Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Adalet ve Kalkınma Partisi (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=126)
-   -   Flaş!flaş!flaş! ünlü türkücü nihat doğan ak parti'de resmen göreve başladı...! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=46404)

muhammet nuri 04-23-2009 01:13

akp partimizi ilk kuruluşunda yanımızda olmayan sanatcı, edebiyatcı,iş adamı,vs kişiler kimi popilist kimlikle kimi ekonomi rantıyla akp ve başbakanımızı övüyorlar. ama şu bi gerçekki ben samimiyetlerine inanmıyorum.

LeyaL 04-23-2009 12:30

ya ben o adamı sevmiyodum ama..:(
hayırlı olsun diyelim ;1

DadaşAkp 04-24-2009 12:11

inşallah doğru yolu gören geliyor terse yola giren ışığı gördüğü yeri takip etsin ak gencliğe ulaşır

ed@ 04-24-2009 12:30

akp için hayırlı olur inş.

AK_Genclik 05-06-2009 17:10

Entellektüel bir kişidir Nihat Doğan
Türkiye'nin kalkınması ve müreffeh bir seviyeye ulaşması için çeşitli tezleri vardır.
Sonra iyi bir ekonomisttir.
İki fakülte bitirmiş ve lise yıllarından bu yana siyasetin içerisinde büyümüş birisidir.
Siyaset'in parlayan yeni yıldızı nihat doğan bence gelecekte Ak Parti'nin genel başkanı bile olur.

Çok yakışır açıkçası!

(böyle siyasetten anlamayan sözde sanatçıların partiye katılmasıyla övünen kişileri çok basit kişiler buluyorum.)

nOstaLji 05-06-2009 20:35

Alıntı:

AK_Genclik Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 603108)
Entellektüel bir kişidir Nihat Doğan
Türkiye'nin kalkınması ve müreffeh bir seviyeye ulaşması için çeşitli tezleri vardır.
Sonra iyi bir ekonomisttir.
İki fakülte bitirmiş ve lise yıllarından bu yana siyasetin içerisinde büyümüş birisidir.
Siyaset'in parlayan yeni yıldızı nihat doğan bence gelecekte Ak Parti'nin genel başkanı bile olur.

Çok yakışır açıkçası!

(böyle siyasetten anlamayan sözde sanatçıların partiye katılmasıyla övünen kişileri çok basit kişiler buluyorum.)

çok şakacı bir kişiliğe sahipsin kanımca.

Umarım AK Parti de diğer partiler gibi güçlü olan bir mevkiye sahip olan ve biraz partili ağzıyla konuşup bi yelere gelen kişilerle dolmaz. diğer partilere oy vermememin nedenlerinden biri de bu tarz kişilerin varlığından dolayı diğer partilere oy vermiyorum.

hülya!!! 05-07-2009 19:46

yok artık:hmmne alaka???nihat doğan nireee ak parti nireee???
kesinlikle samimi olduğuna inanmıyorum..

Necip Fazıl 05-07-2009 19:50

Alıntı:

hülya!!! Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 604112)
yok artık:hmmne alaka???nihat doğan nireee ak parti nireee???
kesinlikle samimi olduğuna inanmıyorum..

:şaşkın: :şaşkın: Göreve başlayalı çok oluyor... :şaşkın:

*AZRA* 05-07-2009 19:51

Hayırlı olur inşallah.. Ben inanıyorum :güzel:

Necip Fazıl 05-07-2009 19:52

Alıntı:

LOGOS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 604116)
Nihat Doğan ve entellektüelik. Ya bu kadar yapmayın arkadaşlar. AKP de başladı diye hemen yıkama - yağlama ppozisyonu. Aslında şaşırmadım AKP de başlamasına. Liderini düşünürsdek akp nin nihat doğanında akp de olması normal. Ama nıhat dogan gıbı bırıne entellektuel demekte akıllara zarar bır durum. Acaba bu lafı baska paertıden aday olsa ıdı soyleyebılecek mıydınız soruyorum size?

Yaa şu dediklerini toplasan bi adam gibi çümle çıkmaz farkındamısın...

All times are GMT +3. The time now is 00:07.