Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Siyaset Forum Anketleri (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=309)
-   -   Temmuz Ay'ı İçin; Ay'ın Üyeleri Anketi Başlamıştır! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=131485)

İntifada 07-20-2010 03:06

sayın nun sizi ne zaman göreceğiz bu listede...
ibrahim abi rekor gitti :)

EpiVaTeS 07-20-2010 03:13

Sınırsız oyla bırak gitsin yahu...http://www.akpartiforum.com/images/icons/icon11.gif

İntifada 07-20-2010 03:16

Alıntı:

Noktaların Efendisi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 771546)
Sınırsız oyla bırak gitsin yahu...http://www.akpartiforum.com/images/icons/icon11.gif

novekte bence seçimin anahtar elemanı :)

NûN 07-20-2010 12:47

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 771542)
sayın nun sizi ne zaman göreceğiz bu listede...

Hiçbir zaman =)
Hem yönetici olduğum için etik değil hem de zaten girmek istemem, olan karizmamı yerlere indiremem :hihi2:
Ukbâ, Galevera, toprağım, Furkan, Feride, sen vs. gibi bir çok üyedaşlarımın yanında kendimi ezdirecek değilim :hihi2:
Hııhhh! =)

Özgür Çağrı 07-20-2010 13:58

Alıntı:

.::NûN::. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 771590)
Hiçbir zaman =)
Hem yönetici olduğum için etik değil hem de zaten girmek istemem, olan karizmamı yerlere indiremem :hihi2:
Ukbâ, Galevera, toprağım, Furkan, Feride, sen vs. gibi bir çok üyedaşlarımın yanında kendimi ezdirecek değilim :hihi2:
Hııhhh! =)

Çok fena ezikledin şimdi bak :V görürsün Nun listeye girsin diye şimdiden eylemlere başlıyorum :hihi2:

Hakan Özkan 07-20-2010 15:08

Evet yetkililere baskı yapalım Nun 'u önümüzdeki aylarda listeye altırtalım.

Feride 07-20-2010 16:23

Alıntı:

Hiçbir zaman =)
Hııhhh! =)

Estğ: )

Sen bütün oyları siler süpürürsün kuvvetle muhtemel..

Karizman değil aşağılara düşmek, bilakis katlanır zannımca: D

EpiVaTeS 07-20-2010 16:28

Alıntı:

Feride Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 771715)
Estğ: )

Sen bütün oyları siler süpürürsün kuvvetle muhtemel..

Karizman değil aşağılara düşmek, bilakis katlanır zannımca: D

Yukarıdakini dediler kendileri toprağımmmm...http://www.akpartiforum.com/images/icons/icon11.gif

redyellow 07-20-2010 16:31

Sayın NUN listeye alınmazsa forumu boykot ediyorum!

İlgililere duyrulur!

:)

EpiVaTeS 07-20-2010 16:33

Boşuna uğraşmayın...
Toprağım Listeye girmez...

Forumu bırakır gider yinede o listeye girmez...
Benden size tavsiye hiç emek vermeyin...

unnamed 07-20-2010 16:33

Sayın Nun kesinlikle listeyi süpürür...
forumda belkide en çok tanınan üyedir kendisi...
bu sebeple listeyi kıracağına inanıyorum...

Feride 07-20-2010 16:34

Forum alıştı isyan çıkararak listeye adam koymaya: D

EpiVaTeS 07-20-2010 16:35

Feride yazılsın birde listeye...;D

redyellow 07-20-2010 16:55

Alıntı:

Noktaların Efendisi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 771735)
Feride yazılsın birde listeye...;D

Buna da katılıyorum.

Hem sayın nun hem saynı feride kardeşlerimiz listeye eklenmelidir.

Yoksa cıngar çıkar:)

Feride 07-20-2010 17:07

Efenim teveccühünüz: D

Ancak şöyle bir şey var ki, ben zaten listedeyim: D

Şimdilik sadece Nun için isyana devam: D

Fırat 07-20-2010 17:13

Alıntı:

Hiçbir zaman =)
Hııhhh! =)

Bu demek oluyorki Ukba beyin birinciliği düştü. Birincimiz Galavere ikinci Feride üçüncüde olmasın bu ay..

