![]() |
*** Mart Ayı İçin Enler Başlamıştır ***
Hasretim-Engineer-Akkelebek-Duyguseli-Mavera-Anatoli teşekkürlerimi iletiyorum. :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
En İyi Ciddi Üye: dolunay kadim, abdullah kaç, necip fazıl, lügat
En İyi Sevdiğiniz Üye: sümeyra, ravza rüveyda, dolunay kadim, nusret, ümmü seleme, duygu seli, yalçın, lügat, En İyi Kibar Üye: nusret, ravza rüveyda En İyi Komik Üye:ümmü seleme, hıfz-ı lisan(özellikle bu ayki bazı diyologları tam seyirlik geldi bana :)), internettin hoca ve yavuz sultan selim ikilisi) En İyi Sevimli Üye: ümmü seleme En İyi Sinirli Üye:necip fazıl En İyi Kültürlü Üye: lügat, necip fazıl En İyi Sabırlı Üye:abdullah kaç, dolunay kadim En İyi Bayan Üye: ravza rüveyda, hıfz-ı lisan, sümeyra, ümmü seleme, kamusal mışş, feyk En İyi Erkek Üye: yalçın, lügat, dolunay kadim, nusret En İyi İmza: aksavaşçı En İyi Nick: kamusal mışş En İyi Efendi Üye: lügat, nusret |
feride
engineer teşekkürler valla ne yapmalıyım bilmiyorum ;) |
Alıntı:
valla bende yazıcamda tanımıyorum kimseyi bidahaki aya artıkın ;D |
Feride Hanım, layık gördükleriniz benim için kabul edilmiş bir dua olur inşallah, sağolun.
|
Alıntı:
|
feride teşekkür ederim
sevgine layık olmaya çalışırım inşaallah |
Alıntı:
|
Feride hanım çok teşekkür ettim.. :-* KIRIK (black metal) sana teşekkür etmiyorum benim adım öyle yazılmıyor çünkü.. >:( >:( küstüm.. :-[ >:(
|
En İyi Aktif Üye: yalçın,duyguseli,ümmü seleme,Nazende,ümitli bekleyiş,sadeceali,RDönmezs,sesli34,jonathan749,ma viinsan,Hıfz-ı lisan,NusretEn İyi Yardımsever Üye:
En İyi Ciddi Üye: Necip Fazıl En İyi Şair Üye: Necip Fazıl,Ayşe Berra,Ngerekliinsan,Nazende En İyi Çok Rastladığınız Üye:ÜmitliBekleyiş,RDönmezs,Lügat,Nazende,Anatolia En İyi Sevdiğiniz Üye: yalçın,duyguseli,ümmü seleme,Nazende,ümitli bekleyiş,sadeceali,RDönmezs,sesli34,jonathan749,ma viinsan,Lügat,Anatolia,Ayşe Berra,faruk_09,Hıfz-ı lisan,Nusret,bayonet,anatoliaEn İyi Fanatik Üye: duyguseli,ümmü seleme En İyi Tatlı Başbelası üye: ümmü seleme,duyguseli En İyi Geveze Üye: ümmü seleme,duygu seli(siz ikinize laf yetiştiremiyorum) En İyi Karizmatik Üye:Abdullah Kaç,Dolunay Kadim En İyi Kibar Üye:Suskun Prenses,Yalçın,Feyza,Ayşe Berra En İyi Komik Üye: En İyi Daimi Üye:sumeyra tonkal En İyi Hızlı Paylaşım Üye:Nusret, En İyi Yavaş Paylaşım Üye: En İyi Paylaşımcı Üye:oğuz desouza,suskun prenses,nusret En İyi Sevilen Üye: En İyi Sevimli Üye: En İyi Sinirli Üye: En İyi Kültürlü Üye: En İyi Sabırlı Üye: En İyi Sakin Üye:dildade En İyi Bayan Üye:duyguseli,ümmü seleme,feride,hıfz-ı lisan,suskun prenses,Feyza,Ayşe Berra,Anatolia,Nazende,ümitli,bekleyiş,tuba_89,gül 34,sumeyra tonkal,dildade ismihan,sumeyra,kelebek,kardelen,parabol,bayonet En İyi Erkek Üye:Yunus Emre,Aktunahan,Necip Fazıl,sadeceali,Yalçın,faruk_09,nusret,jonathan749 ,oğuzdesouza,romakudüs En İyi İmza: En İyi Nick:Dolunay Kadim En İyi Efendi Üye: En Muhalefet üye: En Bilimsel üye: En Tekrarcı üye: En iyi en küçük üye: En Çok istekte Bulunan Üye:bu seçeneğin tek sahibi;duyguseli |
