yapılacagı bildirildi.Mitinge katılacak sanatçılar arasında Tolga Çandar ve Edip Akbayram ın oldugu açıklandı.

Haberinyeri

yaa bunlar daha TEMMUZ yazamayan insanlar ..
uğraşmaya bile değmez ;)
o kadar ATATÜRK'ü benimsediniz madem ilk olarak
türkçemizi öğren sonra gel ;) ;)

All times are GMT +3. The time now is 13:39.