Özgür Çağrı 07-20-2010 17:27

Forum bu aralar çok İsyankar hayırlısı :hihi2:

NûN 07-20-2010 18:14

Hey bana isyan sökmez :hihi2:
Listenin ipi kısmen elimde, Ukbâ gibi savunmasız değilim :hihi2:
İstemediğim müddetçe yazılmam, gerçi istediğim zaman da kimse yazmaz ya neyse =D
Asla ezdirmem kendimi yüksek şahsiyetler arasında =D Ben şimdilik bir zamanların fakir ama gururlu gencini oynamak istiyorum :hihi2:
Bu arada Feride zaten listede =DD

redyellow 07-20-2010 20:25

Alıntı:

.::NûN::. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 771823)
Hey bana isyan sökmez :hihi2:
Listenin ipi kısmen elimde, Ukbâ gibi savunmasız değilim :hihi2:
İstemediğim müddetçe yazılmam, gerçi istediğim zaman da kimse yazmaz ya neyse =D
Asla ezdirmem kendimi yüksek şahsiyetler arasında =D Ben şimdilik bir zamanların fakir ama gururlu gencini oynamak istiyorum :hihi2:
Bu arada Feride zaten listede =DD

Listenin ipi kısmen elinizde de oy vermek de bizim elimizde:)

Bİzi kızdırmayın bi tane bile oy kullanmayız, sıfıra sıfır elde var sıfır türünden herkesi birinci ilan etmek zorunda kalırsınız:)

(aman ha bunlar latifedir sonra bi de durup dururken geçen günki gibi banlanmayalım:))

unnamed 07-20-2010 20:49

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 771865)

Bİzi kızdırmayın bi tane bile oy kullanmayız, sıfıra sıfır elde var sıfır türünden herkesi birinci ilan etmek zorunda kalırsınız:)

(aman ha bunlar latifedir sonra bi de durup dururken geçen günki gibi banlanmayalım:))

banlanmak mı?
korkun olmasın abim öyle birşeyden...
forumda banlanacak o kadar adam varken, gelip seni banlarlarsa....
bilmiyorum bu sefer ne olur...

redyellow 07-20-2010 21:00

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 771874)
banlanmak mı?
korkun olmasın abim öyle birşeyden...
forumda banlanacak o kadar adam varken, gelip seni banlarlarsa....
bilmiyorum bu sefer ne olur...

Teşekkürler, fakat gene de yönetici konumunda olanlarla tartışırken dikkat etmek gerekir:)

NûN 07-20-2010 21:28

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 771865)

Hımm alenen tehdit hı? =)
Emekli maaşınıza el koyacağım :hihi2: ya da gerekli mercîlere dilekçe ile başvurup, asgari maaşınıza yapılacak muhtemel bir 5 kuruş zamma mani olacağım :hihi2:

Oy kullanırsanız eğer :) Hımm bakalım ne yapsam ne yapsam =) Yukarıda saydıklarımı yapmam işte ödül olarak :hihi2:

redyellow 07-20-2010 21:30

Alıntı:

.::NûN::. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 771893)
Emekli maaşınıza el koyacağım :hihi2: ya da gerekli mercîlere dilekçe ile başvurup, asgari maaşınıza yapılacak muhtemel bir 5 kuruş zamma mani olacağım :hihi2:

Oy kullanırsanız eğer :) Hımm bakalım ne yapsam ne yapsam =) Yukarıda saydıklarımı yapmam işte ödül olarak :hihi2:

aha gördün mü unnamed, ban geliyor:)

Feride 07-20-2010 21:31

Alıntı:

.::NûN::. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 771893)

: )) Ya böyle sakin sakin okurken, senin yazına gelince bi anda bi yerde birden bir gülüyorum seslice..Evdekiler ne yapıyor delirdi mi bu diyecekler senin yüzünden: D

Ya Nun bak bence emekli maaşınael koyma. Zamma mani ol daha büyük bir ceza olur bana göre de: D

redyellow 07-20-2010 21:33

Alıntı:

Feride Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 771895)
: )) Ya böyle sakin sakin okurken, senin yazına gelince bi anda bi yerde birden bir gülüyorum seslice..Evdekiler ne yapıyor delirdi mi bu diyecekler senin yüzünden: D

Ya Nun bak bence emekli maaşınael koyma. Zamma mani ol daha büyük bir ceza olur bana göre de: D

Ya zammın neyine engel olacak, zaten sayın nun'un partisi emekliye minnacık zam yapıyor, engel olsa da dokunmaz, emekli maaşına el konulması daha tehlikeli:)

NûN 07-20-2010 21:35

Alıntı:

Feride Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 771895)

:hihi2:
Doğru dedin Feride, Redyellow Abimiz zamlardan şikayetçi zirâ :hihi2:
Ona en güzel ceza kocaman(!) zamına mani olmak, en büyük ödül de sanırım kocaman(!) zama gelen engelleri ortadan kaldırmak zuhaha :hihi2:

Feride 07-20-2010 21:37

Alıntı:

.::NûN::. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 771898)
:hihi2:
Doğru dedin Feride, Redyellow Abimiz zamlardan şikayetçi zirâ :hihi2:
Ona en güzel ceza kocaman(!) zamına mani olmak, en büyük ödül de sanırım kocaman(!) zama gelen engelleri ortadan kaldırmak zuhaha :hihi2:

Kesinlikle..: D

Doğru söze ne hacet: D

unnamed 07-20-2010 22:02

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 771894)
aha gördün mü unnamed, ban geliyor:)

şaka abim(:

Fırat 07-20-2010 22:07

Nun notumu görmezden gelme..

