Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Hayata Dair Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=322)
-   -   Siyasi Görüşünüz Nerden Geliyor ? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=51317)

uzman81 09-28-2009 12:50

İnancımdan geliyor.

eda05 09-28-2009 12:53

Alıntı:

uzman81 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 672106)
İnancımdan geliyor.

İnanç derken biraz açar mısınız rica etsem??

Berr Ak 11-09-2009 01:10

Babam Erbakanla birlikte yıllarca iş yapmış, milli görüş geleneğinden gelen bir adamdır fakat o da erbakan'ın nasıl bir adam olduğunu anlamış biridir bu yüzden tıpkı tayyip erdoğan gibi saf değiştirmiş ve erdoğanın izinden giderek akpartili olmuştur.fakat ben sol görüşlü biriyidim , hala hayata biraz daha o açıdan bakarım fakat ak parti ve erdoğan aşkı beni de aldı götürdü bir süre sonra.Yapılanları görmemek için kör olmak lazım fakat birilerinin gözüne soksan bile "gözüme sokarsan nasıl göreyim" diyecek neredeyse:)

aK STyLe 11-09-2009 01:28

Alıntı:

GüLeR_YüZLüM Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 672022)
Ailemden geliyor AKP kuruldu kuralali AKP tiliyiz .....

aynen:evet:

Leyl-i efruz 03-15-2010 15:55

Ailem..

ALmi´ 03-15-2010 18:20

Öncelikle ailemden. Bu kadar cahilce düşünen onca insanın arasından doğru insanların ve doğru düşüncelerin olduğu bir düşünce tarzını bana empoze ettiklerinden dolayı kendilerine ne kadar teşekkür etsem azdır sanırım..

Fakat dha sonraları yaş kemale erince diyelm :) doğru yanlış önümde apaçık dururken gidip yanlış olanı seçmek zaten akılcı olmazdı..

Terennüm 03-15-2010 18:42

ecdadımdan:)dedeme sordum hiç bir sol partiye oy vermemiş galiba bununla övünebilirim:)

ardunus 03-16-2010 20:08

Alıntı:

FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 511911)
Aynen.. IV. Muradları, Fatihleri, Kanuni Yavuzları iyice tanıdıkça.. Ve özellikle II. Abdülhamid Han'ın ince siyaset çizgilerini kavradıkça içime bir Tayyib Erdoğan ve Adnan Menderes aşkı lütuf oldu.. Şimdi Adnan Menderes'i de Osmanlı Sultanları yanına yerleştirdim. Tek bir yumruğum şu an ülkem lideri...

Onun görüşü de benim görüşüm..

Daim olsun, açık olsun yolumuz...

sen tarihi iyi okuyamamıssın abdulhamiti tahtan indiren yeni dünya düzenin fügüranı olan siyaset anlayışını savunum abdulhamiti anlayamassın enver paşa talat paşa hata sait nursi ve mehmet akif gibi sana tavsiyem önce yeni dünya düzeni nedir bunu bi araştır sizinki siyasi görüş deyil fügüranlıktır

Ak Koza 03-16-2010 21:16

Ailemden qeliyor özellikle dayımın rolü çoq büyük onun sayesinde ailece AK Partiliyiz ve bende dayımı örnek alıyorum bu yolda

ardunus 03-17-2010 21:23

Alıntı:

Berr Ak Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 685989)
Babam Erbakanla birlikte yıllarca iş yapmış, milli görüş geleneğinden gelen bir adamdır fakat o da erbakan'ın nasıl bir adam olduğunu anlamış biridir bu yüzden tıpkı tayyip erdoğan gibi saf değiştirmiş ve erdoğanın izinden giderek akpartili olmuştur.fakat ben sol görüşlü biriyidim , hala hayata biraz daha o açıdan bakarım fakat ak parti ve erdoğan aşkı beni de aldı götürdü bir süre sonra.Yapılanları görmemek için kör olmak lazım fakat birilerinin gözüne soksan bile "gözüme sokarsan nasıl göreyim" diyecek neredeyse:)

ikitan saf vardır hak ve batıl }şimdi malazgirte baslyan milli görüş davası davası yanı bu millettin davasi kıyamete kadar sürecektir yahudı vehırıstıyan işbirligi ile kurulan yeni dünya düzenin fügüranı ve taşaranlugunu yapmak icin saf degiştiren kardeşlerim aklınızı başınıza alın ve özünüze dönün

All times are GMT +3. The time now is 03:08.