Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Darbeler ve Darbe Girişimleri (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=387)
-   -   Edip Akbayram: Utanç duyuyorum (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=98421)

Feyza 04-24-2009 20:04

Alıntı:

Ümmü_Seleme Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 591904)
bende yazmadan önce şikayet ettim...
acep ilk hangimiz...:)

ama şu alt yorumlardaki yorumlara şaşırdım...
diyorsunuz ya ak parti ye ne dese önemli değil...lütfen samimi olalım:)

Ben msn kullandım.

*AZRA* 04-24-2009 20:06

ümmü selelmee ak parti hakkında tabi yorum yapabilirr ben kendi adıma rahatımm seviyeli olduğu müddetçe ama kişilğimize hakeret etmesine izin vermemiz söz konusu olamaz...

Beritan 04-24-2009 20:06

Alıntı:

demir_ex Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 591907)
Bende benzer bir yorum yaptım, bu yüzden cevap hakkım olduğunu varsayıyorum, ondan kastımız muhalefettir, yoksa aksi düşünülemez...

bakın terbiyesizlik ne olursa olsun ister ak partiye ister saadete bu çok yanlıştır...
kime olursa olsun...bunu yapmaya hakkı yoktur....düşünce demek hakaret değildir..
dini ap ayrı bişeydir....dine kimse laf atamaz....din tektir ve açıktır

yani ak partiye ne derse densin muhalif olarak bile yapılan yorumlara yakınen şahit olan biriyim..
en masum yoruma bile çirkef diye çıkışan kişiler var burda..
bu nu size demiyorum...

Feyza 04-24-2009 20:07

Alıntı:

Feride Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 591902)
yahu şikayet ediyorum zaten. iki kere..:) ama bilemiyorum yani daha seri olmak da fayda var gibime geliyor:) ama tabi yöneticilerimiz daha iyi bilir diyeyim:)

Feride Allah iyiliğini versin. "tabi yöneticilerimiz daha iyi bilir" Elini korkak alıştırma... :hihi2:
Eleştir eleştir... eleştiri insnaı geliştirir.

Necip Fazıl 04-24-2009 20:09

Alıntı:

Ümmü_Seleme Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 591904)
bende yazmadan önce şikayet ettim...
acep ilk hangimiz...:)

ama şu alt yorumlardaki yorumlara şaşırdım...
diyorsunuz ya ak parti ye ne dese önemli değil...lütfen samimi olalım:)

Samimiyetimizden şüpheniz olmasın...

Elbette AK PARTİ'ye de hakaret edemez ne anladığınıza daha doğrusu nasıl anladığınıza bakar bu konu...

Art niyet olmasın yeter ki...

Feride 04-24-2009 20:10

Alıntı:

Feyza Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 591915)
Feride Allah iyiliğini versin. "tabi yöneticilerimiz daha iyi bilir" Elini korkak alıştırma... :hihi2:
Eleştir eleştir... eleştiri insnaı geliştirir.

:) tamam.. yavaşlar banlama konusunda sadece bukadar söylim.. :) yok elimi korkak alıştırmıyorum ya .. :)

*AZRA* 04-24-2009 20:10

Alıntı:

Ümmü_Seleme Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 591914)
bakın terbiyesizlik ne olursa olsun ister ak partiye ister saadete bu çok yanlıştır...
kime olursa olsun...bunu yapmaya hakkı yoktur....düşünce demek hakaret değildir..

yani ak partiye ne derse densin muhalif olarak bile yapılan yorumlara yakınen şahit olan biriyim..
bu nu size demiyorum...

kişiden kişiye değişir burdaki olayy sınırları fazlasıyla aşmıştı
bence yinee onun bu kadar sözlerine rağmen yine azdı arkadaşların cevapları iyi tutmuşlar sokakta deseydi bilmiyorum onun halini;1

Sevban 04-24-2009 20:14

Alıntı:

Ümmü_Seleme Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 591914)

bu nu size demiyorum...

Efendim biz son hadde kadar yapılan yorumlara edep sınırlarını aşmadan karşılık vermeye çalışıyoruz... ama zat dine dil uzatıp küfür etmiştir, bırakında bizde karşılık verelim,,, siyaset konusunda yaptığı yorumlarda bu kadar fevri davranışlar sergilemedik ,bu yüzden yorumumda "siyasete tamam da" dedim

Ertuğrul ÖZGÜL 04-24-2009 20:17

Alıntı:

demir_ex Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 591905)
Bence bilinçli bir şekilde gelicektir tekrar, kasıtlı olduğuna inannıyorum küfür etsek bile üstne alınmayacak, kalıcı bir çözüm bulmak lazım yada, bi şekilde benim ona ulaşıp sesini kesmem lazım :)

tabikide bilinçli karışıklık yapmak için çaresi bulunmalı nasıl olursa artık

Beritan 04-24-2009 20:17

Alıntı:

demir_ex Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 591926)
Efendim biz son hadde kadar yapılan yorumlara edep sınırlarını aşmadan karşılık vermeye çalışıyoruz... ama zat dine dil uzatıp küfür etmiştir, bırakında bizde karşılık verelim,,, siyaset konusunda yaptığı yorumlarda bu kadar fevri davranışlar sergilemedik ,bu yüzden yorumumda "siyasete tamam da" dedim

tabikide o son mesajlarını bile yazamamalıydı..
ben kalkıp o terbiyesizi savunmuyorum...
sergilemedim dersen sevinirim ben bu adamdan yola çıkarak genel konuştum...
demek istediğimi anlamıyorsunuz sanırım...

All times are GMT +3. The time now is 00:01.