Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Genel Sporlar (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=164)
-   -   Fenerbahçe - Galatasaray Maçı Nasıl Biter ? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=46014)

akgençlk 11-08-2008 21:43

Alıntı:

politikaci Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 454011)
Fenerbahçe hayranlısı odluysan hangi takımlı olursan ol aynı

sanırım sen trabzonlusun..Trabzonlular gerçekleri görebi len birilşeridir diye bilirim..galatasaray trabona 3 attıysa fenere 8 atar ;)

Fenerbahçe hayranı değilim... İstanbul takımlarına komple bir alerjim var.

Ben de gerçekleri gördüğümden yarın istemesem de Fener kazanır diyorum. Bana kalırsa berabere bitsin Fener kazanmasın ama GS'yi bizler açısından daha tehlikeli gördüğüm için GS'nin kazanmasını hiç istemem.

Fener'den üç taneden fazla yemeyin de 8'i başka zaman atarsınız.:w:

Beylerbeyi 11-08-2008 22:44

Alıntı:

akgençlk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 454013)
fener'den üç taneden fazla yemeyin de 8'i başka zaman atarsınız.:w:

:D

feneri benfika sanıyorlar :D

hipermuhafazakar 11-08-2008 23:19

ben berabere diyorum yada fener yener...çünkü galatasaray orda daha iyi oynasada yenemiyor..galatasaraya zor deplasman..

ama şuda var, fener gol için galatasarayın üzerine gelirse galatasarayın silahları o arkada kalan boşukları güzel dolduruyor :) bunu tek rıdvan dilmen gördü inşaallah dede görmemiştir :)

memo34 11-08-2008 23:28

Maçı İnşaallah Galatasarayımız alacak..

politikaci 11-09-2008 00:10

""Fener'den üç taneden fazla yemeyin de 8'i başka zaman atarsınız.""

sen önce maç izle cahil cahil maçı izlemeden futbolcu durumlarını görmeden konuşma..Trabzonada öyle dedin MOR oldunuz şimdide Eflatun olacaksınız

MehmetMert 11-09-2008 02:13

GALATASARAY

maçı büyük ihtimalle kazanacaktır. Bu takıma fenerin kadrosu dayanmaz diye düşünüyorum. Ümidim; dostluğa zarar gelmesin.

Tahmini Skor :
fener 1-3 cimbom

Beylerbeyi 11-09-2008 11:16

alex'in oynamayacağı kesinleşti. fenerin seyircisi çok sabırsız eğer GS erken gol bulursa destekten vazgeçerler, mal mal maçı izlerler. bu yönleri hiç hoş değil. inşallah erken golü biz buluruz.

dün gece maç rüyama girdi ;D

ilk yarısı 0-1 bitiyordu. ama rüyamda deplasmanda olan takım fenerdi :)

FarukARSLAN. 11-09-2008 11:59

Takımı belirtmemiş.. Direk Aghaowa'yı tutuyor sanırım :D

politikaci 11-09-2008 12:31

Alıntı:

M--U--R--A--T Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 454091)
alex'in oynamayacağı kesinleşti. fenerin seyircisi çok sabırsız eğer GS erken gol bulursa destekten vazgeçerler, mal mal maçı izlerler. bu yönleri hiç hoş değil. inşallah erken golü biz buluruz.

dün gece maç rüyama girdi ;D

ilk yarısı 0-1 bitiyordu. ama rüyamda deplasmanda olan takım fenerdi :)

bende rüyamda sarçoğlundaydım maç 2-2 bitti ben nasıl kızıyorum ve üzgünüm.. fenerliler mutlu.. Abim teselli edioyr diyorki deplasmandayı 1 puan çok güzel ama boş.. sabah bi kalktım Allahım çok şükür rüyamış dedim

Beylerbeyi 11-09-2008 12:37

Alıntı:

politikaci Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 454108)
bende rüyamda sarçoğlundaydım maç 2-2 bitti ben nasıl kızıyorum ve üzgünüm.. fenerliler mutlu.. Abim teselli edioyr diyorki deplasmandayı 1 puan çok güzel ama boş.. sabah bi kalktım Allahım çok şükür rüyamış dedim

tahmin etmiştim dün gece rüyamda senin de saracoğlunda olduğunu ;D

çorabının altına taş saklamıştın kafamıza kafamıza atıyordun :@

neyse bu maç bizim. ilk yarı 1-0 kapanacak. :)

All times are GMT +3. The time now is 15:17.