![]() |
bende olmasam napacaksınız ki...
ilk gün değil başlık açılmadan çoklu oyda benden bi cacık olmaz diye... tek oy olsun o zaman görürüm sizi...:) |
Alıntı:
len senden beklemezdim bunu. sondan 1. olan benhurdur sondan demek ne demek ? alacaksın sıralamayı ters çevireceksin. en üste kim çıktıysa o kişi sondan 1.dir. böylece ibrahim sondan 2. olmuş oluyor ;D |
abicim iste o öyle degil bende öyle biliyordum sonra düzelttiler.. sondan 1. demek sonuncudan sonra birinci demek istersen arastir bak..
bu konuda degisik bakis acilarida var mesela sondan birinci,sondan saymaya baslandıgında karsımıza cıkan ilk kisiyi temsil eder. sondan bir önceki kisiden bir sonraki kisiyi de temsil edebilir. sonuncuyu da pekala temsil eder. sondan bir onceki ile sondan birinci karıstırılmamalıdır*. sonuncu ile sondan birincinin farkının hala anlaşılamadığı ve hep karışıtırıldığı bir durum. sonuncu olan şey sondan birinci midir? sorusunu akıllara getiren nitelik. sonuncu en sondaki olduguna göre , sondan birinci de sonuncudan bir önceki olacaktır. bu durumda sonuncu ile sondan birinci kavramları aynı değildir. |
Alıntı:
evet o zaman sondan 3. olurdun degil mi ;D;D;D;D |
o zaman birinci olurdum...
görürdüm o zaman sizi...;D |
Alıntı:
sondan bir önceki dersen eğer tamam doğrudur o kişi ibrahimdir ;D ama sen sondan birinci diyorsun, o kişi benhurdur |
Alıntı:
tabi tabi.. abicim yanlis anlamada cok oyundan birini vermeyenler bir tanecik oyunu sana niye versin, bana izah edermisin ;D;D |
Alıntı:
zaten sonuncu bellidir ondan sonrada sondan birinci, ikinci diye devam eder.. |
Alıntı:
sondan birinci ile sondan bir önceki farklı şeylerdir sondan birinci diyerek "sondan bir öncekini" kastediyorum diyemezsin. biz nerden bilelim senin içini ;D sonuncu bellidir diye değerlendirme yaparken sonuncuyu es geçemezsin hacı ;D süper ligde puan durumu 1.bursa 2.trabzon 3.kayseri senin mantığına göre "baştan birinci" olan takım Trabzondur. bu listeyi ters çevirirsen Bursa sondan 1. olur, trabzon sondan 2. |
Alıntı:
|
Tek oy olsun o zaman yenilirsem tamam diyorum...
ağzımıda açmam... Tek oyda beni kimse geçemez... iddaa da ediyorum... ne ukba ne sen ne Toprağımmm... Ne toprağım... nede murat nede almi... silip süpüreceğimi sende iyi biliyorsun...;D |
Alıntı:
bu ibrahim kafamızı şişirdi, tek oy olsun yine görsün boyunun ölçüsünü ;D |
Murat aç şu mübarek ağzınıda 1. yap beni ;D
|
murat şom ağızlıdır hüdaverdi...;D
birinci olursun ama nereden birinci olursun bilemem...;D |
Alıntı:
|
Hani yapayım diyorum arkadaşları yönlendireyim tavan yapayım haksızlık olur öylede ;D
Napsam konuylamı oynasam silsem mi napim :w: |
bence en mantıklısı çekilmen
çekilirken de 14 oyunu bana teslim et, ben gözüm gibi bakarım ;D |
Alıntı:
sana noluyor... verecekse bi galatasaraylıya devreder... fenerliye yağmurlu havada su yok maalesef...;D |
Daha oy kullanmadım ... Durumlar nasıl merak ediyorum ... :) 1. kim 2. kim 3. kim ... Kime oy versem bir akıl verin ... :) |
Alıntı:
zira boşa gider oyun... |
Alıntı:
bana oy verenlere 1 yıllık beğeni aboneliği veriyorum, tek kelimeden oluşan mesajlara dahi beğeni veriyorum, hatırlatayım dedim, belki oy kullanmadan önce bu bilgi işine yarar ;D |
Alıntı:
Peki... Başka oy isteyen veya istemeyen varmı....? |
Aha aldım 1 oy dilinur verdi kesin :w:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Tamam anlaştık ... :) Alıntı:
Kamuoyu yoklaması yapıyorum şimdilik ... Kim oy istiyo istemiyor bunu değerlendiriyorum ... |
Alıntı:
Teşekür ederim... :) Evet gördüm ama gözlerime inanamadım... Bu ankette yanlış bişiler var .... :) |
Alıntı:
Evet ben de başlarda inanamamıştım gözlerime ama işte insan sonradan yavaş yavaş alışıyor.. :d Benden önce benim yerimde olması gereken çok insan var o ankette ama gel gör ki kontöre de ihtiyacım var :hihi2: Bu sebepten fazla sesimi çıkarmayayım diyorum. :)) Şaka bir yana hadi herkes kullansın artık oyunu. Şurda fazla zaman kalmadı. Eğer böyle devam edersem kontör almayayım diye düşünüyorum.Yok gerilere düşeceksem ki bu ihtimal yüksek o zaman gidip alayım diyorum.. ;D Artık hayırlısı ne diyelim.. (: |
Alıntı:
sonra çözdüm olayı hımm rüşvet caizmidir bu mevzuda:;ı: |
Alıntı:
Beylerbeyi oy verenlere 1 yıllık beğeni aboneliği verecekmiş almi... Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ...??? Siz kaç yıllık beğeni aboneliği vermeyi düşünüyorsunuz ... :) |
Ben de birkaç yıllık veririm ya ne demek.. :d
İsteyene istediği kadar beğeni var benden bundan böyle.. :p |
desenize yine kaderimiz agir toplarin eline kaldi :).. oy kullanmayan kim kaldi, söyle el kaldirsinda yasina göre birseyler düsünelim..
yalcin abimiz icin bir degnek ayarladim zaten :) |
Alıntı:
Bana oy verenlere izmite geldikleri takdirde simit çay'a götürürüm. Ayrıca 1 yıllık beğeni aboneliği veriyorum. Ağır toplara ağır top arabası hediye edecem yeterki oyunuzu bana kullanın ;D |
Giriyorum hep aynı şeyi görüyorum ama yaw :(
;D |
Alıntı:
|
oda birseymi bana oy kullanan herkesi en listemin üst kösesine yazacagim bunun yaninda herhangi bir yazisini bile alintalayip "haklisin, ne kadar güzel yazmissin, olay budur, müthis bir yaklasim, düsüncelerimize tercüman oldun, bu güzel yaziyi ancak güze bir insan yazabilir" gibi ego yükseltici methiyeler düzecegim :)
bu arada bana oy verenlerin izmite gitmesine gerek yok biz evlerine o yörenin meshur neyi varsa yollayacagiz.. konyaliya etli ekmek, diyarbakirliya karpuz, izmitliye pismaniye, giresunluya findik, antalyaliya portakal,istanbulluyada tinerci :) |
Alıntı:
|
Bende oy kullanmadım ... :) Ve son güne kadar kullanmayacam ... :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 00:01. |