![]() |
Aranızda bir başkan seçin ben çekileyim arkadaşlar :) Yalnız sonra tekrar başkanlığa çağırırsanız gelmem onuda söyleyim çok ararsınız.Giter yeni bir forum kurar orda başkan olurum :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
istediğin cemaat olsun mavera... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
La Yavuz iddiası olmayana vermeyeydin oyu :) Baksana diplerdeyiz, oy boşa gitmeyeydi :) Eyvallah sağolasın ama sen hakettiğin yerdesin ;) |
Alıntı:
eskiden kral olduğu yerde şimdi ahaliden birisi olsun... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
o degilde hüdaverdi ne cekiyorsa su dilinden cekiyor :).. kime sorsaniz onu sever ama is oya gelince kiyamiyor hep o dili yokmu o dili :D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
ben şeyh said misali kıyamım başarılı olsada başa geçmeye niyetim yok... aslında abdullah başkanını devirmek lazım sen o zaman gör olayı ;D |
Alıntı:
Abim hoşgörünün kralı mevcut bizde, ama doğru yerde doğru kişiye ;) Yahu neden inanmıyorsun cemaat ve cemaatçi sevgime yoksa sana olan sevgim ve saygımı sahtemi buluyorsun... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Abi yapma gözünü seveyim öyle deme inan çok mücadele veriyor sistem adına. İnan bana. Kolay değil bu işler. |
Alıntı:
Var var eskiden Nusretim derdin ;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
:) Fırat'ım Abdullah başkanımız iyi bakın yıllardır bu güzel mekanı ve sizleri burda tutacak duruşu sergileyebildi. Bazen yapılan şeyleri göremeyebiliriz. Mevzumuza dönelim konuyu kilitlenmesin :) |
yalçın karaca siyaset akademisine gittiğinden beri samimiyetten siyasete kaydırdı ilişkileri...
nerede o eski sıcak karaca |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
şakirt olmayana yaklaşmıyor |
Alıntı:
|
Ahada başkan aba altından sopa gösterdi kardeşlik. Nedir benim bu kilitlerden konu dışı yorumlardan çektiğim..
|
Alıntı:
Abi sen yapma bari , Yavuzun çok hoşuna gidiyor bu sıcaklık dereceleri :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
sizin bu sicak muhabbetinize doyum olmuyor ha :)
|
Alıntı:
Yok hani sıcaklığımıza karşı ilgin varsa , dinlenme tesislerinde daha yakinen beraber olma gayretin olurda o yüzden. Konu çok dağıldı şimdi Nun gelir. |
Alıntı:
sümme haşa... tövbe tövbe... bu adam bide bizim başkanımız... taş yağacak yorumusuzum... |
Alıntı:
:) Senden korkulur Yavuz ben susuyorum :) |
arkadaslar lütfen ama aramizda coluk, cocuk var bakin simdi muhammed, furkan damlar :D
|
Yavuz sevgiden anlamıyor Ahmet abi .
Sizinle bir araya geldik , Furkan ile bir araya geldik. Sıcak sohbetlerimizden nasiplendiniz adam meseleyi nereye çekiyor baksanıza. :) |
abi yinede bir araya geldik filan yani bunlar yanlis anlamalara mahal verecek söylemler yani biz bulustuk, cay ictik, muhabbet ettik sonra namaz kildik yani böyle detayli anlatinca bak hic sorun oluyor mu :)
|
mavera bir açıklama yapacakmısın :)
|
Tamam abi siz süzgecten geçirin yazdıklarımı gerekli düzenlemeleri yapın. Gerçi yavuz istedikten sonra ne kadar sade yazsanız onun boyutunun eksenini kaydırır ya neyse :) Ben müsade alıyorum. Abi arkadaşları size havale ediyorum.
|
All times are GMT +3. The time now is 04:11. |