![]() |
SAADETİN 7. YILI
[quote=AkGenc*onur ]
Alıntı:
|
SAADETİN 7. YILI
İŞTE Ak Parti İLE SAADET PARTSİ ARASINDAKİ GÖMLEK FARKI Ak Parti TARAFI BÜYÜK ORTA DOĞU GİBİ MÜSLÜMANLARIN KATLEDİLDİĞİ BİR PROJENİN EŞ BAŞKANI OLMAKTAN GURUR DUYAR.
bu sözleri sölerken samimi olduğuna inanmıyorum.tepki olsun torba dolsun hesabı yapıyorsun sen. bir şey tartışırken veya konuşurken bir insanın öncelikle samimi olması lazım yalan yanlış iftiralar atmaması lazım. |
SAADETİN 7. YILI
Alıntı:
|
SAADETİN 7. YILI
hep ayni laflari söylüyorlar herhalde teskilatlarda bunlari ezberletiyorlar, artik yeni argümanlar bulsanin gecen secim öncesi yemedi bu numaralariniz, bilmem farkettiniz mi :)
|
SAADETİN 7. YILI
BİZ DE ANANI AL GİT DİYE HALKA DEMİYORUZ PİS PROVAKATÖR HERİFLERE SÖYLÜYORUZ.. canım..
|
SAADETİN 7. YILI
Bu arada Saadettin 7. yılı kutlu olsun..Samimi arkadaşlarımı kutluyorum..
|
SAADETİN 7. YILI
Alıntı:
dışardan duyma yalan söylentirlerle bop u kafanda farklı şekilde anlamlandırma. |
SAADETİN 7. YILI
Herşeyde doğruları söylemekten kaçınmamayı tercih ederim.
Ak Parti refah partisinin icraatının 1000 1 bile yapamadı. Refah partisi memura 6 ayda % 256 veririken Ak Parti 1 yılda %2+2 vermiştir. Daha çok saymaya gerek yok birtanesi yeter isteyenler için sayarız. Ak Parti diğerlerinin 79 yılda yaptığını Ak Parti 6 yılda yapmıştır dedi sadece güldüm. |
SAADETİN 7. YILI
Alıntı:
|
SAADETİN 7. YILI
Ak Parti'ye oy veren, ve onun ardında yürüyen kardeşlerim bilirler ki, bu coşkun ırmağın kaynağı Refah'tan ondan önceki Milli Selamet'ten gelmektedir.. İster kabul edin, ister gözlerinizi kapatarak reddedin...
|
All times are GMT +3. The time now is 12:53. |