Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Diğer Partiler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=127)
-   -   CHP namaz kaçırmama kararı aldı : )) (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=4327)

AKmetalci 08-11-2007 14:11

CHP namaz kaçırmama kararı aldı : ))

abi koca koca adamlar bıraktılar chp yı ehauhaahahh uyenın yazma tarzı oldu konu ahahhahahahah karnım agrıdı hahahaha ay duscem sandalyeden

Evrem 08-11-2007 14:12

ayy efet öLe oLdm ama önemLy deiL eLe$tiriyee acıqım:S ;D

mavera, 08-11-2007 14:13

Alıntı:

AKmetalci Nickli Üyeden Alıntı
abi koca koca adamlar bıraktılar chp yı ehauhaahahh uyenın yazma tarzı oldu konu ahahhahahahah karnım agrıdı hahahaha ay duscem sandalyeden

kardes ufak ama takilirim böyle seylere Türkce konusunda cok hassasimdir..zaten yabanci kelimeler dilimizi yeterince istila etti..ne kurtarirsak kardir..
kaldi ki ben günlük hayatta cok ama cok az Türkce konusuyorum..

Benide_Kapatın 08-11-2007 14:14

Alıntı:

EvReM Nickli Üyeden Alıntı
nnamazı qöster$ icin kıLnLr var ama chp nin ßunu ßi strateji oLark kullandıqını sanmıyorm...ßisim kendy içimisdede vhar qöster$ icin namas kıLan...ky ßunLr kafirun suresnde LanetLnm$dr ßiLirsinis...unutmayın ky ummadıqımıs ta$ ßa$ yarar...ßiras daha ıLımlı oLaLmm..dimy ama..

HABERİ OKU STRATEJİYİ ANLARSIN, tam bi şark kurnazlığı ama halk kanarmı sizce?....

Evrem 08-11-2007 14:14

kusura ßakmayn o zmn...özeLlikLe yapmıyorm aLı$kanLık oldu

Swornd 08-11-2007 14:16

Bir adam vardı asgari ücreti 2000 ytl yapacam felan diye üfürüp gezen...O adama baktıkça igreniyordum Halka küfrettigi için..Siz gerizekalılar bana oy verin diyordu resmen..İnanmak çünkü bu 'Atış' lara zeka özürlüsü olmayı gerektirirdi...

Şimdi bakıyoruz Chp ye aynı şeyi yapmaya çalışıyor aslında benim işim olmaz ama Sırf oy verin diye öyle gözükecem tarzında bir küfrdür buda..Lanet olsun dini alet etmeyin bari..Ne diyordu Tuncay Zörtkan meydanlarda? Allahımızı çaldınız önce sizden Allahımızı alacagız diyordu!!!!Şu agza bakın şu zihniyete bakın şu inanca ve Rabbe saygıya bakın...

Diyorumki bunlara Hadi canım oradan...Hadi canım oradan... Yermi Anadolu Evladı....

mavera, 08-11-2007 14:18

Alıntı:

Swornd Nickli Üyeden Alıntı
Bir adam vardı asgari ücreti 2000 ytl yapacam felan diye üfürüp gezen...O adama baktıkça igreniyordum Halka küfrettigi için..Siz gerizekalılar bana oy verin diyordu resmen..İnanmak çünkü bu 'Atış' lara zeka özürlüsü olmayı gerektirirdi...

Şimdi bakıyoruz Chp ye aynı şeyi yapmaya çalışıyor aslında benim işim olmaz ama Sırf oy verin diye öyle gözükecem tarzında bir küfrdür buda..Lanet olsun dini alet etmeyin bari..Ne diyordu Tuncay Zörtkan meydanlarda? Allahımızı çaldınız önce sizden Allahımızı alacagız diyordu!!!!Şu agza bakın şu zihniyete bakın şu inanca ve Rabbe saygıya bakın...

Diyorumki bunlara Hadi canım oradan...Hadi canım oradan... Yermi Anadolu Evladı....

kardes chp nin tavri su sözü hatirlatiyor bana "namazda gözü olmayanin, ezan da kulagi olmaz"..sen madem "dinsiz" parti yaftasi yemekten gocunuyorsun bunu icraatlarinla gösterde görelim..din, islam, basörtüsü gecen herseyden kil kapan bir zihniyetin bu saatten sonra yaptigi takiyyeler günü kurtarmaz..
bknz : yozgatta chp basörtüsü dagitti ama yine milletvekili cikaramadi(gecen secim cikarmisti)

loneliness 08-11-2007 14:19

Alıntı:

İnternettin Hoca Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

EvReM Nickli Üyeden Alıntı
nnamazı qöster$ icin kıLnLr var ama chp nin ßunu ßi strateji oLark kullandıqını sanmıyorm...ßisim kendy içimisdede vhar qöster$ icin namas kıLan...ky ßunLr kafirun suresnde LanetLnm$dr ßiLirsinis...unutmayın ky ummadıqımıs ta$ ßa$ yarar...ßiras daha ıLımlı oLaLmm..dimy ama..

HABERİ OKU STRATEJİYİ ANLARSIN, tam bi şark kurnazlığı ama halk kanarmı sizce?....

HALKI KANDIRAMAZLAR BU SAATTEN SONRA ASLA KANDIRMAZLAR
GEÇTİ BORUN PAZARI SÜR BAYKALI NİĞDEYE

Evrem 08-11-2007 14:20

yha tmm kandıramasLr ama ßence qöz ßoyamak icin deiL....

Benide_Kapatın 08-11-2007 14:21

Alıntı:

İnternettin Hoca Nickli Üyeden Alıntı
BAŞÖRTÜSÜ DAĞITTINIZ, SONUÇ ="0"
BAYKAL DEDİKİ AK PARTİ YE OY VERMEK GÜNAHTIR, SONUÇ="0"
yer mi anadolu çocuğu?

;) ;) ;)

All times are GMT +3. The time now is 11:40.