Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Adalet ve Kalkınma Partisi (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=126)
-   -   Ak Parti birgün yanlış bir iş yaparsa? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=8501)

laterna68 01-16-2008 16:11

AK PARTİ BİR GÜN YANLIŞ BİR İŞ YAPSA?

partimizden ayrılma noktasına getirecek kadar büyük bir yanlışın yapılacağını hiiiç zannnetmiyorum..kimse keyfine göre iş yapmıyor ki büyük yanlışlar olsun ayrıca bu işler düşünmeden tartışmadan alınacak kararların olduğu yer değil......sözkonusu devletimiz... başbakımızda partimizde her şeyin farkındalar ve hassaslar ...elbette bazı sorunlar olabilir..zaman ...zaman ..sonuna kadar güveniyorum da seviyorum da...yola devam...

minegül 01-19-2008 01:18

Akparti bir gün yanlış bir iş yapsa ne olurdu acaba? Tabiki bunu kabullenmek istemezdim. Çünkü biz bu partide doğrularımızı, inandıklarımızı ve sevdiklerimizi bulduğumuz için seviyoruz. Akparti bana göre her zman adına yakışır bir tavırla yoluna devam edecek. Sayın başbakanımız partinin başında oldukça, bu parti her zman ülke çıkarlarına uğruna yol aldıkça bizimde, partimizinde, inanlarında yüzü inşallah yere eğilmez.

[glow=red,2,300][glow=red,2,300] HER ŞEY TÜRKİYE İÇİN

Ersel ERDOĞAN 01-28-2008 19:54

en son yapacağım iş AkPartiyi terk etmektir...
Ben ne yaparsa yapsın yaptığı işin mantıkLı oldugunu biliyorum Başbakanımızın.... Nerden nereye die düşünmeLi

esma_ 01-28-2008 20:01

NİYE VAROLANLA ALAKALI DEĞİLİZ DE ACABA BÖYLE OLURSA İLE ALAKALIYIZ.........(artı onu o zaman düşünürüz...)

İLGİNÇ GELDİ!..

amasralii74.5 01-29-2008 04:24

benim de bir ricam var
bence de bu konu artık forumda fazla kaldı.
yani insanları karamsarlığa iten bir havası var.konu hakkında birçok arkadaşımızın görüşünü aldık.ben ce bu kadar yeter.ne dersiniz?
konuyu açan arkadaşımıza teşekkür ederek,forumdan kaldırılmasını rica ediyorum.

Enfal 02-21-2008 22:37

"AK PARTİ BİR GÜN YANLIŞ BİR İŞ YAPSA? " Şimdiye kadar hiç yapmamış mı yani? O anlama geliyor bu. Yapmayın ya!Abartıyoruz biraz.Bana göre tabi!

Susmak 02-22-2008 11:01

Alıntı:

amasralii74.5 Nickli Üyeden Alıntı
benim de bir ricam var
bence de bu konu artık forumda fazla kaldı.
yani insanları karamsarlığa iten bir havası var.konu hakkında birçok arkadaşımızın görüşünü aldık.ben ce bu kadar yeter.ne dersiniz?
konuyu açan arkadaşımıza teşekkür ederek,forumdan kaldırılmasını rica ediyorum.

Bende katiliyorum sünkü akp o kadar yanlis yapiyor ki , Millet hangi yanlisinda ne kadar akp yi tehammül edecegini sasirdi. Birde birsey yapiyormus izlemini vermese secmenlere icin karar vermek daha kolay olacak

TÜRK EVLADI 03-01-2008 15:46

Alıntı:

Susmak Nickli Üyeden Alıntı
Bende katiliyorum sünkü akp o kadar yanlis yapiyor ki , Millet hangi yanlisinda ne kadar akp yi tehammül edecegini sasirdi. Birde birsey yapiyormus izlemini vermese secmenlere icin karar vermek daha kolay olacak

[i][b]Senin gibi hükümeti kendsi sanki bişeymiş gibi eleştirenler yok mu...

Bitiyorum valla...

Hüdaverdi 03-01-2008 15:52

Elbet birgün ak partide dağılacak ama şimdilik sakin,ne zaman kendi içinde bölünmeye başlıcak o zaman ak parti diye bir parti kalmıcak :)
Pek takip etmem partilerin yaptıklarını,daha çok chp'yi ederim ama ak partinin yaptığı şu 2 şeyi asla unutmam; terörist israil cumhurbaşkanını meclise sokması ve İran'a israile karşı yumuşak ol tavsiyesinde bulunmaları...Çeçen,Filistin,Somali halkı için bir şey yapmaması >:(

Saltuk Buğra Han 03-01-2008 16:06

Hiç bir parti ak sütten çıkmış kaşık değildir.Her zaman hata yapılır.Küçük hatalarda yapılır.Küçük hatalardan büyük dersler çıkarmayıp ,bu sefer büyük hatalar yapmayada başladığında ise durum kötüdür. İşte o zaman , % 47 oy ,o partiyi alır ayağının altında ezer ve bir kenara doğru %1 olarak savurur atar.
Büyük hatalar yapmamak dileğimle.
Allah Türk'ü korusun.

All times are GMT +3. The time now is 18:11.