![]() |
6.Tartışma Konumuz : AKpartiforum // 16 Kasım Perşembe
Alıntı:
|
daha geçen gün bu olayı yaşadık yaşayanlar bilir adam gelmis kemalist olmayan türk olamaz gibi saçmalamaya yok şeriata karşıymış .... kan beynime sıçradı tam manasıyla delirdim zaten yorumumuda okumussunuzdur... ben gelirken bir şekilde secici davranalım diyorum... adamların sitelerinde hergun Basbakana Cumhurbaskanımıza hukumete sayıyorlar bunlarıda goz ardı etmeyin...
|
arkadaslar ben bir öneri sundum sizce nasıl diye sordum sadece bir arkadasım ilgilendi lütfen sizde fikirlerinizi söyleyin
bence forumun oyunlar bölümünde haberlerle ilgili sorular sorulmalı ve siyasetten sorular sorulup oyun gibi yapılmalı hem haberleri okumak gerekir hemde yorumlar belirir buarada arkadasları yorum yapmaya alıstırmıs oluruz |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Birde şu var.. Sozlü oyunları kapatıp yerine içinde oyun kelimesi geçmeyen bir bölüme ne dersiniz.. daha öğretici.. olmazmı... yine eğlence olsun ama oyunlardan iz kalmasın... |
herkes gelsin herkes.....tartışalım ..referans sistemi nasil olacak? şimdi vatandaş netten gördü formu geldi ee referansı nerden bulacak... olmaz arkadaşlar sonra korktularda sayfayı muhalefete kapattı derler.
|
Adamlar farklı isimlerle gelip kandırmaya çalışsalar bile direk ne oldukları anlaşıldıkları anda siteden atılmaları gerekir ama çok uzun süre bekletiliyolar!
Ayrıca konu açmak içinde her üyenin 1 ay doldurması gerekirse daha disiplinli bi site oluşur!...Böylece her kafasına göre giren adam konu açamaz... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
vALLAH ben Allahın kurallarına laf edilmesinden kendim yorum yapacam diye hiç memnun değilim...
sen memnunsan orasını bilmem.... |
Alıntı:
SERZENİŞTE BULUNUYORLAR.HA DİYECEKSİN NEDEN BİZE SÖYLENMİYOR KİŞİNİN AĞZINDAN ONUDA OTURUP DÜŞÜNMEK LAZIM. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
şaka bir yana yavuz arkadaş haklı gelsinler ne olacak, normal ahlak kurallarında tartışmaya çalışırız ,baktık olmuyor ...kervan yürüyor der tartışmayı keseriz. biz her fikre tahammül gösteren bir partiyiz. şiddet içermeyen her fikri dinlemeye açığız. |
evet asıl yönetim burdayken önce şu foruma sayfa görüntülenemiyor olayını çözmakla başlayalkım bence!!!! hala giremeyen arkadaşlarımız var mesela.Bu sorun en büyük sorun lütfen bunu çözün önce!!!
|
Sitede muhalefet olması güzel çünkü tartışmak zevkli ama kalkıpta küfürbaz adamla konuşulmaz...Bi ara BBP li bi arkadaş vardı çok iyi niyetli dürüst bi arkadaştı.Onunla burada ne kadar tartıştık ama kemalist ayaklarına yatanlar öyle davranmıyolar...Dolayısıyla bende küfür ediyorum ve site kirleniyo...
|
ben açıkca soyleyeyim benim dinimi sevdiklerime hakaret içeren veya aşağılayan dalga geçen bir yorum yazan yabancı üye olursa azımı tutmam lafımıda sakınmam forumda ki arkadaşlarımız bilsinler laf soylemeye kalkan olursa cevabını veririm her zaman...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
.. O arkadaşlarla biz istediğimiz için farklı olduğu için tartışmaya giriyoruz.... onları istesek dikkate de almayız.. onlarde çekip giderler.. Anlatabiliyormuyum ;) ;) ;) ;) |
Alıntı:
ha inanın çok düşünüyoruz ama bizlerde bazen yoğun olabiliyoruz. ve basit bir kadroya sahip değil Ak Parti Forum kadrosu. herkesi memnun edemeyiz bu mümkün değildir. ama doğru düşünen kişiye hep destek çıkarız. ama siyasi bir forum olduğundan dolayı bazı şeylerin olması doğal. biz Birlik ve Beraberlik adına burdayız. kaybetmek değil kazanmak isteriz. |
Kötü cevap verirsek onlardan ne farkımız kalır ki? Onları düşüncesizce konuştukları için eleştirirken onların seviyesine düşmek bize yakışmaz bence ..
|
Alıntı:
kendi içimizdeki, birbirimizle olan bağlantı sorunu çözülsün bi hayırlısıyla bu hal olunur inşa Allah :) |
Alıntı:
|
[i][b]Bide şu öneriyi yapmak istiyorum yönetci arkadaşlara...
Eğer sitede bu kadar başlık yerine GENEL KONULAR, GÜNDEM, ÜNİVERSİTELİLER, TV-SİNEMA, SPOR gibi bölümler açsak ve toplam 12'ye yakın bölüm olsada buralara konuları açsak daha iyi olur ve site daha fazla istek görür.Yani siyaset için bi bölüm olsada bütün siyaseti orada tartışsak daha iyi... Ama sitenin içi ne kadar karmaşık olursa o kadar antipatik olur diye düşünüyorum ama yinede siz bilirsiniz... |
Kadim baskan ayağa kalkıp alkışlanacak bir insansın... :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yeter artık Forumda ondan bundan sikayet edip durmayın cevap isteyene cevap vermesini bilecek kadar kudretimiz var ALLAH a şükür...
|
Alıntı:
Sitede böyle bir kargaşalık olduğunu düşünüyormusunuz... Site başlıklar açısından sizce karmaşık mı.. |
kadim baskanım gerçekten güzel konuştunuz...
|
Alıntı:
|
bakın evet forumu bende biraz karmaşık buluyorum yani girdiğim yerleri bazen kayb edebiliyorum:))) sonra yeniden bulmak bayağı zaman alıyor...
|
Alıntı:
Örneğin şu sitenin forum sayfasına bi bakın ne demek istediğimi anlıcaksınız! http://www.zekirdek.com/forum/ |
şu fazlalık bolumlerini kaldırsak çok güzel olur aslında....
|
Alıntı:
|
Kadim Baskan siz kendinize yeni bir ekip seçin yetkiyse yetki verin forumun duzeninden sorumlu olsunlar ama tam manasıyla olsun bu sorumluluk...
|
Sorun ne peki??? neden gidiyor arkadaşlarımız? burdan birine mi kızıp gidiyorlar???
|
Alıntı:
|
| All times are GMT +3. The time now is 09:30. |