Birde ikisi berabereymiş unutmuşum iki birincimiz var bu durumda..

Neşe 07-20-2010 22:17

oyumu ukba ya kullandım. paylaşımlarının devamını dilerim.

Mavera 07-20-2010 22:56

iki dakka bos biraktik, burasi bayram yerine dönmüs.. bu arada bu ay katilim cok düsük gecen aylarda 60 küsürlerdeydi..

Fırat 07-20-2010 23:19

Yeni listede adımı görsem kan çıkar. Yani kazanmayacağım bal gibi ortada neden ankete meze oluyorum. Anketi kordine edene sesleniyorum bu önümüzdeki ay yöneticileride serpin aralara.. Unutmadan ayın üyesi oldum da ne oldu? O ayın üyesi rütbesi en az bir yıl kalır orda..

NûN 07-20-2010 23:52

Ne aksi adam yaa :hihi2:
İnadına listeye yazasım var :hihi2:

Fırat 07-20-2010 23:54

Adımı listede görsem o ay içinde aktif olmam buyur yaz.. Yada her önüme gelene forumu zehir ederim. Nun hanım benle uğraşma..

Mavera 07-21-2010 00:00

firat kardesim ne diyorsa dogru diyordur az konusur ama öz konusur ;)

unnamed 07-21-2010 01:18

Alıntı:

Fırat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 771963)
Adımı listede görsem o ay içinde aktif olmam buyur yaz.. Yada her önüme gelene forumu zehir ederim. Nun hanım benle uğraşma..

alem adamsın kardeşim.....
:w::w::w::w:

EZEL 07-23-2010 02:21

Ukba Yalçın Karaca değilmi ? Eğer öyleyse onun bu listede olması etik değil . Adminler anketlerdeki oylarıda düzenleme yetkisine sahip birde bu var ....

EpiVaTeS 07-23-2010 02:41

Yalçın abi anket oylarını düzenlemez...
Bunu düşünmeniz bile abes...

EZEL 07-23-2010 08:44

Alıntı:

Noktaların Efendisi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773060)
Yalçın abi anket oylarını düzenlemez...
Bunu düşünmeniz bile abes...

http://www.akpartiforum.com/ak-parti...-2007-t67.html

20 Maddeye göre kendisi forum kurallarına uymamaktadır bir adminin forum kurallarına uymamasının büyük ihtimalle mantıklı bir sebebi vardır .
Fakat forumun bir kısmının 2. nikini bilmesi bir çoğununda bilmemesi çifte standarttır ben şahsen benim bilmediğim başkalarının bildiği acaba forumda daha kaç kişi hangi mantıklı sebepten dolayı çift nick kullanıyor diye düşünüyorum .

Ayrıca bu ankette kaç kişi site admini ile yarıştığını biliyor ?

Mavera 07-23-2010 10:36

Alıntı:

EZEL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773074)
http://www.akpartiforum.com/ak-parti...-2007-t67.html

20 Maddeye göre kendisi forum kurallarına uymamaktadır bir adminin forum kurallarına uymamasının büyük ihtimalle mantıklı bir sebebi vardır .
Fakat forumun bir kısmının 2. nikini bilmesi bir çoğununda bilmemesi çifte standarttır ben şahsen benim bilmediğim başkalarının bildiği acaba forumda daha kaç kişi hangi mantıklı sebepten dolayı çift nick kullanıyor diye düşünüyorum .

Ayrıca bu ankette kaç kişi site admini ile yarıştığını biliyor ?

bunu bir yaris olarak görmedigimiz icin ankette yer alan birisi olarak benim acimdan sorun yok..
bu mesaji gelip buraya yazmaniz bana göre art niyetten kaynaklaniyor bizler acisindan bir sorun yokken 3. sahislarin sadece kaynasma, üyeleri tesvik amacli acilmis bir anketi sanki üyeler arasi bir cekismeymis gibi yansitmaniz acikcasi bana iyi niyetli gelmedi..
biz kimle yaristigimizi biliyoruz o acidan müsterih olunuz ve sizden tek istedigimiz gölge etmemeniz yok bir sorun varsa bunu buraya degil öneri, sikayet bölümüne yazabilirsiniz yada özel mesajla yöneticilere iletebilirsiniz!

All times are GMT +3. The time now is 16:29.