Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Diğer Partiler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=127)
-   -   AKP'nin Anketinde Saadet Sürprizi (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=654)

okur18 07-10-2007 10:35

AKP'nin Anketinde Saadet Sürprizi

kan kaybeden biz değiğliz asıl mhp ve chp diğerleri zaten bitik

Hasan ERBEK 07-10-2007 13:26

çok değerli saadetli kardeşlerim.neden bu kadar karalamacı bi şekilde siyaset yapıp,demagoji yapıyorsunuz?bi hazımsızlık söz konusu zannedersem.biz sn. prof. dr erbakan hocamıza bişe dediğimiz yok.türkiyenin yetişridiği ulvi,önder,ender şahıslardan biri.takdir ettik hep.ama bi yerden sonra bırakmak gerekiyor.lütfen bu itibarı sarsmayın.sizleri seviyoruz.aeo.

Diriliş 07-10-2007 21:59

Önemli: Başörtüsü yasağı ilk olarak ulu önder M. Kemal Atatürk dönemine rastlamaktadır.

Sanırım önemli bir dezenformasyon sözkonusu..

Sehrazat 07-10-2007 23:09

Alıntı:

garipgureba Nickli Üyeden Alıntı
mesele akp sp meselesi ya da şu veya bu parti meselesi değil.davası islam olan insanların ve partilerin meselesi.çünkü islam bütün dünyevi oluşumlardan üstün bir olgudur.eğer bir parti bu davaya hizmet ediyorsa ya da edeceğini söylüyorsa,veyahut da bunu ima ediyorsa benim gözümde bir değeri olur.ancak akp şu ana kadar bu bağlamda yeteri kadar adım atamadığı gibi gemisine doldurduğu yeni isimlerle ve tasfiye ettiği kadrolarla bu gayeden uzak bir görünüm arz etmektedir.sp ise bu konudaki yıllardır taviz vermediği çizgisiyle davasının islam olduğunu hem söylemekte hem de hissettirmektedir.her meseleye olduğu gibi bu meseleye de Allah'ın kanunları perspektifinden bakmak herkese fayda getirir düşüncesindeyim.dünyevi değil uhrevi bakmak gerek.hayal aleminin arkasındaki gerçekleri görmek lazım

aynen katiliyorum :) ;)

_tuba_89 07-11-2007 00:39

Alıntı:

CenneT-GüLü Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

merve Nickli Üyeden Alıntı
Erbakan a en iyi cevap ona kahkahalarla gülmektir :D

buyrun gülün ozaman sizi tutan yok...ama unutmayinki ne kadar sevmesenizde sizden yasca büyük bir Insandan bahsediyorsunuz...lütfen daha saygili olun...bu sekilde davranarak nereye varirsiniz bilinmez...Allah yolunuzu acik etsin ne diyelim...Selametle...

merve bencede biraz daha dikaatli olalım...bu bize yakışmaz kardeşim... ;)

Sehrazat 07-11-2007 00:54

Alıntı:

_tuba_89 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

buyrun gülün ozaman sizi tutan yok...ama unutmayinki ne kadar sevmesenizde sizden yasca büyük bir Insandan bahsediyorsunuz...lütfen daha saygili olun...bu sekilde davranarak nereye varirsiniz bilinmez...Allah yolunuzu acik etsin ne diyelim...Selametle...

bu bence tek size degil kimseye yakismaz bu bir....
ikincisi sayin erdogan agzini acip bir kelime bile sayin erbakan hakkinda konusmazken sizlere ne oluyor, demekki bir bildigi yahut saygisi var, sayin erdoganin yaptigini yapsaniza.....

unlu 07-11-2007 00:58

Alıntı:

FatihSinan Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Bîçâre Nickli Üyeden Alıntı
D8 projesi nobele layık bir icraatti, şu an da (Türkiye hariç) bu 7 ülkeye bir göz atınız, hangi sorunlarla boğuştuklarını inceleyiniz.

Zina suçken kaç kişi bu suçtan yargılanıyordu? Bunda bir dayatma mı vardı? Şerri hükümlere göre ceza-i işlem olmadıkça ne farkeder? Bir 5 yıl öncesiyle mukayese ettiğinizde fark görebiliyor musunuz?

