Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=123)
-   -   Cumhuriyet Tarihinin En iyi Cumhurbaskani? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=3871)

Mu-Alim 01-09-2008 22:47

Cumhuriyet Tarihinin En iyi Cumhurbaskani?

Anket seçeneklerinde Abdullah Gül'ün olmamasının sebebi anketin eklenme tarihi mi yoksa bilinçli mi?

Abdullah Gül olsaydı,tercihim Gül'den yana olurdu.Abdullah Gül olmadığı için Turgut Özal diyesim geliyor; ama vazgeçip oy kullanmamayı tercih ediyorum.Yorum yeterli olacaktır...

parabol 01-09-2008 22:51

Alıntı:

AKtunaHAN Nickli Üyeden Alıntı
Anket seçeneklerinde Abdullah Gül'ün olmamasının sebebi anketin eklenme tarihi mi yoksa bilinçli mi?

Abdullah Gül olsaydı,tercihim Gül'den yana olurdu.Abdullah Gül olmadığı için Turgut Özal diyesim geliyor; ama vazgeçip oy kullanmamayı tercih ediyorum.Yorum yeterli olacaktır...

tuna 7 agustosta acılmıs anket :D

MaU_95 01-09-2008 22:55

Ankette Atatürk olduğu için (yukarda anlattığım sebeplerden) ona verdim. Eğer o olmasaydı ve Abdullah GÜL olsaydı da ona verirdim. Turgut Özal önemli bir liderdi. Hizmetlerini şimdi farkediyoruz. Onun yıllarında daha çocuktum ve biz çok fakirleştik. Ailemde onu, o yüzden sevmezdi, onun psikolojisi kaldı üstümde.

Mu-Alim 01-09-2008 22:56

Alıntı:

parabol Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

AKtunaHAN Nickli Üyeden Alıntı

tuna 7 agustosta acılmıs anket :D

Cehalet işte.Tarihine bakmayı akıl edemedik;)

TÜRK EVLADI 01-09-2008 23:51

Burada Cumhurbaşkanları arasında değerlendirme istenmiş ve Atatürk'te bir Cumhurbaşkanı olarak o listede var...

Ne var ki bu kadar listeye eklenmeyecek adı anlamadım!

Burada kimsenin dehasını tartışmıyoruz ama iyi biliyoruz ki aynı mevkiye gelmiş insanlar arasında değerlendirme yapılabilir!

amasralii74.5 01-12-2008 21:56

BENCE BU KADAR KISA SÜREDE HEPSİNİ SOLDA SIFIR BIRAKAN
ABDULLAH GÜL

Evrem 01-12-2008 23:02

turqut özal .) sanmıyorum bundan sonra onun gibi biri olsun :)

Yunus_Emre 01-12-2008 23:09

"Mustafa Kemal Ataturk" diye dusunuyorum.Cumhuriyetimizi kuran,ilke ve inkilaplari hayata geciren ve o ilkeler sayesinde ayakta duran cumhuriyetimizin en basarili Cumhurbaskaninin Ataturk oldugunu dusunuyorum.

All times are GMT +3. The time now is 18:54.