![]() |
sayın nun sizi ne zaman göreceğiz bu listede...
ibrahim abi rekor gitti :) |
Sınırsız oyla bırak gitsin yahu...http://www.akpartiforum.com/images/icons/icon11.gif
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Hem yönetici olduğum için etik değil hem de zaten girmek istemem, olan karizmamı yerlere indiremem :hihi2: Ukbâ, Galevera, toprağım, Furkan, Feride, sen vs. gibi bir çok üyedaşlarımın yanında kendimi ezdirecek değilim :hihi2: Hııhhh! =) |
Alıntı:
|
Evet yetkililere baskı yapalım Nun 'u önümüzdeki aylarda listeye altırtalım.
|
Alıntı:
Sen bütün oyları siler süpürürsün kuvvetle muhtemel.. Karizman değil aşağılara düşmek, bilakis katlanır zannımca: D |
Alıntı:
Yukarıdakini dediler kendileri toprağımmmm...http://www.akpartiforum.com/images/icons/icon11.gif |
Sayın NUN listeye alınmazsa forumu boykot ediyorum!
İlgililere duyrulur! :) |
Boşuna uğraşmayın...
Toprağım Listeye girmez... Forumu bırakır gider yinede o listeye girmez... Benden size tavsiye hiç emek vermeyin... |
Sayın Nun kesinlikle listeyi süpürür...
forumda belkide en çok tanınan üyedir kendisi... bu sebeple listeyi kıracağına inanıyorum... |
Forum alıştı isyan çıkararak listeye adam koymaya: D
|
Feride yazılsın birde listeye...;D
|
Alıntı:
Hem sayın nun hem saynı feride kardeşlerimiz listeye eklenmelidir. Yoksa cıngar çıkar:) |
Efenim teveccühünüz: D
Ancak şöyle bir şey var ki, ben zaten listedeyim: D Şimdilik sadece Nun için isyana devam: D |
Alıntı:
|
Forum bu aralar çok İsyankar hayırlısı :hihi2:
|
Hey bana isyan sökmez :hihi2:
Listenin ipi kısmen elimde, Ukbâ gibi savunmasız değilim :hihi2: İstemediğim müddetçe yazılmam, gerçi istediğim zaman da kimse yazmaz ya neyse =D Asla ezdirmem kendimi yüksek şahsiyetler arasında =D Ben şimdilik bir zamanların fakir ama gururlu gencini oynamak istiyorum :hihi2: Bu arada Feride zaten listede =DD |
Alıntı:
Bİzi kızdırmayın bi tane bile oy kullanmayız, sıfıra sıfır elde var sıfır türünden herkesi birinci ilan etmek zorunda kalırsınız:) (aman ha bunlar latifedir sonra bi de durup dururken geçen günki gibi banlanmayalım:)) |
Alıntı:
korkun olmasın abim öyle birşeyden... forumda banlanacak o kadar adam varken, gelip seni banlarlarsa.... bilmiyorum bu sefer ne olur... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Emekli maaşınıza el koyacağım :hihi2: ya da gerekli mercîlere dilekçe ile başvurup, asgari maaşınıza yapılacak muhtemel bir 5 kuruş zamma mani olacağım :hihi2: Oy kullanırsanız eğer :) Hımm bakalım ne yapsam ne yapsam =) Yukarıda saydıklarımı yapmam işte ödül olarak :hihi2: |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ya Nun bak bence emekli maaşınael koyma. Zamma mani ol daha büyük bir ceza olur bana göre de: D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Doğru dedin Feride, Redyellow Abimiz zamlardan şikayetçi zirâ :hihi2: Ona en güzel ceza kocaman(!) zamına mani olmak, en büyük ödül de sanırım kocaman(!) zama gelen engelleri ortadan kaldırmak zuhaha :hihi2: |
Alıntı:
Doğru söze ne hacet: D |
Alıntı:
|
Nun notumu görmezden gelme..
Birde ikisi berabereymiş unutmuşum iki birincimiz var bu durumda.. |
oyumu ukba ya kullandım. paylaşımlarının devamını dilerim.
|
iki dakka bos biraktik, burasi bayram yerine dönmüs.. bu arada bu ay katilim cok düsük gecen aylarda 60 küsürlerdeydi..
|
Yeni listede adımı görsem kan çıkar. Yani kazanmayacağım bal gibi ortada neden ankete meze oluyorum. Anketi kordine edene sesleniyorum bu önümüzdeki ay yöneticileride serpin aralara.. Unutmadan ayın üyesi oldum da ne oldu? O ayın üyesi rütbesi en az bir yıl kalır orda..
|
Ne aksi adam yaa :hihi2:
İnadına listeye yazasım var :hihi2: |
Adımı listede görsem o ay içinde aktif olmam buyur yaz.. Yada her önüme gelene forumu zehir ederim. Nun hanım benle uğraşma..
|
firat kardesim ne diyorsa dogru diyordur az konusur ama öz konusur ;)
|
Alıntı:
:w::w::w::w: |
Ukba Yalçın Karaca değilmi ? Eğer öyleyse onun bu listede olması etik değil . Adminler anketlerdeki oylarıda düzenleme yetkisine sahip birde bu var ....
|
Yalçın abi anket oylarını düzenlemez...
Bunu düşünmeniz bile abes... |
Alıntı:
20 Maddeye göre kendisi forum kurallarına uymamaktadır bir adminin forum kurallarına uymamasının büyük ihtimalle mantıklı bir sebebi vardır . Fakat forumun bir kısmının 2. nikini bilmesi bir çoğununda bilmemesi çifte standarttır ben şahsen benim bilmediğim başkalarının bildiği acaba forumda daha kaç kişi hangi mantıklı sebepten dolayı çift nick kullanıyor diye düşünüyorum . Ayrıca bu ankette kaç kişi site admini ile yarıştığını biliyor ? |
Alıntı:
bu mesaji gelip buraya yazmaniz bana göre art niyetten kaynaklaniyor bizler acisindan bir sorun yokken 3. sahislarin sadece kaynasma, üyeleri tesvik amacli acilmis bir anketi sanki üyeler arasi bir cekismeymis gibi yansitmaniz acikcasi bana iyi niyetli gelmedi.. biz kimle yaristigimizi biliyoruz o acidan müsterih olunuz ve sizden tek istedigimiz gölge etmemeniz yok bir sorun varsa bunu buraya degil öneri, sikayet bölümüne yazabilirsiniz yada özel mesajla yöneticilere iletebilirsiniz! |
All times are GMT +3. The time now is 16:29. |