Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Hayata Dair Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=322)
-   -   Sevgiliniz açıkçası "sizi aldattığını" söylese onu affeder misiniz ? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=4925)

zagor1 08-27-2007 01:53

Sevgiliniz açıkçası "sizi aldattığını" söylese onu affeder misiniz ?

aslında aldatan tekrar yapmayabilir.mantıklı olmak lazım.Yoksa neden söylesin.Bana kalsa hemen sokağa atarım ama..Neyse.

suskun_prenses 08-27-2007 01:54

ama yapmaya bilirde tekrar güvenemezsin her dk takip edersin acaba kalır hep aklında çünkü güvenini kaybetmişsindir o saatten sonada ilişki yürümez zaten

zagor1 08-27-2007 01:56

Alıntı:

suskun_prenses Nickli Üyeden Alıntı
ama yapmaya bilirde tekrar güvenemezsin her dk takip edersin acaba kalır hep aklında çünkü güvenini kaybetmişsindir o saatten sonada ilişki yürümez zaten

O kadar kısa sürelimi sevdinizde hemen şüpheye düşüyorsunuz.Geçen günlerin hiçmi hatırı olmaz.

suskun_prenses 08-27-2007 01:57

o geçen günlerin hatrına mı aldattı beni o anda geçen günlerin hepsinin yalan olduğunu düşünür ve silerim aklımdan zaten

zagor1 08-27-2007 02:02

Alıntı:

o geçen günlerin hatrına mı aldattı beni o anda geçen günlerin hepsinin yalan olduğunu düşünür ve silerim aklımdan zaten

Diyelim ki kız çok güzeldi ve sevgilinizi o kandırdı.Sonuçta insanız hepimiz.Hiç mi hata payı bırakmıyorsunuz.Sizin sevgiliniz yandı marmara çırası gibi bence..

suskun_prenses 08-27-2007 02:02

ya ne demek ya bu oyuncak mı ne demek gözü kaydı kaymasın banane ;)) yanmışsa yanmıış :D değer benim için eheee

zagor1 08-27-2007 02:05

Alıntı:

ya ne demek ya bu oyuncak mı ne demek gözü kaydı kaymasın banane ;)) yanmışsa yanmıış :D değer benim için eheee

Hiç merjamet kalmamış sizde.Aldatan sizde olabilirsiniz dimi ama?Bence öyle düşünmek lazım.Bana sorarsanız ben hemen sallarım.Bende acımasızım ama ya diyorum ben aynı şeyi yapsam nolur.Onu ölçmeye çalışıyorum ama ne yazıkki acımasız bu bayanlar

suskun_prenses 08-27-2007 02:06

ben öle bişi ASLA yapmam

zagor1 08-27-2007 02:10

Alıntı:

ben öle bişi ASLA yapmam

inş.Ama sanırım kimse ahım şahım isteyerek aldatmıyordur.Varsada sayısı çok azdır.Ama sonuçta görüşlerinize saygı duydum.Bende olsam hemen bitirirdim.Bu benim iyi huyummudur bilemem.Sonra pişman olmak işe yaramaz değilmi.En iyisi iyice anlayıp dinledikten sonra karar vermek galiba.

suskun_prenses 08-27-2007 02:17

ya neden aldatıyosun ki eski ile ayrıl git onla çık ben onu anlamıyorum

All times are GMT +3. The time now is 16:30.