CHP namaz kaçırmama kararı aldı : ))
Alıntı:
Swornd Nickli Üyeden Alıntı
Bir adam vardı asgari ücreti 2000 ytl yapacam felan diye üfürüp gezen...O adama baktıkça igreniyordum Halka küfrettigi için..Siz gerizekalılar bana oy verin diyordu resmen..İnanmak çünkü bu 'Atış' lara zeka özürlüsü olmayı gerektirirdi...
Şimdi bakıyoruz Chp ye aynı şeyi yapmaya çalışıyor aslında benim işim olmaz ama Sırf oy verin diye öyle gözükecem tarzında bir küfrdür buda..Lanet olsun dini alet etmeyin bari..Ne diyordu Tuncay Zörtkan meydanlarda? Allahımızı çaldınız önce sizden Allahımızı alacagız diyordu!!!!Şu agza bakın şu zihniyete bakın şu inanca ve Rabbe saygıya bakın...
Diyorumki bunlara Hadi canım oradan...Hadi canım oradan... Yermi Anadolu Evladı....
|
kardes chp nin tavri su sözü hatirlatiyor bana "namazda gözü olmayanin, ezan da kulagi olmaz"..sen madem "dinsiz" parti yaftasi yemekten gocunuyorsun bunu icraatlarinla gösterde görelim..din, islam, basörtüsü gecen herseyden kil kapan bir zihniyetin bu saatten sonra yaptigi takiyyeler günü kurtarmaz..
bknz : yozgatta chp basörtüsü dagitti ama yine milletvekili cikaramadi(gecen secim cikarmisti)
|