teşekkürler alp senindirdin beni ;)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
ben teşekkür ettim rica ederim der küçükler :D :D |
Alıntı:
|
Romakudüs
oguzdesouza hasretim RDönmezs Aktunahan duyguseli ümmü seleme feyk_1905 anatolia Feride Enlerinizde bana da yer verdiğiniz için teşekkür ederim. |
En İyi Sevdiğiniz Üye:yalçın,nusret,aksavaşçı,türkevladı(herkesi seviyorum ama bunları başka)
sağol kardeşim bende seni seviyorum. |
Alıntı:
|
En İyi Şair Üye: Ayşe Berra En İyi Sevdiğiniz Üye: Yavuz Niksar, Mavera, AkTunahan, Dolunay Kadim, Türk Evladı, Lügat, Benide Kapatın En İyi Vefalı Üye : İsmihan, Yavuz Niksar, Mavera, Feyza En İyi Özlenen Üye : Hoge Mera En İyi Kibar Üye: Ümitli Bekleyiş En İyi Paylaşımcı Üye: Nusret En İyi Sevilen Üye: Ümitli Bekleyiş, Hıfz-ı Lisan En İyi Sinirli Üye: Alemdar En İyi Kültürlü Üye: Mavera, Lügat, Nusret, Aktunahan En İyi Efendi Üye: jonathan749, Alikece En İyi Sakin Üye : Sümeyra En Muhalefet üye: Mavera, Necip Fazıl En Bilimsel üye: Parabol En Tekrarcı üye: Banladıklarım En iyi en küçük üye: Küçüklerin genelde dili uzun oluyor. En İyi Radyo Sunucusu : Bayonet, anatolia En İyi Eğlence Merkalısı : Duyguseli Not : Bir kaç katagori daha ekleme niyetim vardı lakin kalp kırgınlığı olsun istemedim. VesseLam |
Özellikle bazı üyelrin enlerinde yer almak benim için büyük gururdur..Sizde bunlardan birisiniz Necip Fazıl çok teşekkürler....
|
Yusuf Abi teşekkür ederim.Enler 'iniz de yer almak çok mutlu etti beni.
|
eski nick ve yeni nickim ile bana enlerinde yer veren büyün arkadaslarıma selamlarımı iletiyorum
|
Alıntı:
|
[i]Black_Metal çok teşekkür ediyorum.. :-[
Alıntı:
|
teşekkür ederim anatolia :) ;)
|
En İyi Yardımsever Üye: Feyza En İyi Ciddi Üye: Necip fazıl En İyi köşe yazarı Üye: AKtunaHAN En İyi Sevdiğiniz Üye:Mavera AKtunaHAN ENGİNEER yavuzsultanselim En İyi Fanatik Üye:nusret En İyi Tatlı Başbelası üye:Duyguseli En İyi Kibar Üye:yalçın En İyi Sevilen Üye:duyguseli En İyi Kültürlü Üye:Mavera AKtunaHAN lügat ENGİNEER jonathan749 En iyi kullanıcı adı:Benide Kapatın En İyi Efendi Üye:Dolunay kadim jonathan749 En iyi hanımefendi üye:Ümitli bekleyiş En Muhalefet üye:Necip fazıl En evrensel üye: parabol 8) En Tekrarcı üye: SAHILL35 Türkçeyi en kötü kullanan üye: SAHILL35 En komik ikili : Nusret-duyguseli En çok özlenen üye : AKMETALCİ En iyi yeni üye : TÜRKIZI |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
gerçekten şaşırıyorum ve de çok mutlu oluyorum :) teşekkürler :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
En İyi Erkek Üye:Polat Ahmike Dolunay Kadim Aksa34 Black Metal Yavuz Niksar Yavuz Sultan Selim Berat2107 Necip Fazıl Mavera Sesli34 İnternettinhoca Nusret Tozkaldiran Aktunahan Engineer Yalçın Romakudüs Laterna68 Lügat Jonathan Rsdönmez İbrahim44
Anatolia çok teşekkür ediyorum fakat bir karışıklık olmuş... :D :D tekrar teşekküler... |
Alıntı:
|
enlerinde bana da yer veren arkadaşlara teşekkür ederim...
|
Alıntı:
|
Aksavaşçı ve Parabol teşekkür ederim :)
|
All times are GMT +3. The time now is 00:20. |