Ben başka konularda fark görüyorum, açılan cemaat/vakıf evlerinde, yurtlarında artış görüyorum. Bazı dini vecibeler eskiden (5 yıl önce) suç iken bugün hangi "cemaat evi/dergâhı baskını" haberi işitiyorsunuz?

"Osmanlı eserleri bakımsızlıktan yıkılıyor" İlber Ortaylı'nın (kendisi Topkapı Müzeleri müdürüdür) sırf Topkapı Sarayı'na 5 yılda yapılan yenileme çalışmalarını anlattığı yazılarına göz atınız. "Klisileri yıkalım" zihniyeti Mekke Fethinde Efendimiz (s.a.v.) tarafından doğru görülmedi, "saygı duy ki saygı göresin"..

Ahdamar Klisesi açıldı, gayette iyi oldu. O bölgeye gelen turist sayısında patlamalar yaşandı, ora açıldı diye kaç kişi Hristiyan olacak, ayin yapılmayan bir tarihi mekânın ne zararı dokunacak. Kendini 1 yılda amorti edecek, devamında bölgeye maddi kazanç sağlayacak bir projeyi misyonerlik faaliyeti olarak algılamak vicdan işi değildir.

SENİ gerçekten tebrik ediyorum söylediğim şeylerin hep tersten anlamışsın

şimdi sırsıyla cevap verecem anlatmaya çalışacam

1-D-8 Japonyada üniv Prof anladı hala sen anlamamışsın şimdi anlatsam yine anlamamakta ısrar edersin gerek yok

2-Zina olayı yasa bir geri adımdır ve gerçekten yakalanıp ceza alanlar vardı Arena da bile çıkıyordu yakalanalar.Nasıl Müslümansın

3-ARTIK BASKIN YOK KÖKTEN ÇÖZÜM MESELA PİYALEPAŞA Kuran Kursu yıkımı durmak yok yıkıma devam ;) ayrıca Bazı cemaatlere devlet eliyle destek var ona bir şey demiyoruz.Kocaelinde Joplanan Başörtüsü eyleminide unutmamak lazım

4-Ayrıca ben hoşgörü sahibi bir insanım Zaten islam bunu emrediyor.Kilise yıkalım demedim Kiliseler yapılırken osmanlı eserleri neden restore edilmiyor onu söyledim ayrıca kilise paralarıda AB den geliyor acaba neden daha fazla şuur lazım

5-Burası için bir yorum yapmadım cevap 4 var zaten

Allaha emanet ol

benim hocam olan insan ne zaman bitti biliyormusun

israille 1996 f-16 yedek parça alım ihalesini imzalarken

28 şubatta kararları imzalayarak

biletçi rolüne bürünüp cehenneme bilet kesmeye kalkınca

27 nisan bildirgesine muhsin yazıcıoğlu kadar demokrasiye sahip çıkmayarak

_tuba_89 07-11-2007 01:03

Alıntı:

Sehrazat Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

ikincisi sayin erdogan agzini acip bir kelime bile sayin erbakan hakkinda konusmazken sizlere ne oluyor, demekki bir bildigi yahut saygisi var, sayin erdoganin yaptigini yapsaniza.....

çoooooook haklısın doğru söze ne denir de zaten ben biz derken akpartili diye kastedmedim insan büyüğüne saygılı olur demek istedim yani :-[

Sehrazat 07-11-2007 01:22

Alıntı:

Alıntı:

Sehrazat Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

çoooooook haklısın doğru söze ne denir de zaten ben biz derken akpartili diye kastedmedim insan büyüğüne saygılı olur demek istedim yani :-[

asil ben özürdilerim yalnis anladim herhalde kusura bakmayin ::)

murselyavuz 07-11-2007 01:38

evet arkadaşlar bu tarz yazıları okumak ve serin kanlı olarak, olaylara sağduyulu yaklaşmaktır bize yakışan....

unutmayalım ki
özür dilemek alçaklık değil asalettir...
bizlerede bu yakışır...

All times are GMT +3. The time now is 08:05.