Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   seçim çok çekişmeli (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=92301)

Yıldırım 03-30-2009 00:19

Alıntı:

EL MÜCAHİDİN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 563378)
YOOOO BENİM KİMSEYE DÜŞMANLIĞIM YOK BİZİ AYLAR ÖNCE BU SİTEDE 23 KERE BANLAYIP ETMEDKLERİ HAKARET VE GEÇMEDİKLER DALGA KALMAYANLARIN YÜZÜNE TÜKÜRMEKTİ ŞİMDİ BEN ÇIKIYORUM DAHA CANLI CANLI KİMSE İLE DALGA GEÇMEDİMMMM GİDİYİMDE DALGA GEÇİYİMMMMMMM

kendini böyle tatmin ediyorsun yani ne kadar acizsin....

turancı_71 03-30-2009 00:21

Alıntı:

EL MÜCAHİDİN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 563378)
YOOOO BENİM KİMSEYE DÜŞMANLIĞIM YOK BİZİ AYLAR ÖNCE BU SİTEDE 23 KERE BANLAYIP ETMEDKLERİ HAKARET VE GEÇMEDİKLER DALGA KALMAYANLARIN YÜZÜNE TÜKÜRMEKTİ ŞİMDİ BEN ÇIKIYORUM DAHA CANLI CANLI KİMSE İLE DALGA GEÇMEDİMMMM GİDİYİMDE DALGA GEÇİYİMMMMMMM

hocam bu nasıl bir usluptur.güzel niyetle yaklaştım ama sen bir şovmensın. %6 ile git dalga geç bakalım
hayır akp den fazla oy alsan tamam sesim çıkmaz sana ama yazıktır günahtır yaw

ENES_CAN_AK 03-30-2009 00:22

Alıntı:

EL MÜCAHİDİN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 563382)
YOK LA KİMSE İLE PARTİ İÇİN KAVGA ETMEM ZATEN BU KONUDA YEMİNLİYİZ BİLDİKLERİMİZİ DIŞARDA MECBUR KALMADIKA KULLANAMAM BEN SADECE GÜVENLİK AÇISINDAN DEDİM SOKAKLAR KARIŞIK ŞU AN

bırak bu ülkenin güvenlik gücü polisi askeri var onlar asayişi sağlasın bizler oyumuzu kullandık bu yeter

ENES_CAN_AK 03-30-2009 00:24

Alıntı:

EL MÜCAHİDİN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 563386)
BEN KENDİMİ TATMİN ETCEK OLSAM BİR ÇOK AKAPELİ ARKADAŞIMI HASTANELİK EDERİM ...............MERAK ETME TATMİN FALAN SÖZ KONUSU DEĞİL

yaşın kaç bilmiyorum ama sen gerçekten iyi değilsin bir kendine gel sasğlıklı düşün yorum yapacaksanda mantıklı ol eleştir ama duygularınla hareket etme bence

Davos_Fatihi 03-30-2009 00:25

Alıntı:

EL MÜCAHİDİN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 563383)
LA OLUM 2 AY ÖNCE BU SİTEDE FÜTÜVVET İSİMLİ TERBİYESİZ VE ÖZGÜN İSİMLİ ADMİN BOZUNTUDU %40 ALTINA DÜŞERSEK BÜYÜK BİR BAŞARISIZLIK DİYORDU

la olum mu ? bu mu senın milli goruş saygınlıgın ???

ENES_CAN_AK 03-30-2009 00:27

Alıntı:

EL MÜCAHİDİN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 563392)
NE POLİSİ YA SEN BURAYI YARIN GÖR KESİN ÜLKÜ OCKALARIİ LE AKP GENÇLİK KAPIŞIR BEN SİZİNKİLERE ACIYOM BİR ÇOĞU HASTANELİK OLUR

sen bu zihniyetle ooo savaş çıkarırsın senin gibileri kullanıp böyle şeye kalkışanlar bu ülkeye zarar vereceklerin ekmeğine yağ sürerler yazık

NS 03-30-2009 00:28

bi de mucahit diye geciniyor
lafımın mücahidi....
şiddet yanlısı, sinir küpü, mide ve hazım problemi yasayan bir "egoist"

Feride 03-30-2009 00:28

Can ak valla seni tebrik ediyorum. El mücahidin'in bu kadar saçma sapan yorumlarına gayet ciddiyetle ve sakin bir üslupla cevap vermen incelik örneği bana göre..

Yıldırım 03-30-2009 00:28

Alıntı:

EL MÜCAHİDİN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 563386)
BEN KENDİMİ TATMİN ETCEK OLSAM BİR ÇOK AKAPELİ ARKADAŞIMI HASTANELİK EDERİM ...............MERAK ETME TATMİN FALAN SÖZ KONUSU DEĞİL

seni konuşturmak için yapıyorum birde dayak çıktı şimdi....bakalım daha neler diyeceksin....

ENES_CAN_AK 03-30-2009 00:30

Alıntı:

EL MÜCAHİDİN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 563400)
İYİ O ZAMAN HADİ ALLAHA EMANET OLUN BENİ BANLIYCAKLARDIR BÜYÜK İHTİMAL GÖREŞEMİYCEZ AMACIM SİZLERİ KIRMAK DEĞİLDİ KISAS YAPMAKTI VE YAPTIM HAKKINIZI HELAL EDİN BİRAZ İLERİ GİTMİŞ OLABİLİRİM AMA BU BİZE YAPILANLARIN YANINDA BİR HİÇ HADİ SELAMETLE KAVGA BÖLÜMÜ İS TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜ KAVGA ÇIKMASI MUHTEMEL AMA KARIŞMAYA NİYETİMİZ YOK

gerçekten üzüldüm keşke insanları aşağılayarak konuşmayıp adam gibi eleştirini veya kendi partine desteğini söyleseydin sen şov yaptım sanıyosun öyle olsun bakalım

All times are GMT +3. The time now is 18:02.